Înainte sa rasuflam ușurați ca se termina emoționalul și dezechilibratul an 2022, mai avem de trecut un hop. Și nu știu ce sa zic dacă e un hop simplu sau din contra unul destul de serios.

Acum ar fi cazul sa te uiți nițeluș și sa ma iei la întrebări: „Cum adică nu știi ce fel de hop e, Cristina?”

Iar eu am să-ți răspund: „Da, nu știu ce fel de hop e..pentru TINE!”

Iar dacă ai un strop de răbdare iti și explic în cele ce urmează.

Se da așa: An universal 6 ; Luna Universala 8. Bun! Pana aici ar părea ca e simplu. Însă, cu un an universal bazat pe emoționalul și instabilul număr 2 (2+0+2+2), ne apropiem de o luna universala 8 care este în esența sa matematica un 2 la puterea a 3-a. Eh , acum fa tu un calcul matematic, ca eu urmează să-l fac pe cel numerologic.

Nu doar ca toate emoțiile, certurile, frustrarile, anxietățile sau fricile vor fi la cote alarmante și vor exploda când te aștepți mai putin, ci vei vedea o noua dimensiune a lor. Când vei crede ca te cunoști, ca baza ta este stiuta, tine minte ca în esența, luna noiembrie iti va arata ca nu știi aproape nimic.

Exista șanse bune sa iti reconfigurezi cam toată partea emoțională și relationala din viață. Vei vedea și ți se vor arata fetele ascunse ale oamenilor pe care te bazai sau credeai ca ii cunoști. Relațiile care nu sunt bazate pe sinceritate, onestitate, deschidere și armonie, isi vor găsi finalul.

Parteneriatele fie de iubire, fie de afaceri vor fi supuse unui vulcan de tensiuni, schimbări și încercări. Multe trăiri ascunse pana acum, vor ieși la suprafață, manifestând dorința de putere, control asupra celorlalți, manipulări emoționale. Iar partea cea mai greu de digerat va fi intensitatea pe care o vei resimti, dar și impactul vulcanic pe care îl vor avea manifestările tale emoționale.

Dacă insa știi ca ai relații corecte și frumoase, atunci luna universala 8 iti da șansă sa treci intr-o noua etapa. Fie te vei bucura de sprijinul celor dragi, fie ca relațiile la locul de munca se vor îmbunătăți, oricare varianta iti e benefică.

Dacă iti mai aduci aminte și recitești titlul articolului, ca sa nu ne plictisim, de parca am fi avut vreo șansă :), luna universala 8 este și luna KARMEI.

Acum lasa-ma , te rog, sa iti explic ceva înainte de a analiza numerologic.

Karma, conform Vede-lor și Upanashid-elor (textele sacre indiene) cele care practic au definit pentru prima data în domeniul energetic și al medicinii energetice acest concept spiritual, NU are absolut nimic de-a face cu fatalismul, negativitate și alte orori nebănuite.

Conceptul KARMA înseamnă doar ‘LEGEA CAUZEI SI A EFECTULUI” ! ATAT! Nu cuprinde sub nicio forma toate cele negative, nasoale.

Practic, în traducere libera, orice acțiune pe care ai făcut-o în aceasta viață sau alte vieți, are un efect. Ca sa iti dai seama care este acest efect, benefic sau nu, vei avea parte de tipare repetitive.

Intr-o luna karmică 8, acestea se vor axa pe karma banilor și a echilibrului.

Vei fi supus repetării unor greșeli din trecut, activându-se mult situații în care poate ai împrumutat greșit bani, nu ai ținut cont de limite corecte financiare, te-ai aruncat în creditari nebănuite.

Sfatul numerologic este sa nu te arunci în cheltuieli pe care nu ți le poți permite, sa nu dai/iei bani cu împrumut, sa nu cazi tentației de a iti achiziționa lucruri din impuls.

Încearcă sa iti găsești un echilibru, în primul rând, financiar, dar și emoțional și vei trece cu bine peste aceasta luna! Dacă vrei sa știi ce iti rezerva numerele în viață și cum sa faci sa treci peste toate cu bine, te invit la o consultație numerologica.

Sa iti fie de folos,

Cristina #numerologultau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?