Februarie 2021 este guvernata de numărul 7 – numărul divinității, al ezotericului, al spiritualității. Ne influențează puternic Nodul Sud al Lunii, aflat în prezent în Săgetător.

Așadar, care sunt influentele numărului 7 pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Cu sau fără virus,  doriți sa călătoriți. Va place să fii în mișcare. Dar Săgetătorul stăpânește și mediul academic, învățământul superior. Respectați aceasta energie din viața voastră și perfecționați-vă. Vi se va schimba viziunea asupra lumii, filosofia de viața, modul de comunicare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – În acest moment, provocările de depășit vor fi mai mult legate de finanțe, de modul în care atrageți abundența, resursele, banii în viața dvs. Dacă sunteți darnici cu cei din jur, universul vă va recompensa. Vi se vor schimba ideile despre valori personale si materiale, resurse, posesiuni, securitate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Este necesar să vă concentrați mai mult pe soliditatea relațiilor. Apar persoane din trecut, cu care aveți aspecte nefinalizate. Poate într-un anumit moment nu v-ați cerut drepturile într-o anumita relație sau contract, acum este momentul sa o faceți.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Accentul se va pune pe stilul dumneavoastră de viață, rutine și serviciu. Este nevoie sa va îngrijiți corpul și starea de sănătate. Un pic de sport nu strica, nici supravegherea alimentației. Prioritizati-va sarcinile, astfel încât sa nu va obosiți din cale-afara.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Un accent special pe sarcini în grupul apropiat, pe copii, creativitate și proiecte noi. Universul va recompensează pentru  ca ați muncit din greu, astfel încât acum s-ar putea sa faceți bani mai ușor, nu atât din munca rutiniera, cât din munca de plăcere, legată de creativitate, de hobbyuri.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – De data aceasta este vorba de temeliile voastre, de casa voastră, de cămin, familie, însă și de statutul public. Se așteaptă aici unele schimbări, care pot merge de la schimbări în familie pana la mutare, depinde de harta astrologic a fiecărei persoane. Cariera merge foarte bine.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – De obicei va place sa comunicați într-un mod diplomatic. Ei bine, s-ar putea să vi se ceară să o faceți pe un ton mai puternic dacă sunteți prea blând, sau într-un mod artistic dacă sunteți prea pragmatic sau pragmatic dacă sunteți o fire artistica. Oricum, veți fi provocați sa ieșiți din zona de confort.  Este favorizata perfecționarea și specializarea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Se schimba relația dvs. cu banii. Sunteți din ce în ce mai tentat sa nu mai lucrați pentru alții, ci sa deveniți propriul dvs. stăpân, iar munca pe care o faceți sa va aducă dvs. profit, nu unui angajator. Dacă munciți serios și va utilizați talentele, puteți obține profituri bune. Deveniți mai conștient de valorile personale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Nodul sudic traversează Soarele dvs. natal și va aduce lecții legate de propria identitate. Puteți să faceți unele schimbări legate de rutina de înfrumusețare, sa va acordați mai multă grija, sa va reînnoiți garderoba. De asemenea, este posibil ca să ieșiți mai mult in public și să vă faceți cariera mai vizibilă.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Este necesar sa va eliberați de neîmplinirile din trecut, sa faceți pace cu dumneavoastră și sa va bucurați de sarcinile zilnice ale vieții. O perioada de introspecție, care va ajuta sa luați niște hotărâri legate de propria sănătate, locul de munca, relația cu șefii și cu colegii, momentele în care este bine sa apareti în societate sau este bine sa petreci timp singur.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Prietenii vechi s-ar putea să se întoarcă la viața dvs., pot aduce bucuria de altădată sau chiar pot rezolva ceva care nu a fost rezolvat în totalitate. În același timp, vă aflați într-un proces de auto-cunoaștere. Ca și leul, doriți sa îmbinați munca cu propria creativitate și sa puneți accent pe propriile proiecte, nu pe ale altora.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Și la dvs. continua drumul pentru propria cale în cariera. Va apropiați din ce în ce mai mult de concretizare, ceea ce înseamnă munca multă. Poate din aceasta cauza nu puteți sa acordați familiei atenția cuvenita. Acest lucru poate aduce probleme în cămin sau, din contra, sprijinul familiei, în funcție de harta fiecărui nativ.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *