5/5

Luna este cea care ne influențează cel mai mult în iulie 2020, guvernatorul fiind numărul 2. Pe data de 5 iulie avem o eclipsa de luna în Capricorn. Ea ne influențează spiritul practic, organizatoric, munca, viața sociala. Poate avem mult de munca, într-o perioada în care am vrea sa fim mai mult cu perechea noastră (2). Sau poate, din contra, am stat prea mult cu aceasta și am dori să reluam ritmul în profesie, ca anul trecut pe vremea asta.  La finalul eclipsei, Luna va tranzita peste Jupiter, Pluton şi Saturn din Capricorn (toate retrograde). Acest aspect da pesimism, melancolii, depresii, probleme cu somnul. Trebuie sa știm ca perioada este trecătoare si sa avem încredere ca Universul lucrează în favoarea noastră. 2 ne îndeamnă să facem pace intre aspectele contradictorii ale vieții noastre.

  • Consultatii

    Compatibilitate afectiva

    230,00 lei
    Adaugă în Coș

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Eclipsa va afecta casa 10, a carierei. Aveți mult de munca și stresul se acumulează. Puteți încheia un capitol în viața profesională și începe unul nou. În funcție de acțiunile dvs. de pana acum, schimbarea aduce expansiune sau restrângere. Este necesar sa găsiți un echilibru între profesie și familie.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Va deplasați la distanța în interes de serviciu sau în concediu. Mare atenție, sa aveți toate actele complete și în regulă. Pluto și Saturn sunt retrograde tot în Capricorn si va ajuta sa va eliberați de dogme și sa va schimbați convingerile legate de filosofia de viața.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Luna va influențează în  bine în ceea ce privește banii pe care ii aveți în comun cu partenerul, ori dacă aveți ceva de primit de la părinți. În cazul în care ați depus actele pentru un credit, acesta de va aproba. Dacă o relație sau un contract nu merg bine, le  încheiați.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Aveți eclipsa în casa a 7-a, a parteneriatelor. Așadar, în funcție de situația fiecăruia,  acestea ori se vor consolida, ori se vor încheia. De obicei sunteți destul de împăciuitor, însă acum veți avea puterea sa terminați ceva ce nu vi se potrivește. Nu este un moment bun sa contractați rate. Va fi greu mai încolo sa le plătiți.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Munciți mult și astrele va ajuta la serviciu. Ori avansați, ori va găsiți un nou loc de munca sau o noua colaborare. Ca de obicei, după cum am subliniat de fiecare data, munca multă poate veni cu probleme de sănătate. Este vara, mâncați ușor, nu faceți excese și odihniți-vă suficient.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Sunt vizați doar cei care au jucat la dublu în relațiile de cuplu. Acum adevărul iese la iveală, într-un mod neplăcut (bârfe) și va fi greu sa va convingeți partenerul principal ca… a înțeles greșit 🙂 Este momentul sa lăsați orgoliul la o parte, nu faceți decât sa va subminați singur și sa va stricați imaginea și mai rău.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Luna plină și eclipsa din Capricorn va îmbunătățesc relația cu familia, cu înaintașii dvs., va întăresc emoțional. Va ocupați de casa, renovați, reînnoiți, extindeți. Atenție la cheltuieli, totul trebuie făcut cu măsura și cu firme serioase. Nu va bucurați însă nici de chilipiruri, vor fi bani aruncați, lucrarea va trebui refăcută.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Comunicați mai ușor la serviciu și în viața personala. Discutați deschis, vorbele și intențiile dvs. sunt înțelese. Cu rudele însă situația nu este atât de roz și lucrul acesta va rănește. Cuvintele va sunt răstălmăcite, nu pentru prima data. Poate pana acum ați ținut legătura cu ei de dragul trecutului și acum aveți curajul sa va îndepărtați de ele.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Câștigați bani din munca proprie, va intra în cont plăți salariale restante, în funcție de situația fiecăruia dintre dvs. Va puneți în valoare talentele, este un moment bun sa puneți bazele unei noi afaceri. Dar toate acestea vin doar dacă în trecut ați muncit cinstit și serios.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Jupiter, planeta norocului este în zodia dvs. Însă face aspecte dure cu alte planete și cu Luna, plus ca este retrograd. Așadar, aveți tendința sa cheltuiți mai mult decât câștigați sau sa va împrumutați, ceea ce nu este o idee buna. Sunteți mulțumit de propria persoana și păreți cu nasul pe sus, ceea ce va atrage antipatii. Încercați  sa controlați atitudinea.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Accent pe dezvoltare spirituala. Nu mai tolerați în anturaj oamenii care profita de dvs. Tradițional sunteți oamenii viitorului, însă acum sunteți cu gândul la trecut, la cei plecați dintre noi și cu care nu ați finalizat anumite aspecte. Aveți nevoie sa va puneți ordine în gânduri și în viața și faceți eforturi în acest sens. Energie destul de scăzută pe plan fizic, aveți grija de sănătate.

 

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Iese la iveală egoismul unor prieteni, de care va îndepărtați. În schimb strângeți legăturile cu cei care rezonează cu dvs. Aceștia pot avea rol de protectori, datorită lor puteți obține o avansare. Folosiți-vă intuiția, nu va aruncați cu capul înainte de relații noi, pentru ca și acestea se fac din interes în cazul dvs., în luna iulie 2020.

 Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie 

Numerologie

Numarul Casei – noroc sau ghinion?

Poate ca ai intrat intr-o casa si instant ai simtit ca ti-ai gasit locul sau ai rezonat cu spatiul respectiv. Daca iti doresti sa cumperi o casa sau sa inchiriezi , e bine sa stii dinainte ce te asteapta sau care sunt predispozitiile spatiului respectiv.

Mai mult »