5/5

În august 2020 suntem guvernați de energia numărului 3, în principal de Jupiter: energie, temperament, dorința de a fi în grup, ciocnire de idei în grup, imaginație, creație. În prezent, Jupiter se afla în zodia Capricornului și este retrograd, alături de Saturn și Pluto, tot retrograde. Atâtea retrogradări ne vor face sa retrăim sentimente vechi, sa scoată la lumina probleme de care vrem sa uitam și să ne dea încă o șansa de rezoluție. Însă, ca întotdeauna, este necesar sa găsim echilibrul și sa nu intram în conflicte, putem risca sa nu ajungem niciunde, chiar dacă avem dreptate și vrem sa ieșim în fata.

  • Consultatii

    Compatibilitate afectiva

    230,00 lei
    Adaugă în Coș

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – O perioada în care va axați în principal pe cariera. Aveți șanse de a va găsi locul potrivit în societate și de a avea succes doar dacă sunteți serioși, muncitori, alergători de cursa lunga, maturi și neinteresați de succese prea ușoare. Nu neglijați familia.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Perioada va maturizează modul de gândire. Poate va aduce și o cristalizare a valorilor, totul se așază ca un puzzle reușit. Va găsiți drumul, aveți o dorința de a învăța în domeniile care va aduc cu adevărat împlinire.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Dacă aveți conflicte ajunse în justiție, aveți o șansa de rezolvare, însă numai dacă ați fost corect pana acum. Persoanele implicate în relații serioase vor avea bucuria ca relația sa devină din ce în ce mai profunda.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Sunteți preocupat de dreptatea în relațiile conjugale și de afaceri / serviciu. Aveți tendința sa interveniți în aceste relații, dar aveți grija sa o faceți doar sunteți implicat în ele, nu și dacă este vorba de terte persoane.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Este vara, Soarele este în zodia voastră, însă sunteți preocupat mai mult de munca și de sănătate! Nu este rău, Jupiter, Saturn și Pluto retrograde în Capricorn va disciplinează și va responsabilizează la serviciu. Ordonarea muncii va aduce timp sa va ocupați de sănătate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Trigonul pe care îl face soarele/ascendentul dvs. natal cu Jupiter, Saturn și Pluto retrograde în Capricorn este de bun augur pentru tot ceea ce va face plăcere, relația cu partenerul și cu copiii. Petreceți timp de calitate cu cei dragi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Doriți sa va impuneți punctul de vedere în familie. Este posibil sa aveți începute lucrări de renovare a casei sau, în unele cazuri, sa achiziționați un bun imobiliar. Indiferent despre ce este vorba, nu faceți nimic fără acte în regulă.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Poate altădată ați fost închiși în sine, chiar morocănoși. Însă, în aceasta perioada, sunteți deschis către  comunicare, acest lucru ajutându-vă atât pe plan personal, cât și la serviciu. Observați ca vorba dulce mult aduce, așadar va hotărați sa nu mai lăsați toanele sa va domine.

 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Jupiter va ajuta în domeniul propriilor resurse și al banilor câștigați din munca proprie, unde va aduce echilibru. Poate nu câștigați cât va doriți, însă este ceva constant și reușiți și sa cheltuiți rațional.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Este nevoie sa trăiți în funcție de valorile pe care le aveți, echilibrându-le cu nevoia de siguranță. Acești ani aduc schimbări esențiale pentru toți: pana acum a contat mai mult starea materiala în toate aspectele vieții; Universul schimba însă aceasta paradigma în care am trăit mii de ani și vor conta, în primul rând, valorile umane.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Va vindecați răni sufletești vechi, va eliberați de trecut și temerile pe care le-ați avut. Sunteți oameni ai viitorului dar, pentru un prezent și un viitor pe care le doriți, este nevoie sa faceți pace cu trecutul. O schimbare majora emoțională și spirituala, din care ieșiți foarte puternic.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Pana acum ați balansat intre a fi prieten cu toată lumea și a lua oamenii așa cum sunt și intre a încerca sa va impuneți punctul de vedere cu orice preț. Acum însă va preocupa aspectul moral în rândul prietenilor și al proiectelor comune, ceea ce este grozav, pentru ca rămân alături de dvs. doar amicii cu care va înțelegeți.

 

Aveți încredere, Universul lucrează în favoarea noastră!

 

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Numerologie

Numarul Casei – noroc sau ghinion?

Poate ca ai intrat intr-o casa si instant ai simtit ca ti-ai gasit locul sau ai rezonat cu spatiul respectiv. Daca iti doresti sa cumperi o casa sau sa inchiriezi , e bine sa stii dinainte ce te asteapta sau care sunt predispozitiile spatiului respectiv.

Mai mult »