Deși suntem încă la câteva luni distanță de noul an, vom începe să simțim o parte din influența anului 2022 înca din octombrie.

Numărul 22 este „Maestrul Arhitect” în numerologie, fiind asociat cu construirea unei baze sau a unei structuri. Anul viitor se va concentra pe revenirea la normalitate și reconstruirea vieții noastre.

Echilibrul, în special în muncă și relații, este o altă temă importantă. Ar putea fi nevoie de un efort mai mare anul viitor pentru a nu fi tras într-o direcție sau alta. Energia lui 22 poate fi puternică atunci când vine vorba de evenimente legate de muncă. Așadar, oamenii care gândesc maret și sunt dispuși să se comita idealului lor, ar putea vedea succes și creștere în acest domeniu.

Probabil vom simți în continuare energia opozițională pe care am experimentat-o ​​anul viitor. Acesta este motivul pentru care a contribui la cultivarea unui echilibru în viața noastră continuă să fie important.Depinde cu adevărat de noi să aducem echilibrul propriilor noastre vieți și să aducem limite, dacă este nevoie. Cu toții ne putem ajuta să găsim orice teren comun putem și să lucrăm împreună pentru a construi o casă și o comunitate mai bune. Este mai ușor de spus decât de făcut având în vedere circumstanțele, dar suntem meniți să învățăm din aceste vremuri profund provocatoare.

2022 va fi un An Universal 6 (2+0+2+2 = 6)
Acceptarea și asumarea responsabilității

După multitudinea de modificări și ajustări pe care ni le-a adus cel de-al 5-lea an universal în 2021, este timpul ca lumea să se adapteze unui ritm nou și să profite la maximum de noua noastră realitate.

Dacă ați simțit că ați zburat si v-ati zguduit pe tot parcursul anului 2021, puteți găsi o bază mai fermă  în 2022. Cu toate acestea, datorită acestui nivel stabil, vine responsabilitatea suplimentară de a găsi un nou sentiment de echilibru cu toți ceilalți din viața ta. Relațiile vor juca un rol deosebit de important în 2022. Multe dintre persoanele pe care le întâlnești ar putea avea un rol sortit de jucat în dezvoltarea ta ca persoana, acționând ca si catalizatori pentru a te ajuta să te transformi în persoana care trebuie să devii în această viață.

Asta nu înseamnă că toate relațiile tale vor fi de basm – unele pot aduce într-adevăr dificultăți în calea ta. Creșterea nu este adesea un proces confortabil și acest lucru poate fi adevărat mai ales atunci când trebuie să crești în tandem cu o altă persoană sau mulți oameni. Dacă te-ai pus pe tine pe primul plan, in mod egoist, si ai fost indiferent fata de prieteni, familie și oricine altcineva din viața ta, atunci a venit timpul să echilibrezi lucrurile. Nu trebuie să renunți la spațiul personal, dar trebuie să găsești armonia cu ceilalți și să le oferi opțiunea de a se baza pe tine atunci când au nevoie.

Obiective pentru 2022

Lucreaza pentru ceva semnificativ & important

6 este un număr foarte responsabil, așa că, deși acest An Universal 6 este unul bun pentru a face eforturi serioase către visele tale, nu te răsfăța cu zboruri de lux. În schimb, depune efort pentru a construi ceva care să reziste testului timpului. Dacă muncesti din greu, ai putea începe o călătorie care vsa dureze tot restul vieții sau cel puțin construiește bazele viitorului tau.

Consolideaza-ti relațiile existente

În timp ce 2021 a permis să te concentrezi mai mult asupra propriilor tale nevoi, 2022 te încurajează sa iei contactul cu oamenii din viața ta și să iti amintesti cât de importantă este prezența lor, dintr-o multitudine de motive. Fă-i pe oameni să se simtă apreciați și comunică-le valoarea si importanta pe care o au în viața ta.

Măreste-ti cercul social

Indiferent de câți prieteni aveți deja, anul universal 6 are scopul de a trimite relații noi, interesante și semnificative în viata ta. Mulți dintre oamenii pe care îi întâlnești în acest an ar putea avea un impact major asupra vieții tale pentru anii următori, așa că consideră că socializarea este ceva de  facut obligatoriu în 2022.

Căuta stabilitatea

Anul Universal 6 te invită să găsesti un loc întemeiat din care să te desfasori, lăsând în urmă incertitudinea anului trecut și acordând o primă importanță construirii unei fundații ferme. Acest lucru s-ar putea să pară lipsit de emoție, dar iti poate aduce multă stabilitate și liniște sufletească înainte.

Numărul Anului Personal

În timp ce anul universal 6 va avea impact asupra tuturor pe parcursul anului 2022, influența pe care o vei simți cel mai direct provine de la numărul anului personal. Calculul numărului anului personal este ușor – pur și simplu adăugi numărul lunii de naștere și data nașterii la anul calendaristic, (2022). Asigura-te că reduci orice cifre duble la o singură cifră pe tot parcursul procesului.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 20 noiembrie:

Noiembrie = 2, deoarece noiembrie este a 11-a lună și 1 + 1 = 2

20 = 2, deoarece 2 + 0 = 2

2022 = 6, deoarece 2 + 0 + 2 + 2 = 6.

Acum aduna numerele împreună: 2 + 2 + 6 = 10.

Și aduna din nou până când obții o singură cifră: 1 + 0 = 1.

Deci, numărul anului tau personal pentru 2022 ar fi 1.

Descoperă modul în care energiile numerologice din 2022 se vor desfășura acum pentru TINE

În 2021 ai încheiat un ciclu major de 9 ani din viața ta, aducând multe lucruri la capăt și renunțând la lucruri care nu iti mai serveau. Este posibil să nu fi fost întotdeauna cel mai ușor proces și, uneori, un sentiment de neliniște generală sau nefericire ar fi putut să-ți înnegreasca viziunea în timp ce așteptai să apară opțiuni care nu s-au concretizat niciodată.

În 2022, valul vine în sfârșit și ai putea începe să gaesti tot felul de opțiuni minunate care apar. Marea întrebare este care dintre aceste opțiuni vei decide să le urmezi. Este minunat să ti se prezinte atâtea alegeri , dar nu poti petrece fiecare zi doar uitându-te la ele. În cele din urmă, va trebui să te hotarasti si sa te apuci de câteva aventuri proaspete, iar asta este Anul personal 1 – acesta este doar începutul unei călătorii nou-nouțe.

Schimbările sunt inevitabile de-a lungul anului 2022, dar majoritatea schimbărilor vor fi cele pe care le initiezi, spre deosebire de faptul că viața le forțează asupra ta. Este rândul tău să începi să tragi, așa că pregătește-te să-ți faci cunoscute opiniile.

Comanda Previziunile Numerologice Personale pentru 2022

Bine ai venit in anul personal 2, un an de răbdare și parteneriat. În timp ce 2021 ți-a oferit șansa de a-ți urmări inima și de a-ți orienta atenția spre numeroase aventuri noi, 2022 este să găsești echilibru în ceea ce ai urmărit și să faci mai mult spațiu pentru oamenii din viața ta.

După ce te-ai indreptat cu viteză maximă, este timpul să mergi într-un ritm atent, asigurându-te că nu strivesti pe nimeni în căutarea ta pentru a ajunge unde mergi. Răbdarea este cu adevărat numele jocului, dar asta nu înseamnă că nu vei face altceva decât să iti pui in miscare roțile. Acesta este un an sensibil și important când te adaptezi la creșterea recentă, lăsând-o să se scufunde și adaptându-te la noua realitate.

Acest An Personal 2 pune, de asemenea, un mare accent pe partenerii din viața ta – acele persoane importante pe care le consideri un plus-unu. Fie că esti singur și căuți să iti schimbi statutul, fie că esti deja cuplat, 2022 este un an care pune focusul pe relațiile romantice. Vor exista o mulțime de oportunități pentru tine de a te apropia de cineva, așa că fii dispus să crești atât pe cont propriu, cât și împreună.

Comanda Previziunile Numerologice Personale pentru 2022

Pregătește-te pentru că acest  An Personal 3 este aici pentru a schimba tiparul vieții tale, invitându-te să comunici diferit și să te integrezi in comunități noi. Acesta este un an de învățare, dar nu genul care te va ține legat de un birou. Mai degrabă, universul te invită să ieși și să iei cât mai mult din viață posibil, văzând unde vechile tale pareri ar putea fi puțin depășite și unde ai putea folosi un shakeup sau două.

Viața îți va oferi o mulțime de oportunități de a adăuga ceva nou programului tău zilnic în 2022, poate cu o mutare sau cu o schimbare de loc de muncă sau cu altceva care îți permite să te angajezi cu lumea într-un mod diferit. Uneori, acest lucru se poate simți un pic stresant sau intimidant, deoarece vei întâlni atât de mulți oameni și vei face atât de multe schimbări, așa că fa tot posibilul pentru a nu fi copleșit de volumul general al anului.

În acest an ti se oferă șansa de a transforma viața de la capăt, așa că cel mai bine este să accepți că lucrurile vor arăta foarte diferit la sfârșitul anului 2022 decât atunci când l-ai început. Nu lupta împotriva schimbării, deoarece acest lucru face ca experiența să fie mai dificilă.

Comanda Previziunile Numerologice Personale pentru 2022

După vârtejul care a fost 2021, 2022 te va pune pe o nouă cale: calea  Anului Personal 4. Aceasta este o cale solidă, dar este una pe care trebuie să o parcurgi mai ales pe cont propriu. Va fi un an de muncă grea și eforturi, așa că, dacă speri să petreci fiecare zi odihnindu-te sau distrându-te, universul are în vedere un plan diferit pentru tine. În schimb, ti se cere să pui cel mai bun picior înainte și să arăți oamenilor cât de priceput esti și tot ce ptoi face necesită efectiv munca.

În timp ce o mare parte din munca din acest an trebuie să o faci singur, oamenii vor fi dispuși să te ajute dacă văd că depui efortul necesar, așa că nu crede că trebuie să iti asumi fiecare povară pe cont propriu. 2022 este un an pentru a deveni mai puternic la toate nivelurile, iar învățarea de a recunoaște unde ai nevoie de ajutor este o forță valoroasă care merită să fie perfecționată.

Comanda Previziunile Numerologice Personale pentru 2022

Intrând în cel de-al 5-lea An Personal, te poti aștepta să apară multe oportunități și transformări, una după alta. Pentru tine, 2022 este despre schimbarea vieții de la bază, ceea ce înseamnă că probabil vei fi o persoană foarte diferită până la sfârșitul anului în comparație cu acum.

Schimbarea este primordială în 2022, dar adevărata esență a acestui an este să câștigi mai multă libertate. Aceasta înseamnă să scuturi de orice cătușe care te țin atașat de gândurile și comportamentele vechi care nu te servesc acum. Cel mai bun mod de a te armoniza cu aceste energii este să examinezi aspecte din viața voastră în care te simți limitat, apoi să faci un punct pentru a încerca să schimbi acest lucru, astfel încât să ai mai multe opțiuni și mai multă energie în alegerea a ceea ce vrei.

Comanda Previziunile Numerologice Personale pentru 2022

Cea mai mare problemă care poate apărea în timpul acestui 5 An Personal este să fii copleșit de opțiunile din fața ta, dar ai încredere în tine și știi că vei ajunge exact acolo unde ești menit să fii. 2022 este un an pentru tine să-ți întinzi aripile și să urci.

Acesta este un an foarte special pentru a experimenta un 6 an personal, deoarece reflectă cel de-al 6-lea an universal. Prin urmare, te poti aștepta ca temele relațiilor și responsabilităților să fie destul de accentuate pentru tine în 2022. Anul trecut a adus o mulțime de schimbări și transformări în calea ta, iar viața ta este probabil foarte diferită decât era. Anul acesta, însă, ritmul va încetini puțin și universul te invită să te reîntâlnești cu oamenii din viața ta. Este timpul să te intorci și să consolidezi acele relații preexistente care s-ar fi putut opri în timp ce erai atât de ocupat să tii pasul cu schimbările neașteptate ale vieții.

Nu numai că oamenii pe care îi cunosti deja vor fi importanți în acest 6 An Personal, dar te poti aștepta, de asemenea, să întâlnesti o mulțime de oameni noi care vor reprezenta repere majore în dezvoltarea ta ca ființă umană. Fie că este vorba de probleme de dragoste, prietenie sau chiar de mediul tau profesional, oamenii pe care îi întâlnesti în aceste 12 luni ar putea să iti schimbe viața în anii următori. Asta nu înseamnă că ar trebui să iti petreceți tot timpul socializând, totuși, pentru că vei avea o mulțime de responsabilități de care să te ocupiți în 2022 și nu le vei putea evita.

Comanda Previziunile Numerologice Personale pentru 2022

Anul Personal 7 este un timp spiritual înnăscut. Este, de asemenea, un moment foarte liniștit în care s-ar putea să simți că exiști mai mult într-o lume de vis decât în ​​realitatea imediată. După ce ai experimentat atât de multe în ultimul an și ai încercat să iti mențineți relațiile în lumea reală, a venit timpul să te indrepti catre tine, aproape ca un moment sabatic din viață.

Deși 2022 ține în mare măsură de odihnă și relaxare pentru tine, există și o muncă de creștere de făcut – este totuși un tip de creștere foarte privat, în care lucrezi mai degrabă la calitatea spiritului tau decât la ceva mai tangibil.

Nu încerca să împingi prea mult în viață, pentru că nu esti menit să ai câștiguri uriașe în lumea fizică – asta nu înseamnă că nu se pot întâmpla anul acesta, ci că nu sunt punctul central al unui an personal 7. Vei descoperi că satisfacția ta vine din a lua lucrurile încet, permițându-ti să te extinzi alternativ și să te retragi după cum este necesar și să te deplasezi prin lume mai degrabă ca o adiere ușoară decât o furtună puternică. Întoarce-ți privirea spre interior și vezi ce poti descoperi.

Comanda Previziunile Numerologice Personale pentru 2022

Anul Personal 8 este un an de mișcări de putere și manifestare. După ritmul mai blând și mai visător al unui an 7, acesta iti cere să fii puternic si sa iti mentii în 2022. În aceste 12 luni esti invitat să descoperi propria putere, să iti perfectionezi sentimentul de sine, asigurare și pentru a le arăta oamenilor cât de departe esti dispus să mergi pentru a te ridica la înălțimea propriilor așteptări.

Există momente în care anul acesta se poate simți puțin mai mare decât viața, dar asta doar pentru că ti se arată ceea ce sunteți capabil și nu este întotdeauna confortabil să ti se arate cât de departe poti merge când depui tot efortul pentru că asta necesită muncă. Cu munca grea, totuși, vine recompensa, așa că nu lasa perspectiva unei zile lungi să te împiedice să atingi un obiectiv. Poti face pași mari în 2022, dar persoana pe care o veți impresiona cel mai mult cu progresul tau vei fi tu insuti și nu există nimic mai puternic.

Comanda Previziunile Numerologice Personale pentru 2022

Acest An personal 9 vine cu un oftat liniștit, semnalând o perioadă de subtilități și culminări pe măsură ce închei un ciclu întreg de 9 ani. 2022 s-ar putea simți ca o fază de « cocooning » în timp ce lasi în urmă căile vechi și cureti terenul pentru un ciclu nou. Asta nu înseamnă că anul acesta lasi lucrurile pentru anul viitor, dar este mult mai mult despre finaluri decât despre începuturi.Vei găsi o mulțime de lucruri care iti părăsesc viața în acest an 9, fie că sunt oameni, locuri de muncă, situații de viață sau orice altceva pe care l-ai depășit și care nu ti se mai potrivește. Nu este întotdeauna ușor să accepti acest lucru, deoarece uneori nu vrei să renunți la o anumită persoană sau mod de viață. Cu toate acestea, cu cât vei rezista mai mult acestor schimbări, cu atât universul va fi mai ferm în a le forța asupra ta, așa că fi înțelept să primești aceste schimbări cu acceptare. Dacă ceva îți părăsește viața, atunci nu a fost menit să fie acolo și ceea ce rămâne va ajuta la formarea bazei noii tale vieți pe care o vei trăi în 2023. Acesta este ultimul capitol al cărții, dar există un alt volum.

Sa iti fie de folos!

Cu drag,

Cristina

Numerologul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *