Cristina Udrescu - Numerologie, Reiki, Life coaching

Numerologul Tau

Previziuni numerologice iulie 2024
#6

sase


Relatii toxice sau iubire necondiționată?

Intr-o luna universala de Vibrație 6 vom asista la multe elemente emoționale care isi cer drepturile. Numărul 6 aduce în prim plan relaționarea, familia, iubirea.

Concentrează eforturile tuturor în ameliorarea relațiilor sau, din contra, va arunca în situații pe care le-ati lăsat nerezolvate în familie, relațiile de la munca.

6 ar fi simpatic și drăgăstos dacă nu s-ar așeza pe vibratia anului universal 8.

Iubirea în prim plan?

Este posibil să apară o nevoie bruscă de a vă îmbunătăți nu numai pe voi înșivă, ci și relațiile cu ceilalți, fie pe plan personal sau profesional. Este posibil să vă doriți brusc legături mai sănătoase, mai hrănitoare, mai grijulii și mai valoroase cu alte persoane. Dar, pentru a crea legături mai puternice, este imperativ să vă acordați puțin timp pentru a vă reevalua toate relațiile interpersonale, inclusiv parteneriatele, astfel încât să puteți identifica cine adaugă sau nu valoare existenței dumneavoastră, cine contează și cine nu. Dacă nu v-ați mai evaluat până acum valorile și prioritățile în ceea ce privește relațiile, ați putea folosi acest timp prețios pentru a vă da seama dacă acele persoane de care vă înconjurați mereu (de exemplu, membrii familiei, prieteni, colegi, cunoștințe, parteneri de afaceri, parteneri de viață, soț/soție) au cu adevărat la bază interesul vostru.

Deoarece energia lunii universale 6 este mai stabilă, vă va permite totuși să gândiți mai clar, să luați decizii decisive și să faceți pașii necesari fie pentru a vă îmbunătăți relațiile, fie pentru a pune capăt la toate. Într-un fel, puteți considera această perioadă ca fiind un moment de "face sau desface", deoarece veți lua o decizie temeinică cu privire la cine trebuie să rămână și cine trebuie să plece. Ca atare, ar putea apărea conflicte bruște, dezacorduri și rupturi în relațiile tale de prietenie, parteneriate de afaceri, afaceri de familie sau în sfera romantică. Cu toate acestea, aceleași relații ar putea înflori și se pot ridica la următoarea etapă, cu condiția să fi fost construite pe o fundație solidă. De asemenea, este demn de remarcat faptul că forța și continuarea oricărei relații depind de faptul dacă ambele părți sunt dispuse să facă compromisuri, să lase deoparte diferendele și să ajungă la un punct comun. Și astfel, cu 6 ca număr al iubirii și al romantismului, vă puteți aștepta să vedeți angajamente și parteneriate romantice serioase fiind făcute sau rupte, fie în viața voastră fie în viața celor apropiați.

Pentru a aduce mai multă satisfacție în viața ta și a crea un sentiment de stabilitate și siguranță, o schimbare de reședință ar putea fi de un interes brusc. Astfel, dacă nu v-ați gândit niciodată să vă mutați până acum, s-ar putea să vă răzgândiți, deoarece energiile lunii 6 ar putea declanșa urgența de a vă găsi locul pe pământ. Dacă este cazul, ati putea decide să va mutați și să va stabiliti într-o casă nouă. Mai ales atunci când vă dați seama că locul pe care obișnuiați să-l numiți acasă nu se mai simte ca atare sau pur și simplu nu este suficient de sigur și stabil pentru a vă găzdui pe dumneavoastră și familia dumneavoastră. Ca atare, ați putea închiria un apartament nou într-un oraș nou sau ați putea deveni proprietar pentru prima dată într-un mediu în care vă simțiți mai în elementul dumneavoastră și, prin urmare, acasă. Sau, dacă ați locuit departe de familia de origine (din cauza angajamentelor de muncă) și nu ați mai văzut-o de ceva timp, ați putea decide să vă căutați un nou loc de muncă pentru a putea locui mai aproape de rădăcinile voastre. În altă ordine de idei, dacă vă simțiți deja stabilit și confortabil acolo unde vă aflați, ați putea decide să vă renovați, redecorați sau reproiectați apartamentul sau casa și să petreceți mai mult timp în grădină - dacă aveți una.

Impactul lunii universale 6 pentru fiecare cifra de destin

Numărul de Destin 1

Pentru cei cu Numărul de Destin 1, Luna Universală 6 aduce tensiuni între familie și munca. Veți simți un impuls puternic de a iniția noi proiecte și de a vă impune ideile, dar responsabilitățile în familie va stau în cale. Este o perioadă excelentă pentru a lua riscuri calculate și a vă extinde orizonturile personale și profesionale.

Sfat: Fiți deschiși la sfaturile primite de la cei dragi și nu vă temeți să ieșiți din zona de confort.

Numărul de Destin 2

Cei cu Numărul de Destin 2 vor experimenta o lună de socializare intensă și conexiuni profunde. Schimbările pot veni prin relații și parteneriate, fie ele personale sau profesionale. Este momentul să vă ascultați intuiția și să cultivați armonia în jurul vostru.

Sfat: Fiți receptivi la nevoile celorlalți și nu ezitați să vă exprimați sentimentele.

Numărul de Destin 3

Pentru Numărul de Destin 3, Luna Universală 6 stimulează creativitatea și exprimarea de sine. Veți simți nevoia de a vă manifesta artistic și de a comunica ideile voastre lumii. Este o perioadă însă care va cere sa fiți mai stabili și mai cu picioarele pe pământ. 

Sfat: Lăsați fluturii sa zboare în alta luna și acum axati-va pe sufletul vostru. 

Numărul de Destin 4

Cei cu Numărul de Destin 4 vor fi provocați să iasă din rutină și să accepte schimbarea. Deși poate părea inconfortabil, aceste schimbări sunt necesare pentru creșterea personală. Flexibilitatea și deschiderea spre noi metode de lucru vor aduce beneficii semnificative.

Sfat: Adoptați o atitudine adaptabilă și îmbrățișați oportunitățile de a învăța ceva nou.

Numărul de Destin 5

Nu prea va simțiți confortabili în luna 6 care va cere sa fiți mai axati pe munca și bani. Însă nu va va fi greu dacă accesați relaționarea cu prietenii și zona socială care va poate aduce oportunități. 

Sfat: Urmați-vă dorința de explorare, dar păstrați un echilibru între libertate și responsabilitate.

Numărul de Destin 6

Pentru Numărul de Destin 6, Luna Universală 6 va aduce schimbări în viața de familie și în sfera domestică. Este posibil să simțiți nevoia de a revizui relațiile și de a aduce o nouă dinamică în căminul vostru. Flexibilitatea și deschiderea vor fi esențiale pentru a menține armonia.

Sfat: Fiți deschiși la dialog și încercați să găsiți echilibrul între nevoile voastre și ale celorlalți.

Numărul de Destin 7

Cei cu Numărul de Destin 7 vor experimenta o perioadă de introspecție și creștere spirituală. Schimbările vor veni din interior și veți simți nevoia de a explora noi paradigme și concepte. Este un moment excelent pentru studiu și meditație.

Sfat: Acordați-vă timp pentru reflecție și nu ezitați să căutați răspunsuri la întrebările voastre profunde.

Numărul de Destin 8

Pentru Numărul de Destin 8, Luna Universală 6 aduce oportunități de creștere financiară și profesională. Schimbările în carieră sau afaceri vor fi la ordinea zilei, iar abilitatea de a vă adapta rapid va fi crucială. Fiți pregătiți să luați decizii importante și să profitați de noi ocazii.

Sfat: Rămâneți concentrați și luați inițiativa în domeniile care vă pasionează.

Numărul de Destin 9

Cei cu Numărul de Destin 9 vor experimenta o lună de transformare și finalizare. Schimbările vor aduce încheierea unor cicluri vechi și începuturi noi. Este momentul să lăsați în urmă ceea ce nu vă mai servește și să vă concentrați pe evoluția personală.

Sfat: Acceptați schimbarea cu inima deschisă și lăsați trecutul în urmă pentru a face loc noului.

Nu rata reducerea
Cristina Udrescu

Cristina Udrescu, Numerologul tău

Când am învățat Numerologie in 2010, eram deja profesor Maestru Reiki și life coach de peste 15 ani, educând și îndrumând clienții să-și recapete și să protejeze fiecare aspect al bunăstării lor – spiritual, mental, emoțional, social și fizic.

Nici nu ai idee ce mare diferență pot face câteva mici modificări – ceea ce medicii se referă la “medicamentul” stilului de viață. Iti ofer pași foarte concreți, practici și realizabili pentru a te ajuta să iti recapeti iubirea de viață. Atunci te vei angaja în îngrijirea de sine ca expresie naturală a iubirii pentru tine, a altora și a vieții în sine.

In toti acesti ani, am obtinut diverse certificarii și am colaborat cu diverse emisiuni TV sau companii. Ai mai jos o lista succinta:

Maestru Profesor Reiki Usui Ryoho 

Life coach certification – Strategic Life Coaching Academy  Holistic Yoga Teacher – Samadhi Yoga School 

Numerolog si Cristaloterapeut – Center of Excellence 

Aparitii TV la Antena Stars, Antena 3, TVR, 6TV

 

Descarca Gratuit eBook Numar de Destin

Cristina Udrescu 2024 @toate drepturile rezervate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?