Iunie 2021 este guvernata de numărul 2, așadar suntem sub influența Lunii, mai ales ca încă simțim efectele eclipsei de luna din mai.  În plus, pe 10 iunie avem o eclipsa inelara de Soare.

Care sunt principalele influente ale energiei numărului 2 și ale eclipselor pentru fiecare zodie?

Deci lentul Pluto, considerată planeta morții de către unii, dar care este mai degrabă planeta regenerării, a renașterii, punctează frumos în aprilie 2021, vedem în continuare cum.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Efectele eclipselor sunt resimțite în special în casa comunicării. Simți nevoia sa înveți, ai nevoie de informații noi. Ai putea sa urmezi un curs sau sa inițiezi un studiu, o cercetare personală. Poți relua studii abandonate și vei căpăta noi cunoștințe și abilitați. Devii pasionat de un nou subiect și îți modifici chiar modul de a comunica, deoarece vorbim de o augmentare a capacitățile tale mentale. Reîntâlniri cu frați, verii și cu prieteni vechi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Este posibil sa ai pierderi financiare sau veniturile să se diminueze temporar. Orice pierdere financiară în următoarele 6 luni poate fi un apel de trezire. pentru a începe să fii atent la talentele tale unice. Iti dezvoltați abilitățile naturale sau le risipești? Investești în tine, sau ai impresia ca oricum nu ai șanse? Încearcă sa mergi pe ocupația dorita, chiar dacă recompensele financiare nu se vor materializa imediat. Acesta poate fi un test pentru a vedea cât de angajat sunteți pe această cale. Investițiile interne au efecte în timp

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Fii atent la ceea ce îți dorești, deoarece orice intenție puternică pe care o ai poate doar roade. Așadar, mergi doar pe intenții pozitive!  Sunt zorii unui nou ciclu pentru tine. Perioada seamănă cu o resetare, care te va zgudui atât de mult, încât va genera un efect de domino asupra zonelor fundamentale din viața ta. Asta înseamnă că schimbările îți vor afecta atât viața de familie, cât și cariera și relațiile tale. Eclipsele ar putea expune minciunile, dacă acestea exista. O perioada în care afli cine sunt prietenii tăi adevărați. Dacă pana acum ai purtat o masca în societate, nu o vei mai face.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Eclipsele te vor ajuta sa te eliberezi de o problemă de sănătate. In cea mai mare parte, acesta este un moment de curățare internă. Ai ocazia sa slăbești, dacă îți propui. Este posibil sa răcești, sa îți curgă nasul și ochii, dar nu este vorba de ceva ce nu se poate rezolva cu inhalații și ceaiuri.  Organismul se curata de toxine. Faptul ca te ocupi de sănătatea proprie te tine departe câteva zile de viața sociala, ocazie cu care vei avea tendința sa… filosofezi 🙂 Intuiția este la cote inalte.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Evenimente în zona prieteniei și dorințelor, ar trebui să simți nevoia sa te reconectezi cu prietenii tăi apropiați sau sa îți faci prieteni noi, pe baza intereselor comune. Împărtășești cu ei o viziune comună despre cum puteți face lumea un loc mai bun. Rețeaua sociala din care faci parte te poate ajuta în munca. Așadar, nu neglija contactele de la conferințe, festivaluri și seminarii legate de cariera ta sau de un subiect care te pasionează.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Ești obligat să te promovezi, te poti simți nemulțumit la locul tău de muncă, dacă acesta nu îți oferă posibilitatea de a urca pe scara succesului. Îți dorești recunoașterea talentelor tale și dacă nu simți că sunt observate, intervine frustrarea. Resentimentele devin un stimul puternic, ce te face activ în demersurile de autopromovare. Solicita creșterea salariului, promovarea sau mai multă delegații. Ce se poate întâmpla rău? Eclipsele vor scoate adevărul la lumina. Veți fi promovat sau nu, dar măcar veți știi clar cum stați.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Evenimentele te obligă să pui sub semnul întrebării credințele cu care ai crescut și să te trimită într-o căutare a înțelepciunii și adevărului. Această căutare te poate determina să începi un curs cu nuanțe de spiritualitate, care promovează expansiunea culturală, conștientizarea de sine și creșterea personală. Este vorba despre ceva intangibil, care îți modifică convingerile și te îndepărtează de presupunerile programate despre religie și spiritualitate. În acest moment ai putea găsi un profesor de suflet. Pentru următoarele 6 luni, călătoriile în străinătate sau schimburile semnificative cu străini vă pot ajuta să vedeți lumea printr-un unghi mult mai larg.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Poate ești forțat sa te ocupi de subiecte neplăcute, cum ar fi alergatul după hârtii pentru o succesiune, o prelungire de credit sau plata datoriilor făcute de partenerul tău extravagant… Te adâncești în subiectele oculte, citești cărți de psihologie. În aceasta cercetare, poate dai nas în nas cu unul din proprii demoni. Vezi brusc adevărul neplăcut, realitatea despre o problemă pe care ai preferat sa o ignori pana acum.  Cu cât problema este mai veche, cu atât experiența va fi mai neplăcută, însă este necesar sa o rezolvi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – S-ar putea ca eclipsă in casa căsătoriei să aducă de fapt o căsătorie sau o relație de durata. De asemenea, poți forma un parteneriat, care ti-ar putea schimba viața și în ceea ce privește afacerea, dacă aceasta exista. Pot fi semnate și tranzacții importante în acest timp. Eclipsele au ca efect consolidarea relațiilor frumoase și echilibrate, dar și finalizarea celor slabe și cu probleme. Pasiunea reînvie relațiile stagnante. Eclipsele fac ca lucrurile să se miște din nou în relații, în direcția fireasca, indiferent dacă noua ne place sau nu acest lucru.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Conexiunea minte / corp este trezită în mare măsură.  Apare oboseala, deoarece rutina zilnica nu te mai mulțumește. Ai tot făcut compromisuri la serviciu și ți-ai refuzat multe. Dacă nu înveți să spui „nu”, atunci corpul tău va trebui să vorbească foarte tare pentru a compensa. Acest lucru înseamnă că există posibilitatea ca să te simți brusc epuizat. Niciodată nu este un moment bun pentru epuizare… du o viață echilibrată, ai grija de tine. Eclipsele vor sa readucă armonia în viața ta. Dacă situația e mai rea înainte de a fi mai buna, ai răbdare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – După o lunga perioada de munca și rutina, vine o perioada în care te poți relaxa. Ai grija sa nu exagerezi! Noile relații ce apar în viața ta pot fi amețitoare și instantaneu euforice. Însă nu neglija amănuntele, acestea sunt esențiale și, când trece euforia, poti fi foarte dezamăgit…  Copiii au nevoie de atenția ta. Oricum, eclipsele te obligă să incluzi mai mult timp liber în viața ta, indiferent dacă ai sau nu copii. Distracția vindecă și te poate reîncărca suficient pentru a nu te implica în relații periculoase.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Ies la suprafață răni din copilărie care au fost aproape uitate. Dacă ai avut o educație disfuncțională, atunci această perioadă poate fi dificilă. Evenimentele din viața ta de zi cu zi pot aduce sentimente îngropate de mult, aparent de nicăieri în următoarele 6 luni. Este bine sa ai perioade în care sa fii singur cu tine însuți și cât mai aproape de natura. Pe de alta parte, este un moment foarte bun pentru renovare. Reîmprospătarea casei te ajuta sa sa îți vindeci rănile. Rudele la care ții si prietenii de suflet te pot ajuta.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *