Februarie 2022 este guvernată de energia numărului 8, așadar vorbim de Saturn aflat în Vărsător pana în martie 2023. Deci care sunt influentele astrelor pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Saturn îți cere să fii responsabil și conștient de obiectivele pe care ți le stabilești și de modul în care le urmărești. Saturn tranzitează a 11-a casă pentru tine – vise, obiective și dorințe. Casa a unsprezecea arată trecerea ta prin societate, speranțe și rezultate. În această perioadă, trebuie să înțelegi cu atenție ce vrei, care este scopul tău și care este planul tău pentru a-l realiza. Este bine să știi că lui Saturn nu îi place expresia ego-ului, așa că este important, în toată această perioadă, pentru toate reușitele, pentru toate oportunitățile pe care le ai, să-i mulțumești nu eului tău, ci Universului, Divinității. Ceea ce primești poate fi luat dacă ești prea mândru și consideri că este doar meritul tău. Trebuie să fii atent la acest lucru atunci când te bucuri de realizările tale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Saturn va tranzita a zecea casă pentru tine – schimbările îți afectează statutul. Statutul nostru se schimbă atunci când ne căsătorim/divorțăm, când începem munca sau ieșim la pensie, când începem propria afacere sau când ne mutăm în alta casa. Saturn nu doar limitează și pune obstacole, ci face daruri generoase de care ne amintim toată viața. Dar trebuie să o merităm. Ce trebuie să faci pentru ca tranzitul lui Saturn în Vărsător să-ți aducă cadouri generoase, nu probleme și dificultăți? Trebuie să arăți calitățile lui Saturn, trebuie să tratezi totul responsabil, conștient, bine ordonat. Trebuie să-ți stabilești obiective specifice și să mergi cu încredere către ele. Perioada acestui tranzit îți poate aduce o îmbunătățire a statutului personal. Acest lucru afectează în special cariera, realizările, lansarea unei afaceri. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Tranzitul lui Saturn în Vărsător are loc în a 9-a casă a horoscopului. Simbolizează spiritualitatea noastră, educația de nivel înalt, procesele și problemele legale și tot ceea ce are legătură cu țările străine – relațiile cu străinii, interacțiunile personale și profesionale, călătoriile lungi . Te se cere să devii conștient de imaginea de ansamblu a lumii. Realizează ce vrei și care sunt obiectivele tale, de ce ești capabil. Trebuie să abordezi filozofia și viziunea asupra lumii într-un mod sistematic, să-ți stabilești obiective foarte clare. Exista posibilitatea de a studia și, de asemenea, de a călători mult. Toate lucrările (de școala, facultate, cursuri, serviciu) trebuie pregătite cu foarte multă seriozitate și responsabilitate și predate la timp. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Tranzitul lui Saturn în Vărsător are loc în a 8-a casă a horoscopului – casa transformării și a banilor altora, la care noi avem cumva acces (împrumuturi, moșteniri, în cadru unei relații). În această perioadă, trebuie să devii mai serios și mai responsabil. Este foarte important să-ți stabilești obiective financiare foarte clare, să scapi de datorii și obligațiile financiare, sa fii cât mai independent. Este bine de știut că tranzitul prin a 8-a casă a horoscopului poate crea situații dureroase, de criză, care sunt necesare pentru creșterea și transformarea personală. Dar asta se întâmplă atunci când rezistăm schimbării și când Saturn vrea să ne suprime ego-ul. Așa că încearcă să nu reziști schimbării și pregătește-te pentru creșterea și transformarea personală.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Tranzitul lui Saturn în Vărsător are loc în casa a VII-a a horoscopului – domeniul parteneriatelor. Saturn poate îngheța relațiile, le poate pune capăt, însă te și ajuta sa construiești relații de durată. Totul depinde de tine aici. Totul este în mâinile tale, depinde de modul în care folosești această energie a lui Saturn. Misiunea lui Saturn în timpul acestui tranzit este să te învețe responsabilitatea, conștientizarea și o abordare serioasă a subiectului relațiilor, atât personale, cât și de afaceri. Sarcina ta este să înveți să îți exprimi în mod adecvat sentimentele și emoțiile și sa iei în serios sentimentele altora. Saturn te învață sa ai relații mature și responsabile. În acest scop, poate crea situații de criză și dureroase, dar numai atunci când refuzi să te dezvolți. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Tranzitul lui Saturn în Vărsător are loc în a șasea casă a horoscopului – munca de rutina, serviciul și sănătatea. Ai nevoie de o abordare bună și responsabilă a stimei de sine. tranzit foarte convenabil pentru cei care vor sa scape de kilogramele în plus. Este deosebit de important pentru Saturn să nu îți încalci propriile reguli și promisiuni. Este important să faci sport, dar mai important este să faci totul sistematic, regulat, într-un program. O perioada buna pentru rezolvarea problemelor dentare. Tranzitul aduce și noi responsabilități pe care trebuie să le îndeplinești zilnic, pe lângă activitățile de bază, de exemplu sa ajuți pe cineva. Situație buna la serviciu. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Tranzitul are loc în a cincea casă – a bucuriei, talentelor, copiilor. Această perioadă îți oferă oportunitatea de a îți transforma hobby-ul în propria afacere, în profesie. Și este foarte important ceea ce faci: fă-o cu multă dragoste, insuflă sentimente, inspirație și emoții. Următoarea sferă în care Saturn operează sunt copiii, pentru persoanele care au copii și/sau nepoți. Este o perioada buna pentru educa nu numai cu dragoste și grijă, ci și prin cultivarea independenței și responsabilității. Alege o anumită direcție pentru dezvoltarea copilului tău, în funcție de talentele sale. Este bine să-i dedici mai mult timp, mai multă atenție. În această perioadă, este foarte important să reții că trebuie să respecți sentimentele celorlalți și să iei în serios întâlnirile pe care ai faci cu reprezentanții sexului opus. Dacă îi jignești pe cei care te tratează bine, Saturn te poate pune la punct.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Tranzitul lui Saturn în Vărsător are loc în a patra casă a horoscopului tău – bunurile noastre imobiliare și familia noastră, descendența și rădăcinile noastre. În această perioadă, trebuie să abordezi aceste domenii ale vieții cu seriozitate și responsabilitate. Este foarte important în această perioadă să comunici cu rudele, cu generația mai în vârstă, să le acorzi atenție, să fii grijuliu, să fii amabil și să fii responsabil fata de ele. Respectă și îngrijește-ți rudele mai în vârstă, familia ta. Acest lucru îți va oferi un sentiment de stabilitate și rezistență în propria existența. Respectă și prețuiește rădăcinile tale, tradițiile familiei tale și regiunea în care trăiești. În această perioadă, este foarte bine să faci reparații în locuință.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Tranzitul lui Saturn în Vărsător are loc în casa a 3-a pentru tine – mediul înconjurător, persoanele cu care interacționam, călătorii scurte, comunicare. Unii prieteni pot ieși din cercul tău imediat, dar cei care rămân vor fi prieteni cu adevărat loiali. Un moment bun pentru a învăța abilități și cunoștințe practice, pentru a obține o diplomă. În această perioadă trebuie să înveți și să-ți gestionezi gândurile, să le controlezi, sa înveți sa asculți, sa nu bârfești. Este necesar să tratezi informațiile și documentele cu seriozitate și responsabilitate, sistematic: primirea, stocarea și utilizarea acestora, arhivarea, protecția lor. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Tranzitul lui Saturn în Vărsător are loc în a doua casă – sfera finanțelor tale, a propriilor resurse, a banilor obținuți prin munca. Saturn te va forța să te ocupi de chestiuni financiare, de surse de venit și de bani în general. Aceasta înseamnă că va fi important pentru tine să creezi o structură pentru modul în care primești bani și modul în care îi cheltuiești. Trebuie să ai un buget foarte precis, să fii bine planificat, iar cheltuielile nu trebuie să-ți depășească veniturile. Încearcă să eviți orice împrumut acum. Trebuie să știi exact unde și câți bani ai, sa ai controlul. Este necesar să fii econom și chibzuit, cu responsabilitate în plata facturilor la termen. Planifica-ți cumpărăturile mai costisitoare în așa fel încât sa nu rămâi descoperit din punct de vedere financiar.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Acest tranzit Saturn te pune în contact cu personalitatea ta. Pentru a beneficia la maximum de acest tranzit, este important să planifici totul. Trebuie să ai un plan pentru a-ți atinge obiectivele, un plan pentru a-ți folosi abilitățile și talentele. Va fi important pentru tine să realizezi că ai întreaga responsabilitate. Sub nicio formă nu trebuie să te plângi, să dai vina pe cineva pentru problemele și necazurile tale, să dai vina pe părinții tăi, pe familia ta, pe cei din jur, pe anumite circumstanțe. Fă pace cu cei din jur, învăța ca puterea iertării este infinita și îți poate deschide o noua lume. În această perioadă, este foarte important să-ți creezi propriul sistem legat de credința. Și acționează în funcție de asta. Nu face compromisuri cu propria conștiință, nu face ceva de care îți va fi rușine mai târziu. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Tranzitul lui Saturn în Vărsător are loc în a 12-casă – sufletul tău, credința ta. În această perioadă va trebui să privești înăuntrul tău și să lucrezi la suflet. Este de bun augur să faci meditație, să vorbești cu inima ta, cu subconștientul, sufletul și lumea ta interioara. Este o idee bună să faci munca de caritate acum. Este bine și să vizitezi locuri care au o spiritualitate aparte din țara sau de departe: biserici, mănăstiri etc. Este posibil sa obții un loc de munca în străinătate, ceea ce duce la o o mutare în alt oraș sau altă țară, care iți va schimba mediul și te va face mai izolat. Ori poate apărea un copil mic si poate fi nevoie sa ai grija de el și nu vei fi activ social. Dacă există secrete în viața ta pe care le ascunzi de ceilalți – cum ar fi un triunghi amoros, atunci Saturn poate rupe aceste relații sau le poate duce la un alt nivel. Lui Saturn nu-i plac relațiile libere, el patronează căsătoria formală.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *