Ești pregătit să-ți îmbunătățești stima de sine și să strălucești? ✨

Astăzi iti spun un exercițiu care mie mi-a fost de mare ajutor în dezvoltarea încrederii în sine și în promovarea abilităților și realizărilor personale. Este un exercițiu simplu, dar extrem de eficient, care te poate ajuta să iti recunoști și să iti apreciezi propriile calități și realizări.

Trimite un e-mail prietenilor și colegilor 📩

Exercițiul meu preferat pe care îl recomand tuturor este să trimită un e-mail către zece persoane cu care au lucrat sau care le sunt prieteni, în care să îi întrebe: 

📩 „Îmi poți spune când a fost ultima dată când te-am ajutat cu ceva?” și „Ce anume am făcut?” 

📤 Și apoi să îi roage: „Spune-mi trei lucruri pe care le apreciezi cu adevărat la mine.”

Este fascinant cum majoritatea oamenilor este profund impresionată de e-mailurile primite de la persoanele cu care lucrează sau de la prieteni. Nici nu iti poți imagina cum feedback-ul primit de la cei din jur poate consolida încrederea în sine și poate oferi o perspectivă nouă asupra calităților și realizărilor noastre. De asemenea, este un mod minunat de a ne conecta mai profund cu cei din jur și de a recunoaște reciproc contribuțiile noastre.

Vrei sa iti schimbi viața? Iti ofer prima ședința GRATUIT din pachetul LIFE Coaching

În plus, iti impărtășesc și alte două exerciții simple, dar puternice, pentru dezvoltarea încrederii în sine:

Rucsacul plin cu încredere: Imaginați-vă că puneți într-un rucsac imaginar toate realizările, abilitățile și momentele de succes din viața voastră. Atunci când vă simțiți nesiguri sau îngrijorați, amintiți-vă de toate acele momente în care ați excelat și aveți încredere că sunteți capabili să o faceți din nou.

Poziția care inspiră putere: Stai cu picioarele așezate ferm pe pământ și mâinile pe șolduri, într-o poziție care inspiră putere. Acest gest simplu poate schimba fiziologia și te poate ajuta să fii mai încrezător și mai pregăti să înfruntați provocările.

Încurajez fiecare dintre voi să încercați aceste exerciții și să observați cum influențează dezvoltarea încrederii în sine în viața voastră.

M-ar bucura sa îmi spui în comentarii cum funcționează exercițiile și pentru tine,

Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?