Vedeți cum se repetă numerele în anumite momente din viața voastra, atunci când luați o decizie importantă în viață, când va simțiți stresat sau blocat? Sau vedeți numere care se repetă atât de des încât se întâmplă zilnic sau săptămânal?

Descifram mai departe secretele sincronicitatilor

UN MESAJ AL UNIVERSULUI CU AJUTORUL NUMERELOR

Am avut clienti care și-au exprimat o teamă profundă atunci când văd numere care se repetă, ca și cum ar fi ținta unei forțe invizibile pentru ghinion sau nenorocire.  Din punct de vedere numerologic, acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr.  Atunci când vedem numere care se repetă – și observăm că vedem numere care se repetă – nu este o coincidență. Observarea numerelor este un mesaj pentru noi.  Este modul Universului de a comunica prin cod – noi trebuie doar să învățăm codul.  Am putea să ne gândim la el ca la codul Morse – și să putem extrage ceea ce se comunică prin acele puncte și liniuțe.  Este la fel cu numerele.

Mesajul comun atunci când vedeți numere care se repetă este acesta: Avem un „Fan Club” personal de energii care sunt incredibil de dornice să ne ajute, să ne sprijine și să ne valideze.  Tot ce trebuie să facem este să cerem, să ne stabilim o intenție și să fim deschiși la informațiile care vin la noi din surse neașteptate și în moduri neliniare.  Și uneori nici măcar nu trebuie să cerem – ele pur și simplu apar neinvitate!

CUM SĂ IDENTIFICAȚI MESAJELE NUMERELOR CARE SE REPETĂ

La ce ne referim cu adevărat când vorbim despre „numere care se repetă”?  Să ne uităm la câteva exemple.

DATA DE NAȘTERE

Cunosc pe cineva care își vede data nașterii (luna și ziua) pe ceas de cel puțin trei ori pe săptămână.  Data de nastere sau secvente de numere care o compun sunt de obicei cele mai frecvente mesaje. Aceste ghidaje va pot confirma ca sunteti aliniati cu ceea ce aveti de facut cu adevarat in viata. De asemenea, alte numere din harta numerologica pot deveni mesaje si ghidaje. Daca vrei sa iti cunosti harta numerologica, am pregatit un discount de -20% la consultatia numerologica online. Detalii aici.

123 vs. 321

Ce părere aveți despre secvența 123?  Înțelegeți că Universul încearcă să ne vorbească cât mai simplu și cu cât mai multă claritate posibil.  Cu toate acestea, ne place adesea să complicăm lucrurile, nu-i așa?  Așa că, atunci când vedem 123, este la fel de „simplu ca 123”.  Ni se spune că trebuie să simplificăm ceva în viața noastră.  Am beneficia de pe urma detasari și a renunțării la tot ceea ce ar putea fi inutil.

Și ce zici de opusul?  Dacă vedem secvența 321 – despre care o prietenă m-a întrebat pentru că se trezea la 3:21 în fiecare dimineață – ar putea indica faptul că facem lucrurile mult mai dificile decât ar trebui să fie. 

444

Noaptea trecută am văzut numărul 444 în propriul meu vis.  Această secvență mi-a transmis mesajul că am un sprijin amplu din partea Universului – că sunt iubită, susținută și ghidată divin și că nu am de ce să mă tem.  Adesea, aceste secvențe de numere apar atunci când avem dificultăți într-un anumit domeniu din viața noastră și căutăm răspunsuri sau validare.  Treceam printr-un moment în care mă simțeam oarecum neputincioasă.  Faptul că am văzut 444 în visul meu mi-a oferit un sentiment de ușurare că „totul este în regulă”, atâta timp cât am continuat să lucrez pentru a-mi atinge obiectivele cu un efort concertat.

666

Ce zici de temutul număr „Antihrist”, 666?  Ce înseamnă această secvență în numerologie?  Doreen Virtue spune: „Gândurile tale sunt prea concentrate pe iluzii materiale”.  Vederea acestui număr indică nevoia de a ne ridica gândurile și acțiunile pe un plan mai înalt – mai centrat spiritual – pentru a ne readuce pe drumul cel bun.

333

Am avut mai mulți clienți care văd frecvent secvența 333.  Această combinație reprezintă vibrația intensă a cifrei 3 – care se referă la comunicare, bucurie, sensibilitate emoțională și autoexprimare.  Cifra 3 este, de asemenea, asociată cu Trinitatea și cu Maeștrii Ascensionați.  Am constatat că oamenii văd adesea această combinație atunci când se simt liberi, conectați la ei înșiși și la „Spirit” și simt cu adevărat că sunt în ritmul lor.

11:11

Bineînțeles că cel mai comun număr care se repetă este 11:11.  Sunt multe de spus despre această secvență.  Pe scurt, numărul 1 se referă la noi începuturi, independență, inițiativă, realizări, individualizare, încredere în sine și creativitate inovatoare.  Așadar, atunci când vedem acest număr care se repetă, este un memento pentru a ne concentra asupra a ceea ce ne dorim, mai degrabă decât asupra a ceea ce nu ne dorim, deoarece energia numărului 1 extinde ceea ce gândim în mod repetat și obișnuit.  Ne indică faptul că o fereastră de oportunitate se deschide pentru noi – cu această energie în terenul nostru, vom începe să ne manifestăm gândurile și dorințele în realitate cu viteză turbo.  Așadar, șmecheria este să fim disciplinați și atenți la modul în care ne concentrăm gândurile.  Dacă există vreun moment pentru a ne scufunda în dosarul afirmațiilor pozitive, acesta este momentul.  Nu irosiți această energie valoroasă și de mare putere.

Și totuși, ca toate lucrurile, interpretarea și experiența personală sunt esențiale.

Iată care este baza pentru citirea semnelor „după numere”. De exemplu, dacă continuați să vedeți numărul 3 oriunde vă duceți, derulați mai jos și vedeți ce înseamnă reprezentarea energetică a numărului 3.

1 – noi începuturi, concentrează-te pe partea pozitivă, manifestăm ceea ce gândim, așa că curăță-ți gândurile.  Unicitate și sentimente de unitate.

2 – aceasta este energia echilibrului, a parteneriatului, a aducerii laolaltă a energiilor masculine și feminine.  Încrederea și răbdarea este ceea ce este necesar pentru a rezolva orice situație cu care ne confruntăm.  Este nevoie de acțiuni corecte, de limite emoționale sănătoase și de iubire.  De asemenea, ne poate spune că ceva în viața noastră este dezechilibrat.

3 – reprezintă trinitatea minte/corp/spirit.  Este energia comunicării, a exprimării bucuroase a sinelui și a sensibilității emoționale.  Ne spune să trăim „în bucurie” cât mai mult posibil.  Sugerează că acesta este un mesaj de la Maeștrii Ascensionați.

4 – acest număr indică oportunitatea de a crește în armonie perfectă.  Ghizii noștri ne asigură că ne aud și că ne ajută și ne susțin.  Poate indica faptul că este nevoie de o muncă grea pentru a atinge un obiectiv și că fie tânjim după siguranță, fie ne simțim îngrădiți de limitări.  Mesajul: cultivați flexibilitatea.

5 – acesta este numărul schimbării.  Ne spune că are loc o schimbare – și că aceasta este întotdeauna spre bine și în concordanță cu evoluția noastră personală și spirituală.  Îmbrățișează schimbarea, renunță la ceea ce este vechi și valorifică simțul aventurii.

6 – acesta este numărul îndrumării, al datoriei, al serviciului și al iubirii.  S-ar putea să ne simțim îngrijorați de ceva în viața noastră când apare acest număr.  Este modul Universului de a ne spune să ne relaxăm.   Acesta este un mesaj de a avea grijă de noi înșine la fel de bine cum avem grijă de ceilalți.  Sau, alternativ, poate fi un mesaj pentru noi de a face un pas înainte și de a ne asuma responsabilitatea.

7 – acesta este un număr mistic și „norocos”.  Acesta marchează atât începuturile, cât și sfârșiturile.  Atunci când vedem acest număr, ni se transmite mesajul că suntem pe drumul cel bun și că orice se va întâmpla va depăși așteptările.

8 – aceasta este vibrația banilor, a puterii și a abundenței.  Este, de asemenea, numărul conștiinței cosmice și al Infinitului.  Dacă apare acest număr, ne spune că există o ofertă nesfârșită de abundență în lume.  Ne spune să intrăm în puterea noastră și să facem ca acest lucru să se întâmple.

9 – acest număr se referă la completări, la a renunța la vechi pentru a face loc noului.  Este despre a termina, a spune la revedere și a merge înainte cu brațele deschise.  Acesta este un semn de a sări la el și de a începe să lucrăm la sensul nostru superior de scop.  Fără indecizie și tergiversare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *