„Trăim în conformitate cu dorința noastră cea mai profundă.

Această dorință, în momentul morții, este cea care determină care este următoarea noastră viață.

Vom reveni pe pământ pentru a obține satisfacția dorinței respective. ”

Upanishad

Ce este regresia in viețile trecute?

Regresia in viețile trecute este o metodă de a-ți vizita trecutul sau, mai degrabă, de a te întoarce la acea parte a corpului tau spiritual care are amintiri stocate în toate viețile pe care le-ai trăit și poate vedea sclipiri ale acestuia pentru a înțelege, care sunt faptele făcute de tine în acei vieți ale căror consecințe sau repercusiuni sunt confruntate de tine în această viață. Nu numai că sunt consecințele, ci și câteva modele repetate care vă vor întâmpla și în această viață.

Cum ajută PLR (Past Life Regression)?

Când ne accesăm amintirile din viața trecută, aceasta ne ajută să eliberam durerea, confuzia, înstrăinarea, emoțiile negative și amintirile dureroase instantaneu, de aici se întâmplă vindecarea imediată. De asemenea, încetează apariția unor tipare repetative în viața noastră, deoarece am eliberat karma negativă asociată cu ea, astfel ne ajută să trăim o viață mult mai fericită.

Cine nu ar trebui să facă PLR?

 

Oamenii care sunt doar curioși ce au fost în trecutul lor sau ce s-a întâmplat în viețile lor trecute nu ar trebui să facă PLR. De asemenea, cineva trebuie să fie gata să accepte cu adevarat ceea ce „vede” ce s-a întâmplat în viețile lor trecute. Am cunoscut unii oameni care vin pentru un PLR doar pentru ca și-ar dori să vadă pe cineva care le place cu adevărat ca partener, unii oameni nu își dau seama ca  de-a lungul vietilor am fost cu toții conectati, dar în relații diferite. O persoana ar trebui să-și dea seama că PLR este un proces foarte sacru și ar trebui să il utilizeze doar dacă se află într-o problemă severă sau au modele de repetare perpetue în viața lor.

Cum utilizezi REIKI?

În timp ce spun în toate articolele mele sau la cursurile de Reiki, că Reiki este o energie atât de frumoasă care iti ofera tehnici de accesare a vietilor anterioare in timp si spatiu si de transmitere a energiei la distanta, in general folosesc Reiki atunci când cineva vrea să finalizeze PLR. 

Întrucât se întâmplă 2 vindecări în același timp, una prin PLR și cealaltă prin Reiki. Deși majoritatea oamenilor fac PLR cu hipnoterapie, durează mult mai mult timp și durerea este uneori prea mare pentru ca persoana să suporte, „efectul” PLR poate dura câteva zile în concordanță.

 

Cum să le combini pe cele două?

Dacă cineva dorește să-l ducă pe client la viața trecută, ar trebui să-și echilibreze chakrele si pe cele ale clientului. Altfel mai târziu, se poate simți foarte obosit și epuizat.

Tratamentul Reiki

 După ce echilibrezi chakrele, cereti clientului să se întindă sau să se așeze într-o poziție confortabilă și rugați-l să inspire 3 respirații profunde, astfel încât mintea sa să devină goală.

 Rugați-l să-și prezinte intenția de trei ori. Conectati-va la ghizii Reiki cu ajutorul simbolului de transmitetere a energiei la distanta și rugați-i să ducă clientul prin viețile trecute.

 Afirmați intenția „Duceți-mi clientul în viața respectivă când a umblat pe această planetă cu o altă identitate și a carei cauza principală a intenției care a fost declarată”. Repetati de trei ori.

     În acest fel, desenați simbolul distanței – Hon Sha Ze

 Sho Nen – sau simbolul Maestru Dai Ko Myo- pe capul lor, inima și plexul solar.

 Pe măsură ce ghidați clientul prin sesiunea Reiki, continuați să desenați simbolul emoțional pe al treilea ochi, inimă și plexul solar. Continuați să le desenați până când se termină procesul. Acest lucru este realizat pentru a calma emoțiile clientului în timpul procesului.

 Nu transmiteti clientul nicio informație, deoarece mintea conștientă este întotdeauna activă și, prin urmare, clientul poate începe să-și folosească mintea conștientă și întregul scop al Reiki nu va avea succes.

 Odată ce clientul a făcut accesarea vieții sale trecute, ghidați-l înapoi încet spre mediul actual. Este bine ca clientul să simtă orice durere, rană în timpul procesului.

 Mulțumiți ghizilor și deconectați-vă de trecutul lor desenând Cho-Ku-Rei.

 

Daca ai initieri in REIKI Usui Traditional poti utiliza pentru tine si tehnica meditatiei in oglinda pentru a accesa si vindeca vietile tale anterioare.

Daca ai intrebari sau vrei sa urmezi un curs de Reiki , te ajut bucuroasa 🙂

Sa va fie de folos,

Cristina

Maestru Profesor Reiki

PS:
Contribuie! Ajuta-ti prietenii care stii ca vor o schimbare in viata lor si trimite-le acest articol
Alatura-te! Vino pe pagina mea de Facebook Cristina Udrescu unde vei gasi oameni pe aceeasi lungime de unda cu tine, care iti impartasesc aceleasi dorinte dar si dileme si sunt gata sa treaca la actiune, astfel incat sa reuseasca.

 

Curs Reiki - 27 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *