Hmm..da,da.. stiu ce o sa zici: „Cum adică sa îmi fie frica de frica?”
Esenta fiintei umane are la baza doar doua emoții: frica și iubirea/compasiunea. O sa vorbim într-un articol viitor despre iubire și compasiune și cum le activam.
Așadar e normal să-ți fie frica de frica!
Asta presupune ca trebuie sa treci printr-un proces de conștientizare, procesare și transformare.
Vorbeam zilele trecute cu o clienta intr-o sesiune de coaching și îmi spunea foarte asumat ca știe ca ii e frica sa mearga mai departe după o despărțire dureroasa și o relație toxica.
Frica ei era nu cea de a inchide capitolul trecut, ci frica de merge mai departe, de a se regăsi, de a isi face planuri, dar și de a avea din nou încredere în ea.
Tu cum stai la capitolul frica? Și nu discutam de fricile exterioare sau ulterioare.😉
Frica de frica este cea care paralizează, blochează și amână orice proces de creștere.
Inainte de a iti sufleca mânecile sa lucrezi pentru trecut sau viitor, întreabă-te dacă poți sa te uiți în oglinda și sa te împrietenești cu frica ce zace în tine.
Procesul nu e ușor, admit! Dar crede-ma ca o data ce reușești sa iti recunoști faptul ca ți-e frica pur și simplu, ai făcut deja jumatate de drum!
Dacă vrei sa lucrezi singura la acest capitol al fricilor din viață ta, ai varianta meditațiilor ghidate de procesare a fricilor sau vino la life coaching ( ai bonus – prima sesiune GRATUITA).
Cu drag,
Cristina