La mulți ani, un 2022 cu sănătate, bucurii și împliniri!

Anul debutează cu o luna sub influența lui 7, adică a lui Neptun în tranzit în domiciliu, în zodia Peștilor și a Nodului Sud al Lunii, aflat în Scorpion din 19 ianuarie. Nu răzbim decât prin credință și trezire spirituală.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec  –  Cu Nodul sud al Lunii în Scorpion în casa a 6-a, adopți spiritualitatea în viața de zi cu zi, devii o persoană calmă și relaxată din punct de vedere spiritual. Nu mai ai nevoie de lupte pentru putere la locul de muncă. Înveți să îți păstrezi calmul și să perseverezi. Ești din ce în ce mai puternic în interior. Îți dezvolți abilități psihice practice.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur –  Cu Nodul sud al Lunii în Scorpion în casa a 7-a, cultivi un comportament calm, nu permiți crizelor relaționale să te dezechilibreze. Lasă-i pe ceilalți să fie intenși și maniacali în timp ce tu rămâi stabil și relaxat. Rămâi ferm apropo de ceea ce vrei sa faci și cea ce nu vrei în viață. Nu te lăsa presat. Alege o cale simpla și dreapta și rămâi de ea. Păstrează legătura cu natura.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Rămâi ferm în valorile tale și nu lăsa pe alți oameni și valorile lor să te influențeze. Pe de alta parte, învăța să-ți ții nasul departe de treburile altora și să te ocupi de treburile tale, să lași lucrurile sa curgă, fără sa mai încerci sa le influențezi. Intră în contact cu talentele tale artistice. Fii atent cu banii, dezvolta stabilitatea financiara și fiabilitatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Renunța la nevoia puternică de a avea dreptate sau la dorința de a câștiga putere având dreptate. Găsește răbdarea pentru a face față interacțiunilor de zi cu zi. Învață să apreciezi gândirea practică, cu picioarele pe pământ, să asculți cu atenție ceea ce spun oamenii de fapt și să știi când să taci și să lași o altă persoană să vorbească.  Învăța să te bucuri de conversații simple de zi cu zi, fără patima. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – În sfârșit te eliberezi de nevoia de a ocupa o poziție de putere în lume. Înveți sa te bucuri de plăceri simple, cum ar fi relaxarea în propria casă și petrecerea weekendului în pijamale. Devii mai puțin preocupat de modul în care vei transforma lumea și mai preocupat de propria ta seninătate personală. Intră în contact cu modul în care natura oferă siguranță și confort emoțional. Fă-ți timp pentru a-ți explora talentele personale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Evita luptele pentru putere cu prietenii tăi și/sau în cadrul unei organizații. Nu lăsați grupul să te convingă că există o criză care vă cere conformarea.  Bucură-te de plăcerile simple ale dragostei și romantismului, dar nu face avansuri sexuale prietenilor. Bucură-te de propria creativitate și acorda-ți timp și pentru relaxare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Acorda o atenție deosebită sănătății tale. Dezvolta o rutina zilnica mai relaxata. Nu mai sacrifica realitatea în numele unei obsesii. Fă-ți o rutina zilnica și dezvolta o atitudine calma și senina față de muncă și refuza sa lași oamenii să te preseze să-ți schimbi locul de muncă, dacă tu te simți bine acolo. Învățați să iți prețuiesti sănătatea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Cu Nodul sud al lunii în casa 1, în următorul an și jumătate înveți sa renunți la ideea de a controla mediul și sa fii mulțumit într-un parteneriat. Permite relațiilor să se dezvolte în propriul ritm și învață să fii relaxat și în largul tău cu o altă persoană. Realizează că o relație nu are nevoie de dramă pentru a fi o relație bună sau pentru a te face fericit și învață să ai încredere în partenerul tău.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Înveți să ai răbdare cu complexele altora și sa te mulțumești cu oamenii așa cum sunt. De asemenea, în sfârșit te accepți și nu mai simți nevoia să te schimbi. Te simți relaxat relativ la modul în care valorile tale vor fi acceptate de ceilalți. Te folosești de talentul a simplifica problemele complicate. Devii partenerul care este responsabil pentru finanțele comune.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Dorești sa alegi un stil de viață natural și realist. Te eliberezi de nevoia luptei mărunte pentru putere și depășești dorința de a provoca oamenii în conversațiile zilnice. Înveți să știi când să taci și să asculți ideile și conceptele altei persoane. Cauți un sistem de credințe care oferă mângâiere și confort.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Devii cunoscut ca cineva care este de încredere, ceea îți permite schimbări benefice în cariera. Refuzi să lași pe altcineva să-ți aleagă calea în carieră pentru tine. Îți construiești o reputație solida, devii  o  autoritate în domeniul tău.  Folosești resursele tale emoționale puternice pentru a persevera în carieră. Rezista atracției dramei în familie.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Devii atașat de grupuri și cauze. Înveți sa îți împărtășești creativitatea într-un mod constant și cu încredere. Îți faci  prietenii de lungă durată. Te îndepărtezi de aventurile amoroase orientate spre criză, de romanțele complicate, aventurile amoroase obsesive și jocurile de gelozie. Nu mai ai nevoie de lupte pentru putere în dragoste.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *