Ultima luna a acestui an este 2020 guvernata de numărul 7 – puternica influența a lui Neptun (aflat în prezent în Pești) și a Nodului Sud al Lunii, aflat în prezent în Săgetător. O schimbare istorica o reprezintă trecerea în Vărsător a lui Jupiter și Saturn, pe 21 decembrie cele doua planete făcând o conjuncție perfectă la gradul 1. Acest eveniment da startul altor evenimente astrologice, care reprezintă trecerea omenirii din Era astrologica a Peștilor în cea a Vărsătorului. Așadar, viitorul suna bine: schimbări așteptate în toate domeniile, unele mai greu de înțeles, pe care este bine sa le acceptam cu inima deschisa. Crăciun fericit, sănătate și la mulți ani!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Nodul Sud al Lunii activează casa studiilor înalte, spiritualității, relației cu Divinitatea și a legăturilor cu străinătatea. Tot ce veți face în următoarea perioada se va încadra în aceasta direcție de evoluție.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Este activata casa a 8-a, a banilor partenerilor, rudelor, a împrumuturilor. Cu ajutorul acestor persoane care va ajuta, puteți achita datorii care va țin pe loc și va puteți recâștiga stabilitatea financiara.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Tot ce tine de parteneriate – cuplu și / sau afaceri – este vizat acum. Anumite contracte ajung la final, lăsând loc loc pentru relații lungi personale și de afaceri, în care va regăsiți cu adevărat.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Preocupare pentru sectorul sănătății și al muncii. Realizați ca multe afecțiuni au legătura cu starea de spirit, deci căutați vindecarea la sursa, cu ajutorul terapeuților, chiar al preoților.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Sunteți suficient de sigur pe dumneavoastră încât sa realizați ca puteți obține bani valorificându-vă talentele și muncind cu plăcere. Schimbările pe care le veți face vor fi în acest sens.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Acum la dvs. totul are legătura cu axa familie / cariera. Deși este perioada sărbătorilor, sunteți preocupat de cariera, de poziția în societate. Încercați totuși sa acordați atenție și familiei.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Comunicați ușor cu familia, prietenii, colegii, vecinii. Ești spumos, dar încercați sa nu deveniți superficial. Ca și Berbecul, aveți o dorința de a evolua și veți urma cursuri noi pentru a te dezvolta în direcția dorita.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Este activa casa propriilor resurse și a banilor din munca. Veți învăța sa resursele dvs. de resursele familiei. De multe ori acestea fac un tot unitar, la care unii contribuie puțin, dar din care profita mult. Doriți sa puneți capăt acestei situații.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Va reinventați aproape complet, mai ales în ochii celor care nu înțeleg evoluția prin care treceți. Lăsați în urma trecutul și eventualele legături toxice, pentru parteneriate mai importante.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Sunteți ușor melancolic la acest final de an, nu reușiți sa intrați complet într-o atmosfera de sărbătoare. Și dvs. trebuie sa aveți curaj sa va desprindeți de trecut, ca și cum ați face curățenie în suflet pentru a lăsa loc schimbărilor.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – La dvs. curățenia vine chiar pe casa prietenilor și a proiectelor, care va este atât de draga. Finalizați proiecte și începeți unele noi, care va sunt mai apropiate de suflet. Aveți încredere în viitor.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Finalul de an va găsește preocupat tot de cariera. Aici sunteți în plin proces de evoluție, iar câștigurile în bani și imagine le aduceți către cămin, pentru a va bucura cu cei dragi de ele.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *