Avem o luna noiembrie care abundă în evenimente astrale, iar Saturn se afla în Vărsător pana în martie 2023, un tranzit puternic ce are impact în toate planurile vieții. Deci care sunt aceste influentele pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Prietenii și aliații tăi simt ca sunt un aspect important al vieții tale, iar tu te adaptezi rapid cerințelor acestora. Ne aflam spre finalul tranzitului lui Saturn în Vărsător, deci deja cam știi pe cine poți conta și cu cine vrei să stai alături. S-ar putea să descoperi că este nevoie de mai mult efort sau mai multă atenție pentru a face parte dintr-un grup cu care rezonezi. În Vărsător, Saturn te va încuraja să faci lucrurile mult mai diferit decât pana acum. Nu te răzvrăti doar de dragul rebeliunii. Ai oportunitatea de a avea în jurul tău oameni care se implica, exact ca tine, în cauze umanitare.

horoscop

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Tranzitul lui Saturn prin Vărsător te va împinge și te va inspira să iți cunoști locul în lume. Vei lucra mai mult pentru a-ți pune amprenta asupra societății. Ai șansă de a găsi un loc de muncă în domeniul pentru care te-ai pregătit. Dacă te simți constrâns de cerințele carierei tale, acesta ar putea fi un punct de cotitură în care să începi ceva nou și să urmărești o chemare care se potrivește celor mai înalte ambiții tale. Oricum, Saturn în Vărsător te îndruma spre munca riguroasă necesara pentru a atinge nivelul de succes pe care ți-l dorești. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Tranzitul lui Saturn prin Vărsător te face dornic de a ști cum funcționează lumea. Fie că aceasta implică căutarea prin călătorii, studierea lucrurilor noi ca formă de învățare superioară, găsirea unui profesor înțelept sau devotamentul fata de o anumita practica religioasa, ești pe cale să devii mult mai realist și dedicat acestor aspecte. S-ar putea să treci printr-o perioadă de introspecție profundă, încercând să-ți dai seama de ce lucrurile sunt așa cum sunt, mai degrabă decât acceptându-le de bune. Ințelegi pe deplin importanța de a avea un sistem de credința sau un cadru filozofic.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Odată cu tranzitul lui Saturn prin Vărsător, te întâlnești față în față cu impresiile și valorile altor oameni. Uneori, acest lucru este abordat prin tratarea problemelor care implică banii altor persoane, plata datoriilor sau contractarea unui împrumut. Alteori, aceasta implică o ciocnire cu opiniile altora și o învățare a modului de a trai cu perspectivele altora, menținându-ți, în același timp, propria integritate. Dacă te-ai bazat prea mult pe ceilalți, probabil că vei întâlni situații care îți cer să stai pe picioarele tale. Din contra, alți nativi Rac vor învăța cum să coopereze cu ceilalți pentru a-și atinge obiectivele. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Vei fi încurajat să-ți dăruiești timp și energie în relații care oferă mai multă stabilitate vieții tale. Saturn leagă lucrurile și oamenii, dar Saturn simbolizează și granițele. Dacă ești implicat romantic cu cineva, dar nu ți-ai definit relația, Saturn te va împinge să faci asta. În Vărsător, Saturn reflectă o nevoie de claritate și comunicare, mai ales când vine vorba de ceea ce vrei și nu vrei într-un parteneriat. Dar Saturn este și o planeta a limitărilor, deci pot apărea limitări în parteneriatele tale, inclusiv în cele de afaceri. Poți deveni indiferent într-o relație sau chiar o poți finaliza. Dacă începi însă relații acum, acestea vor fi lungi și serioase. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Saturn în Vărsător te face sa fii creativ, mai ales în munca. Deși îți este greu să-ți relaxezi ambițiile, Saturn nu cere o oprire completă a muncii; doar o reorientare. Este un moment grozav să încerci o nouă formă de artă, să faci un proiect pe care l-ai pus pe plan secund sau pur și simplu să pui mai puțină presiune asupra ta, pentru a fi productiv. În acest fel îți îmbunătățești și starea de sănătate. Te îngrijești mai mult, te rasfeti mai mult. Saturn în Vărsător, te poate ajuta să fii mai serios în privința zonelor specifice, în care eforturile tale pot avea cel mai mare impact. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Saturn în Vărsător te încurajează sa tratezi relațiile cu mai mult respect și grijă. Acest tranzit îți cere să acționezi într-un mod simplu atunci când faci înțelegeri sau acorduri interpersonale. Dacă te-ai luptat cu probleme de sănătate în ultimii câțiva ani, acestea se pot reduce cu Saturn în Vărsător. Respectul este mai important decât oricând în relațiile tale. Acesta este un moment pentru a-ți ameliora cercul social. Treci peste blocajele tale creative sau peste orice ezitare de a te exprima, aruncând perfecționismul pe fereastră și recunoscând că cei apropiati vor aprecia munca ta, indiferent cât de înalte sunt standardele tale personale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Bunăstarea ta emoțională, problemele de familie și subiectul locuinței devin mai presante odată cu tranzitul lui Saturn în Vărsător. Să te muti într-o casă nouă, să cumperi prima casă, să adaugi un membru în familie sau să te ocupi de probleme emoționale de lungă durată care îți împiedică bunăstarea devin priorități. Apare un interes pronunțat pentru istorie și trecut, în special pentru ceea ce se referă la strămoșii și rădăcinile familiei. Dorești stabilitate și securitate și poți deveni foarte protectiv față de cei dragi, poate puțin exagerat. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Cauți noi oportunități de învățare. Cuvintele tale au mai multă greutate, deci este necesar sa te gândești de doua ori înainte de a vorbi. Este un moment grozav pentru a lucra la abilitățile tale de comunicare și pentru a petrece timp meditând asupra subiectelor care sunt importante pentru tine. Înscrierea la ateliere și cursuri online ar putea fi soluții de învățare în timpul acestui tranzit, dar rețineți că oamenii se vor aștepta să luați procesul de învățare în serios. Saturn restricționează mișcarea, deci călătoriile tale vor fi scurte, dar aceasta este o oportunitate grozavă de a te implica mai mult în comunitatea ta.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Cu Saturn în Vărsător, ai putea descoperi că valorile tale sunt mai orientate spre investiții tehnologice, bunăstare socială și material intelectual. Simțul tău moral și sentimentul intrinsec al valorii de sine sunt la fel de importante ca și resursele tale financiare, deși s-ar putea să te simți ca și cum ai fi testat în ambele domenii ale vieții tale. Este posibil ca acum să te ocupați de o bugetare responsabilă și să iti urmărești cu mai multă atenție cheltuielile. Restricție în acest domeniu al vieții tale te învață despre ceea ce prețuiești de fapt. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Ești într-o nouă călătorie de descoperire personală și dorești să îți asumi o mulțime de responsabilități pe parcurs! Fii sincer cu privire la ceea ce îți dorești și la ceea ce ai nevoie, pe măsură ce îți extinzi limitele personale, astfel încât să îți poți crea o viață mai adaptată la cine ești astăzi. S-ar putea să descoperi că te simți obosit, descurajat, retras sau lipsit de hotărâre, dar este important să continui să mergi înainte. Abordează cu seriozitate noile oportunități și responsabilități și folosește introspecția pentru a decide ce se potrivește și ce nu se potrivește viziunii tale viitoare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Ești preocupat de spiritualitate. Saturn în Vărsător îți testează gândurile existențiale și teoriile efemere, oferindu-ți posibilitatea de a-ți accesa intuiția. Evitarea lecțiilor lui Saturn poate avea ca rezultat să cazi pradă temerilor, în timp ce îmbrățișarea acestora îți poate consolida capacitatea de a acționa pe baza intuiției – forma superioara a inteligentei. În timpul acestui tranzit, cu cât elimini mai mult din frici, cu atât vei fi mai pregătit să faci o schimbare directă în lumea ta. Te pot ajuta prietenii ce sunt pe aceeași cale a cunoașterii ca tine.

Aveți încredere, Universul lucrează în favoarea noastră!

Teodora Gheorghevici

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *