În iunie 2020 începe un nou ciclu numerologic, luna fiind guvernata de energia lui 1 și de Soare. Încercam sa recăpătam controlul asupra vieţii noastre și avem o puternică nevoie de libertate. Nu este uşor, deoarece multe planete sunt retrograde. Începem luna cu Soarele în zodia Gemenilor și o continuam, din 21 încolo, cu Soarele în zodia Racului. Intrarea Soarelui în Rac se produce spectaculos, cu o eclipsa. Aceasta poate aduce din nou limitări și restricţii, tocmai când credeam ca am scăpat de ele. Suntem invitaţi de către Univers sa nu ne mai pripim, sa reflectam mai mult asupra a ceea ce este cu adevărat important în viaţa noastră, sa privim mai mult în interiorul nostru, decât în exterior și sa căutam mai puțin validarea celor din jur.

5/5

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – La începutul lunii comunicaţi mult telefonic și în scris; de asemenea, sunteţi destul de mult pe drum. De pe 21 începeţi lucrări de îmbunatăţire în casa, de reamenajare. Poate chiar va mutaţi în alta casa, totul depinde de planurile făcute din timp în acest sens și de ajutorul financiar pe care îl aveţi.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Va preocupa banii câştigaţi, plata muncii, valorificarea capacităţii de munca, a talentelor și cunoştinţelor. Este posibil sa primiţi o mărire de salariu sau sa va găsiţi o nouă colaborare. Relaţii bune cu colegii.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Este o luna reuşită pentru dumneavoastră, aveţi o poziţie buna în anturaj și ascendent asupra celor din jur. Sunteţi ascultat, puteţi sa va faceţi planuri de viitor realizabile. Totul este sa nu exageraţi, sa va autoevaluaţi corect.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – O luna în care, la început, sunteţi mai retras. Va puneţi ordine în gânduri și încercaţi sa înţelegeţi trecutul și sa va împacaţi cu el. După ce Soarele intra în zodia dumneavoastră, aveţi multă energie pentru a începe planurile pe care tocmai le-ați făcut.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Sunteţi aproape de prieteni și concentrat pe proiectele și idealurile personale. Faceţi și un pic de curăţenie în anturaj și păstraţi doar oameni de calitate în jurul dumneavoastră. Feriţi-vă de profitori! Spre finalul lunii deveniţi mai retras.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – O luna favorabila reuşitei pe plan social, în cariera. Munciţi mult, primiţi și va asumaţi responsabilităţi. Acest lucru are un efect pozitiv și asupra finanţelor. Dacă au existat certuri în familie, acum apare liniştea și pacea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Aveţi o minte agera, înţelegeţi și învăţaţi cu uşurinţă. Relaţii bune cu persoanele aflate la distanta. În schimb, unele relaţii cu persoane apropiate se pot raci de la sine. Chiar dacă nu arătaţi, acest lucru va afectează, dar nu trebuie sa va lăsaţi copleşiţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Luna aceasta este despre clarificări legate de patrimoniu, moşteniri, împrumuturi, bani comuni. Aceste clarificări sunt în favoarea dumneavoastră. Este necesar sa luaţi decizii logice și mai puţin emoţionale in acest sens.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Sunteţi centrat pe relaţiile parteneriale. Multe solicitări de la cei dragi, săriţi în ajutorul lor cu energia dvs., poate chiar și financiar. Cheltuieli în familie trebuie ţinute sub control. Nu uitaţi ca este necesar sa va protejaţi sănătatea și sa nu faceţi eforturi peste măsura puterii dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Munciţi cu plăcere, sunteţi conştiincios, faceţi fata schimbărilor de la locul de munca, va adaptaţi. Însă aveţi grija și de sănătate, în prima parte a lunii nu va simţiţi grozav și s-ar putea să fie necesar un consult medical. Nu va panicaţi, la sfârşitul lunii starea sănătăţii se îmbunătăţate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – O luna în care este nevoie sa va odihniţi și sa va îngrijoraţi mai puţin.  Ocupaţi-vă puţin de dvs. și veți deveni plăcut și pentru cei din jur. Incertitudini afective: la orizont poate apărea un nou flirt. Nu daţi vrabia din mana pe cioara de pe gard 🙂

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Va preocupa propria gospodărie, căminul, familia. Aveţi răbdare sa faceţi planuri legate de casa, ulterior puteţi sa faceţi achiziţii pentru propriul confort. Relaţii bune cu copiii. Spre sfârşitul lunii va distraţi și va relaxati.

 Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

 

Numerologie

Numarul Sanatatii

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea

Mai mult »
Reiki

Atrage banii cu Reiki

Iată o listă de afirmații pentru a atrage banii cu reiki pe care le puteți utiliza ca sursă de inspirație. Alegeti-le pe cele care rezonează

Mai mult »
Numerologie

Horoscop iunie

În iunie 2020 începe un nou ciclu numerologic, luna fiind guvernata de energia lui 1 și de Soare. Încercam sa recăpătam controlul asupra vieţii noastre

Mai mult »