Iti spuneam la începutul anului în previziunile pentru 2024 (citește aici) ca întreg anul sta sub Vibratia karmicului, misticului dar si puternicului număr 8.

Insa, in aprilie 2024, experimentăm energia lunii universale care sta sub Vibratia Numărului 3, care este inegalabila, oscilantă, carismatica și tumultuoasa. Dacă ai o Vibrație de naștere, Număr de destin sau ești într-un An Personal 3, dacă ești născut pe 3, 12, 30, vei simți cel mai mult impactul numărului 3 în viața ta.

Ce va aduce în viața noastră si cu ce ne va invita să lucrăm Numărul 3?

CREDINTA: Numărul 3 te invită să ai încredere în lumina din tine, încredere în puterea ta, în superputeri, în intuiție, în ceilalți oameni și în lume.

CARISMA: Numărul 3 este foarte intuitiv și conectat la spirit, este posibil să experimentezi o trezire spirituală mai profundă, o evoluție a sufletului sau schimbări bruște în realitatea ta actuală, DAR doar prin intermediul oamenilor. Dumnezeu lucrează prin și cu oamenii!

TUMULT: Fii deschis în aprilie pentru a împărtăși realitatea ta interioară și descoperirile tale cu lumea, cei apropiați sau cercul de cunoștințe, în ciuda agitatiei, a tumultului interior sau exterior generat de acțiuni și împrejurări neprevăzute.

PRIVIRE CATRE INTERIOR: Aprilie va fi o lună excelentă pentru auto-reflecție si dezvoltare personală. Pune la punct ceea ce te frământă, nelinistile interioare, cere ajutor.

Foarte important în acesta luna este sa iti asculti vocea interioara, te poate ajuta sa atingi o stare mai buna, psihică și fizica, sa apreciezi lucrurile bune ale vietii, sa devii stăpânul sufletului tău. 

Atentie mare la noile prietenii, la semnarea documentelor, fiindca te poți înșelat. Poate fi o luna delicata in ceea ce priveste sanatatea, atentie deci la ieșirile nervoase, momente de epuizare fizica sau migrene. Ferește-te de minciuna si fals, fii sincer/a cu tine si cu cei din jur.

Poate ca lucrul cel mai important pe care ni l-a arătat 2024 este acela ca nu venim în aceasta viață ca sa învățăm lecții, sa trecem teste și sa depășim etape dureroase. Aspectul numerologic cel mai important va fi cel în care se va conștientiza faptul ca viață este despre bucurie, creație și evoluție din pozitiv și echilibru. Toate aceste aspecte, dacă le-ai înțeles si lucrat în sinele tău, în luna aprilie le vei resimti ca o usurare. Dacă nu, ele vor reapărea si mai puternic fiind cumva ultimul moment de răgaz pe care Universul ți-l acorda ca sa le pui la punct, sa le rezolvi, înțelegi si sa ți le asumi.

Profita de energia numărului 3 si dă-ți voie sa integrezi toate aspectele pe care ți le aduce în aprilie, fiind conștient ca în 2024 ele iti vor fi de un real ajutor. Citește si Previziunile Numerologice pentru 2024.

Sa iti fie de folos!

Cristina

#Numerologultau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?