Iulie 2021 revarsă asupra noastră energia numărului 3, guvernator fiind Jupiter. Acesta este retrograd în zodia Peștilor pana pe 28 iulie, dându-ne puterea să ne transformam visurile în realitate și sa fim creativi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – De obicei sunteți foarte social, însă în aceasta perioada petreceți mult timp cu dvs. înșivă. Poate inițial vi se pare ciudat, însă de  fapt este o binecuvântare. Va faceți ordine în gânduri și astfel aveți succes în toate acțiunile. Nimic nu va sta în calea succesului, deoarece sunteți acum protejat de univers.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Apar șanse frumoase în cariera, datorită reputației și abilităților dvs., prin rețeaua de prieteni și de colegi. Aceasta poate însemna un post mai bun, responsabilități și venit mai mari. Va atingeți ușor obiectivele în cariera.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Și dvs. aveți multe oportunitățile la muncă se revarsă, ceea ce va bucura. Însă, înainte de a accepta responsabilități noi, citiți bine contractul de munca și fisa postului. Ceea ce arată bine pe hârtie poate să nu fie ceea ce vreți să faceti pe termen lung. Aveți grijă înainte de a lua o decizie profesională.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Inspirația este esențială pentru a va găsi locul în lume. Va doriți mai mult, însă deocamdată este important să vă mulțumiți cu ceea ce aveți. Da, nu aveți tot ce vreți. Dar asta nu înseamnă că nu le puteți obține în curând. Aveți încredere în proces.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Pot apărea ceva probleme financiare, întrucât cheltuielile excesive vă ajung din urmă în urmă. Reduceți obiceiurile frivole și conștientizați cat cheltuiți. În ultima vreme ați fost foarte generos cu prietenii și cu dvs. înșivă. Însă acum cel mai bun prieten al dvs. este disciplina financiara.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Relațiile strânse din viața dvs. sunt importante, dar descoperiți că multe dintre ele nu mai merită sa continue. Inima dvs. se deschide către oameni noi. Cu toate acestea, sunteți mai selectivi cu privire la persoanele în care investiți energie și dragoste.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Aveți multe standarde atunci când vine vorba de oamenii cu care lucrați. Dar este posibil ca ei să nu fie la fel de sinceri și transparenți pe cât ați dori. Toată frustrarea se va încheia odată cu renunțarea la unele oportunități, pentru a menține în schimb o etica ridicată.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Romantismul și creativitatea sunt în aer, permițându-vă să căutați noi culmi ale acestor trăiri. Singura problema este că s-ar putea să petreceți o perioadă atât de minunată, bucurându-vă de viață, încât veți neglija activitățile curente. Încercați să rămâneți cu picioarele pe pământ, pentru a menține echilibrul în viață.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – S-ar putea să vă simțiți înăbușiți de locuința actuală și să va doriți un spațiu mai mare. Luați în considerare mutarea într-un nou loc, care va oferă împlinire spirituală și emoțională. Chiar dacă este mai simplu, acest lucru va fi benefic și și vă va aduce implinire pe termen lung.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Conexiunile se realizează in acest moment fără efort, deoarece alții sunt atrași de dvs. Lecția este să îi prețuiți pe cei pe care îi întâlniți și să nu îi căutați pentru bani sau statut. A învăța să îi apreciati pe ceilalți pentru ceea ce sunt este lecția dvs. în timpul acestui tranzit cosmic.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Nu v-ați concentrat asupra banilor, ceea ce v-a adus suferință în aceasta lume. Însă acum banii vin la dvs.   Atâta timp cât apreciați darurile abundente ale universului prin practicarea legii atracției, puteți obține binecuvântări majore și daruri de pe tărâmul material în următoarele câteva luni.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Pentru prima dată după mult timp sunteți deschiși către noi experiențe. Optimismul și credința ta dvs. va vor îndruma spre experiențe extraordinare, cu oameni uimitori și incitanți. Doar sa nu va încărcați cu prea multe simultan, deoarece veți fi cu ușurința copleșiți dacă faceți acest lucru.

Aveți încredere, Universul lucrează în favoarea noastră!

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?