In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de acest numar, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispus, dar si despre cum ai putea sa te protejezi impotriva lor.

Nu intamplator ne nastem intr-o anumita zi , iar numerologia, stiinta numerelor, conceputa de Pitagora, ne dezvaluie adevaratele predispozitii cu o acuratete uimitoare.

Sub o forma sau alta, numerele sunt pretutindeni in jurul nostru. Numerele ne ocrotesc, ne supun influentelor lor si ne marcheaza destinul si existenta. Stiai insa ca intre numerele care ne guverneaza viata si starea de sanatate fizica si mentala a organismului exista o legatura foarte stransa? Stiai ca pornind de la studiul numerelor tale se pot emite raporturi competente de analiza a starii tale de sanatate?

 

Cum iti afli numarul sanatatii ? Numarul sanatatii este practic ziua ta de nastere: Exemplu: 25 =2+5= 7 , deci numarul sanatatii este 7

Citeste in continuare explicatiile si recomandarile pentru fiecare numar:

Numarul sanatatii 1: Persoanele cu acest numar se bucura de o conditie generala buna si de-a lungul vietii si nu vor avea probleme majore de sanatate. Sunt firi joviale si optimiste si au o gandire pozitiva, fapt care le influenteaza in bine sanatatea. Stresul este insa o problema care le va da multe batai de cap. Pentru ca aceste persoane sunt extrem de ambitioase, au tendinta de a se suprasolicita. Sunt recomandate periodic exercitiile de relaxare, precum si practicarea ciclismului, a inotului sau a exercitiilor de yoga. Deconectarea de problemele cotidiene este absolut necesara!

Numarul Sanatatii 2 – Acest numar predispune la o sensibilitate deosebita la nivelul sistemului digestiv (cu precadere stomacul ) si al intestinelor , iar principalele afectiuni (indigestie, constipatie cronica, diaree, etc) cu care se vor confrunta de-a lungul vietii vor fi o consecinta a acestui fapt. Diabetul si astmul nu sunt nici ele excluse de pe fisa clinica a acestor persoane. Pe plan psihic, se pot confrunta cu tulburari ale somnului, cu stari de slabiciune fizica si psihica si o usoara anxietate.

Se pot confrunta totodata si cu o circulatie deficitara a sangelui ceea ce poate cauza anemii puternice si cu timpul slabirea inimii. Masa regula, la ore fixe, este mai mult decat necesara!

Numarul Sanatatii 3   da o stare de sanatate in general buna, insa de-a lungul vietii pot aparea anumite disfunctionalitati ale sistemului arterial, dar si afectiuni ale plamanilor si ale rinichilor, guta, nevrita, dureri la nivelul dintilor etc. Aceste afectiuni au uneori ca si cauza stilul de viata dezechilibrat. Din dorinta de a se bucura la maxim de placerile vietii, aceste persoane au tendinta de a face excese de tot felul. O alta problema destul de comuna este legata de sanatatea pielii, existand pericolul aparitiei anumitor boli ale sistemului cutanat.

Numarul Sanatatii 4  impune menajarea trupului, dar si o stare permanenta de moderatie. Da o rezistenta destul de ridicata in fata bolilor si se bucura de un organism puternic. Se imbolnavesc greu, insa atunci cand se imbolnavesc se refac cu dificultate. Pericolul care ii paste este reprezentat de bolile neobisnuite, ciudate, care pot fi diagnosticate si vindecate cu greu. Se recomanda relaxarea si evitarea mancarurilor foarte picante!

Numarul Sanatatii 5. Unul din punctele sensibile ale numarului 5 este cel al sistemului nervos. Persoanele a caror conditie de sanatate este caracterizata de acest numar se pot confrunta destul de frecvent cu insomnii, stari de oboseala si epuizare, nervi si iritare, amnezie, o activitate mentala intensa care ii conduce uneori la extenuare. Totodata racesc cu usurinta si sunt predispuse alergiilor si anumitor boli ce tin de piele si sange. Evitati sa consumati dulciuri si produse alimentare ce contin cofeina in exces!

Numarul Sanatatii 6   da o tendinta de ipohondrie si de a-si exagera afectiunile. Infectiiile nu-i ocolesc insa, mai ales cele la nivelul nasului, gatului si la nivelul plamanilor. Raceala, gripa, febra sunt probleme cu care se confrunta in mod frecvent, insa nu reprezinta un pericol real pentru sanatate. Femeile cu un sistem imunitar mai slab trebuie sa fie foarte atente la sanatatea sanilor lor si la cea a organelor genitale interne.

Numarul Sanatatii 7 se traduce printr-o stare de sanatate precara, cu posibilitatea de ameliorare. La polul opus, exista indivizi apartinand acestui numar inzestrati cu un corp atletic si o mobilitate iesita din comun, ce pot ajunge la remarcabile performante fizice. Chiar daca pe plan fizic nu pot nega o oarecare sensibilitate suparatoare, in ceea ce priveste sanatatea mentala se pot bucura de una optima. Evitati purtarea de imbracamintea foarte stramta si produsele de igiena corporala ce pot contine substante iritante. De asemenea, fructele si legumele ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Numarul Sanatatii 8 presupune in principal afectiuni ale extremitatilor. De aceea, aduce probleme legate de aparatul auditiv, probleme de natura dentara si afectiuni la nivelul picioarelor.Poate aduce si dureri de cap de multe ori intense si chinuitoare. Chiar daca sunt niste firi bataioase si au o vitalitate fantastica, procesul de recuperare in cazul unei boli va fi indelungat si va necesita tratamente complicate. Exista si o oarecare predispozitie spre bolile reumatismatice. Se recomanda practicarea aromoterapiei si socializarea intensa.

 

Numarul Sanatatii 9 predispune la zgarieturi, ranirile ocazionale, incidentele domestice banale. Unele din afectiunile care pot aparea pe parcursul vietii sunt cauzate de soare si caldura excesiva: insolatie, lesin, pete la nivelul pielii, febra, afectiuni ale respiratiei. Nu va jucati cu focul caci sunteti predispus si arsurilor! Ficatul este un organ sensibil asa ca aveti mare grija la ceea ce consumati! Aceste persoane sunt predispuse imbolnavirii de varicela, rujeola si pojar chiar daca au o varsta inaintata, adulta.