2021- Previziuni Numerologice – Opriti oamenii! Planeta vrea sa coboare!

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand imi aduc aminte de intreg anul 2020, pot spune ca a fost sublim! Poate ca o sa spuneti ca ceva e in neregula cu mine, dar v-as ruga sa aveti un strop de rabdare a va explic pe scurt de ce afirm asa ceva.

Numerologic nu cred ca mai e un secret pentru nimeni ca 2020 a fost un an sub vibratia numarului 4 care a adus pandemie, organizare, rabdare, frici, temeri si mai ales, infruntarea si asumarea propriilor lectii majore de viata.

Evident ca aceste aspecte numerologice nu au fost usor de dus pentru ca numarul 4 este un numar greu, greoi, plin de obstacole si consecinte. Insa, omenirea si fiecare dintre noi a avut de ALES!

Orice putem afirma ca este fatalitate, pana si numerele, insa exista si va exista mereu ceea ce se numeste Liber Arbitru!


Sau mai simplu spus: ALEGEREA!

Asadar, vibratia energetica feminina la dublu a numarului 4 manifestata si in simpla dublare a numarului 2 – 2020 – a adus din nou alegerea. A tinut de fiecare daca a privit ceea ce s-a intamplat ca fiind o catastrofa asezonata cu spaima, sau , din contra, a ALES CONSTIENT  sa schimbe ceva in el, sa isi confrunte fricile, sa isi invete lectiile, sa faca lucrurile diferit, sa evolueze autentic.

Unii au fost fortati sa faca un pas inainte si daca si-au asumat si privit diferit situatia, au avut sanse de castig. Altora, din contra, li s-a accentuat dramatismul, frica si teama de viitor.

Unii au castigat, altii au pierdut! Si nu ma refer doar la partea financiara care si ea a fost supusa unor obstacole, ci la esenta fiecaruia, la acea lectie sau dorinta pe care fiecare o stie in forul sau interior.

Anul 2020 ne-a invatat ca frica nu se trateaza cu frica!
Curajul nu este o notiune abstracta! Schimbarea perspectivei si a noastra nu este o vorba in vant!

Din aceste motive, pentru mine, anul 2020 a fost superb! Asa va fi si anul 2021! 

Pentru ca dincolo de ceea ce spun numerele, ceea ce conteaza cu adevarat este INTENTIA!

Asadar, inainte de a analiza numerologic anul 2021, te-as ruga, draga cititor, sa te intrebi:

Care este adevarata ta intentie pentru tine?

Ce vrei tu sa faci cu viata ta?

Catre ce te indrepti ?

Cum evoluezi autentic?

Daca vrei sa afli ce te asteapta in 2021 si care este anul tau personal, comanda aici Raportul Numerologic Personalizat.

 

Doar raspunzand unor asemenea intrebari, vei putea sa beneficiezi cu adevarat de partea pozitiva a anului 2021 care va fi un an de vibratie 5.

Daca e sa fac o confesiune ca numerolog, numarul 5 este printre favoritele mele J

Marea sansa a anului 2021 va fi RECONSTRUCTIA SI REINCEPEREA VIETII PE TOATE PLANURILE!


Veti avea sansa unica se va reconstrui, reinventa, regasi, revitaliza.

Tot ceea ce avem de facut este sa lasam trecutul in urma fara resentimente.


Acesta este un an dinamic care aduce multe SCHIMBARI!


Creativitatea este puternica si se va resimti dinamismul. Se pot trai

emotii neobisnuite si se va primi ceea ce este neprevazut cu inima usoara. Apar multe surprize, iar recomandarea este sa fim deschisi şi gata sa imbratisam noi oportunitati.

Este un an interesant, in care va trebui sa invatam sa ne promovam, pentru a putea profita pe deplin de oportunităţile care ne aşteaptă.  Eventual, anul poate aduce o schimbare de reşedinţă. Atenţie la excese! Este timpul sa aruncam tot ceea ce este vechi şi sa adoptam noul. Este o renastere si o eliberare dupa lupta de anul trecut.

Plăcere, nevoia de libertate, călătorii, schimbare, şanse noi, experimente, comunicare, flexibilitate sunt cateva din caracteristicile anului 2021, un an de schimbări majore în viaţa fiecaruia.

 Orizonturile se deschid larg, iar progresul este mai puţin greu de obţinut. Acesta este un an care va aduce distracţie şi aventură şi mult mai multă libertate decât  în ultimii ani. 

Dificultatea majora intr-un  an universal 5 este tendinţa de a risipi energia în toate direcţiile si de a nu duce nimic pana la capat.

 

Capacitatea de a efectua muncă laborioasă este limitată acum şi acest lucru ne va face sa ne simtim foarte constransi. În ansamblu, acesta este un an de independentă cu potenţial de a face schimbări majore; referitoare la cariera, situaţie familială, locuinţa.

 

MUNCA

 

Se poate controla mult mai bine, mai usor, situatia de la locul de munca sau orice alte activitati. Vei incepe sa simti ca posezi ceea ce este necesar pentru a reusi, iar experienta va fi de folos. Daca vrei sa faci cateva schimbari, cateva ajustari, acestea se vor desfasura usor si probabil cu asentimentul tuturor deoarece vei fi pe placul celor din jur.

 

Toate activitatile creative sunt favorizate in acest an. Vei avea o imaginative vie si nu te vei teme de nimic. Vei avea si un noroc destul de mare, iar ceea ce iti doresti la nivel profund ar putea foarte bine sa ti se serveasca pe o tava de argint.

 

Sunt favorizate toate activitatile care tin de educatie, proprie sau a altora. Vor fi si calatorii, relatii cu strainatatea, oricum, se iese din cararile batatorite, atat la propriu, cat si la figurat. Este nevoie de precautie totusi.

 

In primul trimestru al anului, in general, se resimte tendinta de a risca foarte mult, urmata, in cel de al doilea trimestru de mult, foarte mult noroc. Ultimele doua trimestre ale anului, vor fi cultivate si puse in valoare creativitatea la locul de munca, intelepciunea si zona de autoprotectie in sensul de a nu munci atat de mult, de a te menaja.

 

 

FINANTE

  

Daca ai posibilitatea, este recomandat sa cheltuiesti pentru distractii, placeri sau calatorii. Chiar daca esti intr-o perioada de restrictii, este important sa nu te privezi de mici placeri. Astfel, va fi un an destul de bun in care poti conta pe noroc pentru a realimenta conturile.

 

In prima parte a anului, sunt posibile venituri surpriza, nebanuite sau nestiute ca si cand apar din senin, dar si o usoara tendinta de a cheltui fara masura. Cea de a doua parte a anului, va activa in zona banilor, o noua atitudine fata de resurse, o schimbare de comportament utila.

 

RELATIILE AFECTIVE

 

Vei fi intr-o perioada in care vei atrage oameni in jurul tau, vei fi o companie agreabila, placuta si cautata. Ii vei fermeca pe multi in anul 5. Cu toate acestea, in prima partea a anului, la nivel general, va putea fi resimtita tendinta de invinovatire din cauza obligatiilor care te tin departe de cei dragi.

Insa aceasta va fi temperata ulterior, deoarece vei avea idei ingenioase pentru ca viata sa devina mai interesanta pentru tine si pentru cei apropiati.

 

SANATATEA

 

Intr-un an 5, starea generala de sanatate este buna si cu foarte multa energie. Anul aduce mai multa incredere in viata si stare de bine. Trebuie evitate excesele de orice fel. Este bine sa fie practicate activitati care calmeaza spiritul, activitati care conduc catre o alta etapa a intelegerii vindecarii de orice fel, drumetii etc. contactul cu natura este esential.

 

 

 

AFLA CE ITI REZERVA ANUL TAU PERSONAL

COMANDA ACUM

  • Reducere!

    -30% Reducere| Pachet Evolutie 2 cursuri online Numerologie Cristaloterapie

    994,00 lei
    Adaugă în Coș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *