2.2022 – Februarie, o luna cum nu a mai fost!

Intr-un an universal 6 (2+0+2+2 = 6) care vine cu răsturnări de situații pe plan emoțional și relațional, oricum un an pe care nu-l vei uita prea ușor, o luna universala 8 (2+2+0+2+2=8) ar fi putut fi o luna de echilibru și pace.

Insa lucrurile nu vor sta așa! Ți-am spus în nenumărate rânduri ca numărul 2 este cel care aduce pace, mediere, frumos, parteneriat și iubire. Așa este atunci când avem de a face cu un singur număr 2.

Uitandu-ma la suita de numere 2 pe care o ai de traversat în următoarea perioada, ți-as spune un singur lucru:

LEAGA-TI CENTURA DE SIGURANTA! TINE-TE BINE! RESPIRA ADANC!

Iti voi vorbi despre aceasta centura de siguranță de care ai nevoie ca sa treci cu bine peste luna februarie. Este o centura de siguranță activata pe tot ce tine de emoțional, evident. Numai ca acum te vei confrunta direct și fără sa mai ai vreo șansă de amânare, cu tot ceea ce nu ai rezolvat pe acest plan. Acele temeri, frici, anxietăți pe care le-ai ascuns de ceva ani, isi vor cere drepturile. Uită-te direct la ele, asuma-ti și rezolva-le! O data pentru totdeauna!

In al doilea rând, luna universala 8 care are la baza 4 de 2, iti va arata ce probleme relaționale ai. La acest capitol, atenționarea vine sa iei decizii foarte clare cu privire la relațiile în care stai sau cele pe care nu le mai vrei în viața ta. Poți descoperi din neant ca relații pe care le credeai solide, oneste și de viitor, nu sunt altceva decât un măr găunos. Mulțumește Cerului, Divinității și mergi mai departe! Nu iti epuiza resursele emoționale, oricum precare în luna februarie, pentru a înțelege, repara, ceea ce oricum nu iti mai e benefic.

Dacă oricum nu ai curajul sa închizi relații toxice de exemplu, luna februarie o va face pentru tine. Insă nu se va mai purta cu mănuși, ci va activa o forță de rupere cum poate nu ai mai traversat în viață.

In același timp, exista șansa sa echilibrezi tot ce ai de echilibrat! poate capitolul relațional, poate relația cu tine, poate banii, poate sănătatea.

Banii, afacerile sunt bine aspectat și te sfătuiesc sa nu ratezi nicio oportunitate care ți se arata. `

Este în același timp și o luna KARMICA.

Prietena Karma (legea cauzei și a efectului) te va scoate la o cafea 🙂 Iti va vorbi despre lucrurile corecte sau incorecte pe care le-ai făcut pana acum în viață, dar mai ales de cele petrecute în 2021.

Dacă nu te-ai purtat frumos cu tine, dacă te-ai neglijat, dacă intr-o relație ai înșelat, mințit sau fugit, dacă nu ți-ai respectat colegii sau job-ul, acum vei fi pus în situația de a „plăti”. Totul în Univers se echilibrează, spune una din legile energetice. Iar Karma va veni acum să-si ceara tainul. Sfatul meu este sa te gândești unde ai greșit și sa încerci sa faci tu primul pas pentru a repara, reglementa, returna sau reîmpăca, astfel încât sa ai șansa ca lucrurile sa decurga un pic mai lin, frumos și fără busituri și lacrimi.

Este o luna care va pune la teste pe cei care au Vibratia de naștere : 2, 4, 6 sau 8.

Va arata celor cu Vibratia de naștere 1,3,5,7,9 ca viața nu este doar rațiune, ci și simțire!

Noteaza-ti in calendar următoarele zile ca sa ai grija ce faci!

2.2.2022 – va fi o zi de schimbări profunde la nivel relațional, în care poți activa ușor empatia, poți recâștigă ceva pierdut, fie bani, fie te reconectezi cu persoane pe care le credeai dispărute din viața ta. Poți face un mic ritual de mulțumire și este o zi benefică pentru a te gândi la parcursul tău viitor.

20.2.2022 – ziua palindormului. Este practic a doua zi cea mai puternica din aceasta luna! La nivel energetic, așteaptă-te la un val de entuziasm, la explozii de sentimente, dar și la izbucniri mai putin plăcute din partea celor apropiați.

22.2.2022Cea mai puternica zi a lunii ! Notează-ti în agenda și nu uita sa respiri, sa iti legi centura de siguranță, sa nu acționezi la impuls, manie sau frica! Creează-ti un spațiu de siguranță, privește către viitor, pune-ți dorințe reale și visează, activează conexiunea cu îngerii și crede în miracole!

Sa iti fie de folos,

Cristina

Numerologul tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *