Buna!

Sunt Cristina, life coach, maestru profesor reiki, numerolog.

Îmi place să ajut oamenii să isi dea seama că se pot simți mai bine și pot fi mai fericiți. Să te simți mai bine și să fii mai fericit este o simplă schimbare, dar care iti permite ca mai apoi sa faci schimbari si mai mari. Când ne simțim mai bine, funcționăm mai bine și facem alegeri mai bune.

Studiez Reiki, meditatie, numerologie si life coaching de mai bine de 15 ani. Când am învățat Numerologie in 2010, eram deja profesor spiritual Reiki și life coach, educând și îndrumând clienții să-și recapete și să protejeze fiecare aspect al bunăstării lor – spiritual, mental, emoțional, social și fizic.

Nici nu ai idee ce mare diferență pot face câteva mici modificări – ceea ce medicii se referă la “medicamentul” stilului de viață. Iti ofer pași foarte concreți, practici și realizabili pentru a te ajuta să iti recapeti iubirea de viață. Atunci te vei angaja în îngrijirea de sine ca expresie naturală a iubirii pentru tine, a altora și a vieții în sine.

In toti acesti ani, am obtinut diverse certificarii si colaborat cu diverse emisiuni TV sau companii. Ai mai jos o lista succinta:

        Maestru Profesor Reiki Usui Ryoho (Linia: Mikao Usui – Chujiro Hayashi / Hawayo Takata – Diane McCumber – Wiliam Lee Rand – Zohar Hoalihav – Gelila Edelstein – Moshe Zamurovich – Ovidiu Patrascanu)

        Life coach certification – Strategic Life Coaching Academy

        Holistic Yoga Teacher – Samadhi Yoga School

        Numerolog si Cristaloterapeut – Center of Excellence

 

        Aparitii TV la Antena Stars, Antena 3, TVR, 6TV

–     Articole si participari la evenimente din domeniu

 

Scopul vieții mele este să fiu fericita și sănătoasa și să îi sprijin pe oameni ca tine să facă la fel.

Cabinetul meu este in Bucuresti dar internetul, ZOOM si FaceTime fac posibilă colaborarea indiferent de locul în care te afli. Iată modalitățile prin care te pot ajuta:

  • Sesiuni individuale de vindecare
  • Terapie si cursuri Reiki, 
  • Cursuri Numerologie si consultatii numerologice
  • Terapie si cursuri Cristaloterapie
  • Dezvoltare personala & Life Coaching

aboneza-te la canalul meu de youtube

urmareste video despre numerologie, reiki, spiritualitate

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?