La mulți ani, un 2023 cu sănătate, bucurii și împliniri!

2023 este guvernat de energia numărului 7. Numărul 7 reprezintă calm și spiritualitate. Vom simți o mare nevoie de a ne concentra asupra vieții interioare, pentru a face fata noilor provocări și a ne ridica mental și spiritual. Anul debutează cu o luna sub influența lui 8, exact ca noiembrie 2022, cu Saturn în ultimele grade din Vărsător pana în martie 2023. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – O luna cu succes în afaceri și câștiguri. Oamenii îți vor căuta sfatul și vor începe să te privească diferit, pe măsură ce influența ta crește. Dacă vrei să pleci în afara țării, acum este momentul să o faci. Vor fi cheltuieli legate de partener, dar petreceți timp de calitate împreună. Dacă te afli în mijlocul unei aventuri amoroase, atunci fii precaut și evită orice neînțelegere.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Cariera ta va continua să avanseze, s-ar putea să ti se acorde o responsabilitate mai mare. Poate exista o schimbare benefică de poziție și o creștere a salariului, ca urmare a unei mutări a locului de muncă. Perioada buna pentru întreprinzătorii din zodia Taur. Partenerul tău poate suferi de probleme de sănătate și ar trebui să te concentrezi pe îmbunătățirea legăturii tale. Sănătatea tatălui tău poate fi, de asemenea, afectată.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Orice stagnare la locul de muncă se va risipi și vor apărea perspective neașteptate, precum și schimbări favorabile în relațiile din jurul tău. Vei observa o creștere a încrederii și, ca urmare, vei face niște mișcări curajoase. Nu vei ezita să faci alegeri financiare majore și poate apărea o relație pe termen lung cu un coleg. În general, toate relațiile se îmbunătățesc.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Modificările neașteptate și preocupările legate de locul de muncă pot contribui la apariția stresului. Concurenții sau inamicii ascunși pot avea un avantaj asupra ta. Pot apărea probleme de flux de numerar pentru proprietarii de companii. Nu face încă alegeri majore legate de investițiile pe care le dorești. Ar trebui să fii atent la modul în care interacționezi cu partenerul tău. Se va pune un accent puternic pe relația cu părinții partenerului.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Deja problemele cu care ai avut de-a face în ultimii ani sunt pe trecute. Ai susținere la locul de muncă și posibilități pentru a avansa. Exista oportunități de a lucra sau de a călători în străinătate. Este bine ca patronii de firme sa nu se îndatoreze și să stea cu ochii pe angajații lor. Este recomandat să învestești în proprietăți sau măcar să faci mici ajustări în casa. Pot exista unele dezacorduri cu soțul/soția, precum și cu tatăl.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Lucrurile vor începe să se îmbunătățească și vechile probleme vor dispărea. Relațiile  cu colegii și șefii se vor îmbunătăți, iar eforturile și realizările tale vor fi recunoscute de colegii tăi. Pentru cei implicați în procese, veți avea câștig de cauza. Veți descoperi soluții pentru a vă îmbunătăți situația financiară. Pot apărea dispute cu privire la o moștenire. Dacă ești căsătorit, asigură-te că ai grijă de sănătatea partenerului tău.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Vor apărea posibilități neașteptate și vei descoperi noi metode de a face bani, iar cei din jur vor fi recunoscători pentru eforturile tale. Este posibil să poți obține împrumuturi pentru a-ți dezvolta afacerea (dacă este cazul), ceea ce va genera profit. Investițiile speculative prudente, cum ar fi cele în acțiuni, pot oferi câștiguri. Chiar dacă armonia conjugală este perturbată, ea poate fi gestionată cu calm.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Va exista o îmbunătățire a circumstanțelor în munca și necazurile sunt deja în trecut. Vei avea o relație mai puternică cu superiorii tăi, iar munca ta va fi remarcată și lăudată. Dacă speri să obții un loc de muncă în străinătate, exista șanse. Poate apărea o moștenire.  Este posibil ca cei singuri să se căsătorească cu persoana visată. Orice probleme de sănătate în curs vor fi rezolvate și vei avea o energie buna.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Mergi înainte datorita energiei tale sporite și a dorinței de a reuși. Orice plan pe care îl ai pentru a vă schimba locul de muncă va avea succes. Apare o posibilitate de a pleca în străinătate, cu cheltuielile de rigoare. Pentru a vă consolida siguranța financiară, solicitați sfaturi de specialitate. Concentrează-te pe auto-îmbunătățire. Relația ta cu tatăl se poate deteriora. Cei singuri pot întâlni un partener serios și relația poate duce, în timp, la căsătorie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Va exista o creștere a oportunităților profesionale, reflectata în creștere pe plan financiar. Antreprenorii nu trebuie să se lase descurajați de mici eșecuri, per total investițiile vor aduce beneficii. În general, casa ta va deveni un mediu mai liniștit, pe măsură ce relațiile tale cu familia se îmbunătățesc. Cuplurile căsătorite pot plănui să aibă copii. Sănătatea mamei tale ar trebui să fie prioritară, pentru nativii care au mămici. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Cariera este în ascensiune, dar trebuie sa ai răbdare și sa muncești mult. Poziția și atribuțiile tale vor crește și vei răspunde de o echipă mai mare. Cei care sunt în afaceri vor vedea o creștere constantă și, incredibil, vei putea face chiar economii 🙂 Cei celibatari pot cunoaște o persoana interesanta, in timp ce cuplurile căsătorite plănuiesc o vacanta in familie. Relațiile dintre frați pot avea suișuri și coborâșuri.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Nu încerca să exerciți niciun fel de influență asupra celorlalți. Trebuie să fii precaut în ceea ce faci și spui, deoarece poți provoca rău multor persoane din imediata apropiere. Este favorizata munca în străinătate. Nu face multe datorii. Elevii vor putea promova un examen greu care, în timp, le poate aduce un loc de muncă stabil. Este posibil să fii nevoit să stai departe de familie din cauza angajamentelor profesionale.

Aveți încredere, Universul lucrează în favoarea noastră!

Teodora Gheorghevici

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *