Aprilie 2022 este guvernată de energia lui 1 și de Soare aflat în Berbec și, spre sfârșitul lunii, în Taur.  Vorbim despre conducerea propriei vieți, creație, renaștere, începuturi. Într-o octavă energetică mai scăzută, toată lumea vrea să se impună, însă este necesar să depășim acest nivel. Până la urmă, ce legătură au legile Universului și faptul că Acesta încercă să ne ajute să evoluăm, prin numere, diverse entități angelice, stele, planete și asteroizi, dacă noi, oamenii, nu ținem cont de aceste Legi? Este vorba despre liberul nostru arbitru, adică despre faptul că putem face tot ce ne taie capul, fără a tine cont de Legile Universului… pentru că, nu-i așa, Dumnezeu este iubire absolută și iartă orice, nu? Corect. Însă doar pe sfert. Pentru că asta înseamnă să vedem doar o părticică de adevăr, cea care ne convine nouă. Adevărul întreg este că orice aiureală am făcut sau vom face vreodată este deja iertată. Însă poanta este că Legile funcționează simultan: legea acțiunii și reacțiunii (a karmei), a iubirii, a evoluției, a unității, a abundentei, a ordinii divine, a armoniei, a manifestării, a detașării. Așadar, firește, suntem iertați, dar nu de la ne face temele și de la ne primi lecțiile. În această viața sau în orice alte vieți. Și o lecție importanta este să nu ne batem joc de darurile Universului. Cum ar fi că suntem într-o perioadă în care astrele nu sunt în poziției de luptă. Lupta este doar în capul anumitor ființe. Ce se întâmplă acum pe Pământ nu are nicio legătura cu Divinitatea sau cu vreo anumită așezare a planetelor și nu are nicio susținere… de sus 🙂 După cum am precizat luna trecută, tine de oameni să pună capăt unei anumite situații și să înceapă regenerarea.

Horoscop pentru fiecare zodie

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Marte, planeta ta conducătoare, își continuă călătoria prin Vărsător, încurajându-te să împărtășești idei și să te gândești la propriile planuri. Soarele te face sa doresti acțiune, însă aceasta perioada este mai mult despre planificare. Ține cont de faptul că a pune propria agenda pe primul loc nu înseamnă singurătate, trebuie doar să te înconjori de oameni care înțeleg, susțin și încurajează planurile tale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Vei adopta o abordare mai analitică a drumului tău, notând greșelile tale din trecut și modul în care să nu le repeți. În timp ce ești ocupat să spargi tipare care nu te mai servesc, va exista o putere liniștită în sufletul tău, care așteaptă momentul perfect pentru a executa orice plan major pe care îl ai. Viața ta profesională va fi mai aglomerată ca niciodată, idem viața socială.  Conexiunile pe care le faci acum pot duce la oportunități majore pe parcurs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Comunici mult, cu preferință spre mediul on-line. Îți actualizezi profilul profesional și personal. Încearcă totuși sa pui o mica frâna, să nu îți stabilești termene nerezonabile, deoarece această energie poate deveni puțin prea mult și poate duce la epuizare. Cereți unui prieten obiectiv parerea, mai ales dacă este vorba despre imaginea pe care vrei sa o proiectezi pe plan profesional.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Noi oportunități în cariera. Acesta este un moment minunat pentru a te întreba dacă esti fericit în mediul de lucru actual și dacă esti tratat corect. Dacă simți că nu ești compensat corespunzător pentru eforturile tale, poate fi necesar să ieși din zona ta de confort pentru a-ți negocia salariul. Dacă te simți prins într-o companie care nu te prețuiește ca persoană, ar trebui sa îți actualizezi CV-ul, pentru a căuta noi posibilități.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Te vei simți mai liniștit și mai deschis către misterele universului, ceea ce îți va aduce un val de inspirație. Un sentiment de aventură îți va umple sufletul, ceea ce te-ar putea motiva să pornești într-o vacanță mult meritată. Indiferent dacă bugetul tău este mic sau mare, este timpul să te bucuri de o perioadă departe de rutina ta obișnuită. Partenerii romantici în care investești chiar acum vor avea un impact de lungă durată și profund asupra drumului tău. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Motivație pentru  tăia  legăturile cu orice durere care a ocupat prea mult spațiu în viața ta, deoarece promisiunea primăverii declanșează o dorință de creștere personală. Aceste sentimente te-ar putea face să dorești elimini anumite persoane din cercul tău. Energia lunii te va ajuta să recunoști ce este și ce nu este solid în viața ta, ajutându-te sa rămâi apropiat doar de oamenii cu care rezonezi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Ești pregătit sa te îndrăgostești din nou, însă lucrurile vor merge bine doar dacă te iubești și pe tine însuți. Legea atracției va avea un rol important în parteneriatele tale, așa ca ar fi bine sa îți recapeți încrederea, grația și optimismul. Ai o perioada plină de inspirație și îți vei găsi timp sa te ocupi iar de hobby-ul tău.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Acum este momentul să creezi o schiță structurată a pașilor pe care trebuie să-i faci pentru a-ți manifesta viața dorita. Dacă alegi să te îndrepți cu îndrăzneală către succes, va trebui sa examinezi modul în care iți petreci timpul și sa ai obiceiuri mai sănătoase în ceea ce privește somnul și mâncatul, știind că nivelul de energie trebuie să fie în stare maximă. Probabil că vei fi chemat să devii mai independent, simțindu-te împăcat cu ideea de a fi autonom.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Nu vei avea chef să-ți ceri scuze pentru cine ești. Vei ieși din iarnă simțindu-te puternic și motivat să mergi pe calea ta spre împlinire. Ai energie, vitalitate, Soarele în Berbec este în trigon cu soarele tău natal. Va fi important să rămâi totuși centrat și ancorat pe pământ, altfel excesul de energie devine distructiv.  Încearcă să-ți amintești că un eu sănătos vine cu înțelegere pentru tine și pentru oamenii care te înconjoară. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Planificarea financiară și investițiile vor deveni o parte din ce în ce mai importantă a atenției voastre, pe măsură ce planeta voastră conducătoare. De asemenea, investești în actuala casa sau într-o noua casa. Dacă speri să vă muti în următoarele 12 luni, acum ar fi momentul să începi sa planifici, cercetând piața imobiliară și ceea ce iți poți permite. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Nu te mai armonizezi cu anumite persoane din viața ta, mai ales dacă aceștia nu au luat inițiativa de a se îmbunătăți de-a lungul anilor. Îți petreci mai mult timp citind, cercetând și acumulând informații noi. Va trebui să ai răbdare cu cei care nu înțeleg o iota din ceea ce vrei să spui 🙂 Îți rezervi mai mult timp prietenilor actuali și familiei, dar și noilor prieteni. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Vei dori să investești în tine însuți chiar acum și nu vei avea prea mult timp sau energie pentru nimeni care nu vrea ce este mai bun pentru tine. Faci bani din munca, dar nimic nu va fi recompensat fără muncă grea, așa că ți se poate cere să îți actualizezi CV-ul sau să te întorci la școală pentru o noua specializare. Va fi important să ai încredere că universul te sprijină, fără a abandona logica și munca serioasă.

Teodora Gheorghevici

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *