5/5

Septembrie 2020 este guvernata de energia numărului 4, așadar de energia planetei Uranus. Din 15 august Uranus este în mișcare retrograda în zodia Taurului, pana pe 14 ianuarie 2021. In acest răstimp poate exista un impuls crescut pentru a vă stabiliza situația în orice direcție nouă ați început sa mergeți.

  • numerograma compatibilitate

    Numerograma Compatibilitate

    300,00 lei
    Adaugă în Coș

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Este posibil să descoperi noi surse de venit sau să fiți atras către dezvoltarea de noi abilități și talente care sa va crească aria surselor de câștig. Dacă v-ați asumat riscul de încerca noi modalități de a câștiga bani în ultimele luni, Uranus retrograd va facilita efectuarea ajustărilor necesare pentru a vă stabili mai sigur în noua direcție. Într-un fel sau altul, relația dvs. cu banii și bunurile dvs. se va schimba.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Uranus retrograd va conduce spre o reinventare completă a modului în care vă prezentați în lume. Dacă ați simțit dorința de a face schimbări mari în viața dvs., dar ați rezistat dorinței, Uranus retrograd vă va încuraja să vă asumați mai multe riscuri în a vă exprima stilul autentic, fără constrângerile la care v-ați supus singur pana acum: părerea familiei și a societății.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni Utilizați următoarele cinci luni ale lui Uranus retrograd pentru a vă elibera de orice frici și tipare interioare care va țin pe loc.  Beneficiile în domeniul carierei vor veni cu întârziere, este necesar sa aveți răbdare. Este un moment bun pentru schimbarea obiceiurilor legate de nutriție, sănătate și exerciții fizice.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Uranus retrograd vă va stimula dorința de a găsi și de a vă alătura grupurilor cu interese asemănătoare cu ale dvs. Asumați-vă „riscul” de a vă conecta direct sau online cu oameni cu idealuri comune cu ale dvs., caci Uranus retrograd poate facilita aprofundarea relațiilor cu aceștia și asumarea unei responsabilități sporite în comunitate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Uranus retrograd va cataliza problemele legate de carieră, aducând schimbări în munca și reputația dvs. publică. Este posibil să trebuiască să vă confruntați cu schimbări bruște, care vă aduc perturbări la locul de muncă, dar veți putea face ajustările necesare pentru a vă restabili direcția de carieră. Va trebui să găsiți un echilibru între cariera și viața de familie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Uranus retrograd va stârnește interesul pentru noi oportunități de învățare la nivel înalt și pentru călătorii mai lungi. Expansivitatea minții dvs. nu va cunoaște limite – evit căuta experiențe noi, care va aduc schimbări în convingerile dvs. spirituale.  Va eliberați de dogme. Aprofundați relația cu o linie filozofică sau spirituală noua.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Uranus retrograd vă va motiva să inițiați noi relații de colaborare sau să evaluați calitatea relațiilor pe care le aveți cu cei cu care împărțiți resursele. Dacă ați simțit că faceți toată munca sau că finanțele dvs. sunt epuizate de o relație în care sunteți, vă veți simți obligați fie să reechilibrați dinamica, fie să vă eliberați de parteneriat. Veți căuta parteneriate oneste.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Uranus retrograd va incita la schimbări în relațiile voastre romantice și de orice fel. Toate tiparele din cadrul relațiilor dvs. vor necesita schimbări într-un fel sau altul. Vor apărea circumstanțe si proiecte care vă vor cere să schimbați modul în care ați interacționat cu ceilalți. De asemenea, vă puteți simți inspirat să vă alăturați unei cauze colective centrată în jurul idealurilor dvs., formând noi relații cu oameni care vă împărtășesc credințele.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Uranus retrograd vă face sa regândiți rutina zilnica și gestionarea timpului. Cu cât vă puteți folosi mai eficient timpul, cu atât veți elibera mai multă energie pentru a vă orienta către interesele dvs. Reorganizați-vă obiectivele și vedeți cum puteți modifica programul zilnic pentru a vă permite să vă concentrați mai mult asupra scopului dvs. principal. Este posibil și să trebuiască sa va reglați dieta.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Uranus retrograd va da dorința de a va concentra total asupra unei pasiuni pe care ați neglijat-o și care tine mult de latura dvs. creatoare. Acest lucru va entuziasmează, va da energie și va eliberează de blocaje. Depășiți orice ți-a restricționat capacitatea de va manifesta viziunea.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Uranus retrograd vă ajuta sa  aduceți conștientizați tipare de viața care v-au limitat capacitatea de a vă afirma. Astfel va puteți elibera de influența lor restrictivă. Va concentrați și pe rezolvarea unor probleme legate de casa – reparații, înnoiri. Anumite evenimente va pot determina chiar sa va mutați brusc.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – O perioadă de revizuire a modului în care comunicați cu ceilalți. Comunicarea devine mai clara, utilizați tehnologia mai eficient. Reînnodați vechi prietenii.  Fiți cinstit în comunicare, nu încercați sa manipulați, deoarece nu aveți șanse de izbândă. Dacă nu aveți un loc de munca, faceți voluntariat, deoarece veți cunoaște pe cineva care vă va ajuta sa va găsiți un serviciu.

 

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

 

horoscop
Dezvoltare personala

Horoscop noiembrie 2023

Bine ai venit noiembrie 2023! Luna noiembrie este guvernata de planetele Pluto și Marte. Pluto este în mers direct în zodia Capricornului pe ultimele grade,

Mai mult »