Horoscop iunie 2024 –În iunie 2023 este puternica lui Mercur – comunicare, drumuri scurte, schimbări rapide. Pana pe 15 iulie, acesta se afla în impetuosul Berbec, apoi intra în prudentul Taur. Deci cum ne influențează sprințarul Mercur luna aceasta?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Pana la mijlocul lunii iei parte la multe discuții. Ferește-te de certuri. În a doua jumătate a lunii, este posibil să faci mișcări financiare majore, achiziții pe care nu credeai că le vei face vreodată. Poți cîștiga mai mulți bani din munca. Prioritizeaza-ti cheltuielile.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – După o perioada de interiorizare, pregătește-te pentru o creștere a agerimii mintale. S-ar putea să te simți mai motivat să te exprimi, să înveți lucruri noi și să iti împărtășești experiența. S-ar putea să fii șocat de ideile inovatoare pe care le generezi și de mișcările surprinzătoare pe care le faci în continuare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Pana la mijlocul lunii te concentrezi pe prieteni. Apoi Mercur îți va intensifica nevoia de introspecție. Visele tale vor deveni probabil extrem de vii, aducînd la iveală o perspectivă psihică, care îți poate schimba cu totul realitatea percepută. Fii mai atent la ceea ce împărtășești și cui, deoarece casa a 12-a este și locul în care trăiesc și respiră inamicii nevăzuți.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Te-ai concentrat pe cariera dar, de la mijlocul lunii, vei reuși să câștigi afecțiunea susținătorilor nebănuiți. Mercur îți va crește capacitatea de a intra în legătură cu persoane care au aceleași idei și a planifica în stil mare. La urma urmei, casa a 11-a este locul în care ai cu adevărat puterea de a manifesta progresul și popularitatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – După ce ai fost preocupat de spiritualitate, pui iar accentul pe cariera. Superiorii tăi pot vedea toată munca pe care ai depus-o. Vei avea succes, mai ales dacă treci de la un loc de muncă la altul sau de la un proiect la altul. Pot apărea evoluții neașteptate, care te pun în lumina și îți aduc realizări și recunoaștere. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioară – În prima jumătate a lunii comunici bine în cuplu. A doua jumătate a lunii te îmbogățește prin explorare spirituala.  S-ar putea chiar să îți reiei studiile si/sau te bate gândul ca ai avea mai mult succes în străinătate sau în proiecte internaționale. Este o perioada buna pentru evoluție în cariera, deci nu pierde timpul.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanță – Ai tot fost preocupat de relațiile importante din viața ta și iată ca, în a doua parte a lunii, este pe cale sa apară o oportunitate de a-ți investi timpul, energia și banii în ceva fructuos. Odată ce Mercur intră în cea de-a opta casă a tranzacțiilor și transformărilor, te va inspira să faci o investiție în cadrul familiei. De asemenea, poți descoperi secrete atent ascunse. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – După o concentrare puternica la locul de munca, viața ta socială este pe cale să ia viteză, pentru că Mercur galvanizează casa a șaptea, a parteneriatelor. Apare dorința de a avea o relație serioasa personala sau legata de cariera. Pot apărea însă și niște inamici și oponenți neașteptați, deoarece casa a șaptea guvernează atât aliați, cât și adversarii. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Ai fost puțin cu capul în nori, dar acum pregătește-te pentru o creștere a eficienței, deoarece Mercur intra oficial în a șasea casă a sănătății, muncii și rutinei. Acest lucru te va inspira să devii mai eficient cu timpul și cu resursele tale, permițându-ti să profiți la maximum de ritualurile de zi cu zi. Apar surprize plăcute la locul de munca.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Continua preocuparea legata de relațiile de familie, cu un accent pe copii și nepoți, acolo unde este cazul.  Devii mai jucăuș și mai creativ, deoarece Mercur îți activează a cincea casă a exprimării copilărești, îndemnându-te să-ți dezlănțui imaginația, atât acasă, cat și la munca. De obicei te simți bine în rutina, dar acum devii creativ. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – După ce ai găsit tot felul de soluții ingenioase la proiectele la care lucrezi, viața ta domestică își cere tributul, pe măsură ce Mercur intră în cea de-a patra casă, cea a familiei și căminului. Încetinești un pic ritmul și ai timp sa te îngrijești de spațiul tău sacru și sa iți cultivi relația cu familia, după cum ți-ai dorit de multa vreme. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Ai fost preocupat de cămin dar, din a doua jumătate a lunii, pregătește-te pentru un aflux de comunicare, deoarece Mercur îți activează a treia casă, cea a interacțiunilor cu vecinii, prieteni apropiați și frații. Socializezi din plin și trebuie sa ai grija ca discuțiile sa nu se transforme în bârfa. Primești și dai multe telefoane și mesaje. 

Aveți încredere, Universul lucrează în favoarea noastră!

Teodora Gheorghevici

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?