Previziuni numerologice decembrie 2022- Când crezi ca nu mai poți, mai poți putin!

Uneori ai senzația ca tot ceea ce a ținut de tine ai făcut și nimic nu-ți iese, nu-i așa? Înainte sa pășim în 2023, luna decembrie te va mai tine în încleștarea ei și a întregului an 2022.

Numerologic vorbim de o luna universala 9!

Nu uita ca orice final poate fi un nou început! Nu doar din cauza faptului ca e luna de sfârșit de an, ci pentru ca numărul 9 reprezintă bilanțul, încununarea lucrurilor, activităților, starilor de spirit de pana atunci.

Lucrurile, relațiile, situațiile care pana acum nu și-au găsit rezolvarea, soluționarea, vor avea șansă ca în decembrie sa ajungă la o finalizare. Nu dispera dacă pana acum nu ai găsit cele mai bune soluții. în decembrie ai șansă sa rezolvi, sa închizi acele aspecte care au rămas în suspans în viață ta.

Intr-o luna de bilanț, chiar e bine și recomandat sa faci bilanțul! Analizează cu rațiune și simțire în același timp, sinceritate și deschidere, ce nu a mers în viață ta, care sunt defectele la care mai de lucrat, cum iti atingi sau nu ți-ai atins obiectivele din cariera.

Totodata, lasă sa se manifeste și cea de a doua latura a numărului 9: creativitatea și viziunea. Cuvinte mari dar pe care dacă le pui la treaba, iti vor aduce mari satisfacții. Cele doua vin pe plan sentimental sa se manifeste, așadar sunt bine aspectate relațiile de iubire, cei singuri iei pot găsi un partener/a, iar cei aflați intr-o relație, pot găsi noi modalități de revigorare a relației, sau de a o duce intr-o noua etapa.

Recomandări numerologice pentru luna decembrie

Nu începe proiecte noi sau afaceri, prietenii sau relaţii, nu cumpara o casă nouă sau maşină, nu fa investiţii mari, nu te aventura în schimbarea domiciliului, atât dintr-un oraş în altul cât şi dintr-o ţară în alta, e mai bine să aştepti pâna anul viitor.

Acum toate se văd altfel, ceea ce era considerat bine, acum poate să fie revizuit şi invers. Încerca să inveti ceva din experienţele proprii dar şi ale altora. Cel mai important lucru este să recunoşti  în sine ca… este o perioadă de timp foarte bună pentru a te ingriji de sănătatea proprie şi a apropiaţilor. 

In anturajul tau, se va tine cont de experienta ta, de ideile tale si de tot ceea ce gandesti. Vei dezvolta generozitatea si o gandire umanitara.  In privinta banilor, economiseste, pune bani deoparte. Nu te lasa prada tentatiilor sau cumparaturilor impulsive, nesabuite. Exista o tendinta acuta de a cheltui foarte mult si inutil pe lucruri care ulterior vei descoperi fie ca nu iti mai plac, fie ca nu iti trebuie.

Dacă vrei sa știi ce iti rezerva numerele în 2023, te invit la o consultație numerologica personalizata a anului tău personal.

Cea mai importanta recomandare pentru decembrie

Pentru a putea încheia spectaculos luna decembrie și pentru a începe cu brio anul 2023, iti recomand sa faci un ritual de eliberare a ceea ce nu iti mai este de folos, te blocheaza sau te face sa suferi. Având în vedere ca vei intra într-un an universal de Vibrație 7, e nevoie sa lași în urma ce nu iti e benefic, sa eliberezi corect și nu sub impuls dezamăgirile, suferintele etc, ca sa poți accesa întregul sprijin de dezvoltare oferit de anul viitor.

Și pentru ca luna Decembrie e luna cadourilor, iti fac un cadou de suflet în care am adunat experienta mea de peste 20 de ani în lumea terapiilor și tehnicilor alternative. Sper sa iti fie de folos și iti urez un An Nou de poveste! 

DESCARCA E-BOOK GRATUIT – RITUAL DE ELIBERARE | GHID PRACTIC

 

ritual de eliberare

Sa iti fie de folos,

Cristina 

#numerologultau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *