Horoscop iunie pentru toate zodiile

Luna iunie 2023 este influențata de energia planetei Uranus, aflata în zodia Taurului pana în aprilie 2026. Drăguț este ca tot în Taur este și Jupiter. Așadar imprevizibilul, revoluționarul și idealistul Uranus este ajutat de marele benefic, în zona confortului, a consumului și a stabilității materiale. Însă asta nu înseamnă deloc prezervarea vechilor valori, ci înseamnă doar ca Jupiter ne va ajuta sa trecem mai ușor peste schimbările aduse de Uranus.

Ultimul tranzit Taur al lui Uranus, din 1935–1942, a coincis cu Marea Depresiune și al Doilea Război Mondial. Folosirea greșită a energiilor, utilizarea energiilor joase, ignorarea nevoilor oamenilor obișnuiți, neînțelegerea faptului ca abundenta Divina este infinita pentru fiecare, deci este inutil ca unii sa fure și sa asuprească, au dus la nenorociri și distrugeri de vieți. 

În prezent, putem oare realiza colectiv ceea ce aparent este o imposibilitate: a convinge ființele umane să-și armonizeze propriul bine pentru binele universal? Desigur, pentru ca standardele de decență umană să se îmbunătățească, astfel încât, să zicem, carnea noastră să nu fie procesată de lucrători prost plătiți, neasigurați și fără drepturi, Uranus în Taur ii va forță pe unii oameni să se despartă de confortul creat prin abuzuri.

Așadar, care sunt influentele lui Uranus pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Tranzitul influențează chiar casa a 2-a, așa ca te gândești la noi posibilități de a face bani. Este bine sa te pui la punct cu noi aplicații informatice. Este esențial pentru tine să găsești un echilibru între visurile tale și a utiliza tehnologia cu succes, în munca ta.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Nu îți place să încerci lucruri noi, dar toate acestea se vor schimba cu neconformistul Uranus în semnul tău. Îți vei descoperi o latura rebela. S-ar putea sa reziliezi un contract sau două, în timp ce cauți independență și autonomie. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Ai o minte agera și tranzitul lui Uranus în Taur o face și mai agera, dându-ti vise ce îți clarifica diverse probleme, mai vechi sau mai noi. Vor ieși la iveală secrete neașteptate, cu care va veți confrunta în timpul acestui tranzit. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – În viața ta dispar prieteni și apar alții noi. Ai reputația de casnic, oamenii nu te consideră un revoluționar, dar asta nu este adevărat. Vei deveni foarte activ pentru binele general.  Acesta va fi un moment fantastic pentru a intra în legătură cu grupuri de oameni, pentru a lucra la o cauză de care ești pasionat.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Ești guvernat de Soare și, iar Uranus în Taur luminează casa a 10-a pentru tine, cea care guvernează faima și popularitatea. Deci accentul cade pe dezvoltarea ta în cariera, însă cu ajutorul tehnologiei. Cu Uranus în Taur, nimeni nu mai poate ignora tehnologia 🙂

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Teoretic, Uranus în Taur îți aduce schimbări în bine. Practic, depinde de astrograma fiecărei persoane. Uranus în Taur îți poate zgudui sistemul de valori, te poate ajuta sa termini o facultate, un master, doctorat sau un curs de nivel înalt. Te ajuta și în relația cu străinătatea.  

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Uranus în Taur te va împinge să-ți înfrunți temerile și să faci schimbări dificile în ceea ce privește viața intima. Poți scăpa de datorii; totuși, ai putea să te bagi în unele situații financiare dificile dacă nu ești atent. Este necesar sa devii mai responsabil și mai atent în ceea ce privește gestionarea banilor comuni (cuplu, familie).

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Pe măsură ce rețelele sociale devin tot mai prezente în viața ta, reflectează de ce rămâi singur, atunci când nu acorzi atenție persoanelor apropiate. Și invers, ar trebui să te întrebi dacă vrei să continui să suporți pe cineva care nu poate să își ia ochii din telefonul în timp ce ia cina cu tine.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Uranus în Taur va aduce schimbări majore în programul tău și în munca ta de zi cu zi. Cu rutinele tale zilnice zdruncinate, poți să pariezi că abordarea ta față de sănătate și bunăstare va fi și ea afectată. Păstrează-ți liniștea și echilibrul, pentru a-ți păstra sănătatea. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Sa recunoaștem: ești destul de rigid, în mod obișnuit! Însă tranzitul lui Uranus în Taur te destreseaza. Devii mai prietenos, înveți sa te distrezi și sa îți asculți latura creativa. Relațiile tale se schimba în bine, în special cu copiii. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Vei experimenta schimbări majore legată de casa și de familie. Progresele tehnologice legate de confidențialitate și securitate vor deveni, de asemenea, din ce în ce mai importante pentru tine. Oameni excentrici vor intra în cercul tău, dar asta e în regulă, deoarece îți place să fii în preajma celor liberi gânditori!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Intrarea lui Uranus în Taur îți va lumina mintea. Te înțelegi bine cu frații, verii, vecinii. Aceștia te pot ajuta și în cariera. Ai parte de multe călătorii neașteptate, pe distante mici. Este necesar sa folosești la maxim tehnologia pentru comunicare.

Aveți încredere, Universul lucrează în favoarea noastră!

Teodora Gheorghevici

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *