Intram în Anul Universal 7 (2+0+2+3=7) cu motoarele turate la maxim datorită fabulosului numar 8 ce guvernează Luna Universala Ianuarie. Bun! Pana aici ar părea ca e simplu. Însă, cu un an universal bazat pe introvertitul număr 7, ne apropiem de o luna universala 8 care este în esența sa matematica un 2 la puterea a 3-a. Eh , acum fa tu un calcul matematic, ca eu urmează să-l fac pe cel numerologic. 😉

Vor fi foarte bine aspectate afacerile, banii și mișcarea în orice fel de forma, fizica, mentala, relational. Numărul 8 va influenta pregnant aspectele pe care vei vrea sa le dezvolți în 2023, te pune fata în fata cu deciziile pe care le-ai amânat sau de care te temi.

Într-o lună care poartă amprenta vibrației universale 8 suntem mai determinați ca niciodată și hotărâți să ne concentrăm pe țelurile noastre, pe ce facem în mod concret pentru a ne aduce visurile în realitate, pe ceea ce creăm și ceea ce dorim să manifestăm în prezent și în viitorul apropiat. La o primă vedere, cifra 8 ne amintește de semnul infinitului, însă în poziție verticală, ceea ce vorbește despre posibilitățile infinite pe care le putem manifesta atunci când luăm atitudine pentru noi înșine, despre valorizarea energiei și a puterii infinite care sunt ca niște comori care zac în noi și pe care trebuie să le aducem la lumină în mod constant.

Exista șanse bune sa iti reconfigurezi cam toată partea emoțională și relationala din viață. Vei vedea și ți se vor arata fetele ascunse ale oamenilor pe care te bazai sau credeai ca ii cunoști. Relațiile care nu sunt bazate pe sinceritate, onestitate, deschidere și armonie, isi vor găsi finalul.

Parteneriatele fie de iubire, fie de afaceri vor fi supuse unui vulcan de tensiuni, schimbări și încercări. Multe trăiri ascunse pana acum, vor ieși la suprafață, manifestând dorința de putere, control asupra celorlalți, manipulări emoționale. Iar partea cea mai greu de digerat va fi intensitatea pe care o vei resimti, dar și impactul vulcanic pe care îl vor avea manifestările tale emoționale.

Dacă insa știi ca ai relații corecte și frumoase, atunci luna universala 8 iti da șansă sa treci intr-o noua etapa. Fie te vei bucura de sprijinul celor dragi, fie ca relațiile la locul de munca se vor îmbunătăți, oricare varianta iti e benefică.

Vei fi supus repetării unor greșeli din trecut, activându-se mult situații în care poate ai împrumutat greșit bani, nu ai ținut cont de limite corecte financiare, te-ai aruncat în creditari nebănuite.

Sfatul numerologic este sa nu te arunci în cheltuieli pe care nu ți le poți permite, sa nu dai/iei bani cu împrumut, sa nu cazi tentației de a iti achiziționa lucruri din impuls.

Cel mai important sfat este insa sa nu te crezi mai mult decât ești, sa lași la o parte egoismul și centrarea exclusiva pe ideile tale.

Tensiunea majora se va manifesta în cuplu, relații de orice fel deoarece fiecare va dori sa se afirme, sa arate ca are dreptate, sa fie „cocosul” din relație.

Încearcă sa iti găsești un echilibru, în primul rând, financiar, dar și emoțional și vei trece cu bine peste aceasta luna! Dacă vrei sa știi ce iti rezerva numerele în viață și cum sa faci sa treci peste toate cu bine, te invit la o consultație numerologica.

La multi ani! Un an miraculos și împlinit sa ai!

Sa iti fie de folos,

Cristina #numerologultau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *