Intreg anul 2021 sta sub vibratia numarului 5 (2+0+2+1=5), un aventurier nonconformist care iti pune la incercare capacitatea de schimbare, evolutie si intelegere.

Pe de o parte, nu ai cum sa nu iubesti numarul 5 care iti da a doua sansa in orice domeniu al vietii. Cu o singura conditie: sa ai ochii larg deschisi, sa privesti catre ce ai gresit, sa iti asumi si sa faci lucrurile diferit.


La nivel global, omenirea inca mai are o sansa de a intelege spre ce se indreapta, ce conteaza cu adevarat, simplu si fara multe fasoane, sa schimbe paradigme in care luptele par normalitate, credintele sunt false pretexte, iar ascensiunea umana e lasata pe locul 2000.

Ascensiunea nu se face prin a privi in gradina vecinului, nici prin a crede ca Dumnezeu, Universul sau ingerii vor rezolva totul, fara ca fiecare individ sa nu miste un deget. E nevoie de o constientizare mai profunda atat a spiritualului, cat si a realitatii de zi cu zi, umana si fara de cosmetizari.

In acest context, vine luna septembrie acuta si zdruncinatoare!

Da, sta tot sub semnul numarului 5. Am putea previziona ca va fi din nou cu schimbare si cele descrise mai sus.

Insa, vestile sunt dublate: 2021 – vibratie 5; septembrie -vibratie 5.

Credeti ca pana acum ne-am schimbat? Credeti ca am inteles ceva din izolarea impusa de pandemie? Credeti ca ne-am intors cu adevarat la valori, principii , Sine Superior sau energia universala?

Tendinta principala a lunii este sa arate situatii „ori, ori” ! Ori se produce schimbarea, ori se agraveaza situatiile de schimbat! Este chiar sub semnul zicalei : ” Totul sau nimic!

Luna septembrie se va manifesta cu precadere in zona relationala gresit pozitionata sau manifestata. Relatiile de orice tip vor fi puse la incercare, astfel incat sa se ajunga fie la un numitor comun corect si echilibrat, fie la o finalizare. Tendinta imprimata de vibratia numarului 5 va fi de impuls necontrolat, actiuni haotice, decizii pripite.

Destul de bine aspectat va fi domeniul financiar, al comertului, si al afacerilor cu strainatatea.

Atentionare speciala asupra zilei de 9.9.2021 care va pune capat acelor aspecte ce cu adevarat au ajuns la final!

Inarmeaza-te cu liniste, pace si centrare pe obiective pragmatice si lasa sa se manifeste ceea ce este cu adevarat menit pentru tine!

Sa iti fie de folos!

Cu drag,

Cristina

Ma gasesti zilnic aici:

Facebook: https://www.facebook.com/cristinaudrescu.ro/

Consultatii: http://www.cristinaudrescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *