5/5

Deși din punct de vedere astrologic planetele lente fac aspecte importante în luna noiembrie, tranzitele fiind apasatoare, din punct de vedere numerologic luna este guvernata de 6, adică de Venus, lucru care ar mai trebui sa atenueze din durități. Pe acest lucru ma concentrez în aceasta analiza, deoarece Venus – micul benefic – ne intinde cu gingășie o mana de ajutor, pentru a trece cu bine de una din cele mai solicitante luni ale acestui an. Este bine sa acceptam acest ajutor, să ne concentram pe ce avem bun în viața și sa fim recunoscători pentru aceste daruri. Dar chiar și Venus (în Balanța pana pe 21 noiembrie) va fi în cuadratura cu Jupiter, Saturn și Pluto în Capricorn și ne va trebui mult echilibru ca sa evitam conflictele. Dacă învățam aceasta lecție – anume ca putem trece de perioade mai stresante din viața împreuna, cu iubire și cu înțelegere – vom fi mai responsabili și mai inimoși în fata testelor vieții decât pana acum.

  • numerograma compatibilitate

    Numerograma Compatibilitate

    300,00 lei
    Adaugă în Coș

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Persoanele în cuplu au multe momente fericite. Noi conexiuni în cercul social pot fi utile pentru serviciul sau afacerea dvs. Chiar dacă ieșirile în oraș sunt limitate acum, puteți organiza o cina romantica acasă, cu care va veți surprinde plăcut partenerul / partenera.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Venus va fi plasata în casa a 6-a (a muncii și sănătății) și va va da vitalitate și energie. Feriți-vă de orice fel de excese în obiceiurile dvs. alimentare. Puteți achita un împrumut restant. Sunteți apreciat la serviciu, comunicați bine cu colegi își cu șefii.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Venus fiind în casa a 5-a, punctul central în aceasta perioada va fi reprezentat de copii. Este necesar sa va supravegheați cheltuielile. Munciți fără efort, așa ca faceți în așa fel încât șefii sa observe acest lucru 🙂 Sunteți sufletul anturajului.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Venus este in casa a 4-a, cu rezultate favorabile, atât acasă, precum și la locul de muncă. Eventualele conflicte intre mame și copii se atenuează. Munciți cu plăcere. Profitați din plin de aceasta luna, deoarece este plină de oportunități și resurse pentru dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Faceți călătorii scurte. Inteligenta va este versatila, adaptabila, rapidă. Puteți acumula ușor cunoștințe noi, ce va vor folosi în munca. Aveți un mod plăcut de a vorbi, așadar lumea devine atenta la ce spuneți și puteți atrage persoane de partea dvs., pentru îndeplinirea unor planuri.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Bani din munca proprie, creșterea propriilor resurse… suna bine, nu? Exact acest lucru se va întâmpla în noiembrie! Așadar, puteți constitui o rezerva financiara sau puteți face o achiziție / o investiție mai costisitoare, pe care v-o doreați de o vreme.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Deși Soarele nu mai este în zodia dvs., Venus în tranzit in Balanța va face sa străluciți în toate aspectele vieții dvs. Aspectul fizic se va îmbunătăți și comportamentul fata alte persoane va fi foarte apreciat. Înțelegere în cuplu și în familie. Unele Balante care au așteptat sa spună DA, vor face acest lucru în noiembrie.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Pana pe 21 continuați sa faceți pace cu dvs. înșivă.  Apoi, cu sufletul ușor, constatați ca multe probleme restante se rezolva pur și simplu. De ce? Nemaifiind înnegurat ca în trecut, atrageți o energie buna.  La un moment dat veți dori sa va luați câteva zile de concediu și este un moment bun pentru acest lucru.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Prietenii va ajuta sa concretizați planuri care păreau sa stagneze. De asemenea, poate apărea o sursă suplimentară de venit, fiți atenți la oportunități. Intrați în centrul atenției la locul de muncă. Puteți avea câștiguri din colaborări, din proiecte.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Performanțe  bune la locul de muncă. Noile responsabilități vi se potrivesc și veți avea toate șansele să vă afirmați la serviciu. Este posibil să urmați un curs la locul de muncă pentru a vă îmbunătăți abilitățile, nu refuzați aceasta șansă. Găsiți un echilibru între viața profesională și cea personală.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Chiar dacă pe moment nu puteți călători, va pregătiți viitoare plecări în străinătate. Continuați sa va preocupați de cunoașterea lumii la un nivel superior, de studii de nivel înalt și de relația cu alte culturi și alte mentalități.  Aduceți armonie în mediu dvs.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – O luna în care aveți tendința sa va lăsați prada emoțiilor. Stați departe de certuri și de scandal. Nu încercați sa manipulați, acest lucru se va întoarce împotriva dvs. Soluția este sa va țineți de rutina zilnica și caruselul emoțiilor va trece. Aveți mana buna la bani, afaceri și profit.

 

 

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

 

horoscop
Dezvoltare personala

Horoscop noiembrie 2023

Bine ai venit noiembrie 2023! Luna noiembrie este guvernata de planetele Pluto și Marte. Pluto este în mers direct în zodia Capricornului pe ultimele grade,

Mai mult »