Aprilie 2021 este guvernat de numărul 9, în speță de Marte și de Pluto. Marte ne da energie (pana pe 23 aprilie este în Gemeni, apoi trece în Rac), iar Pluto ne face profunzi și intuitivi. Acesta se afla în Capricorn, unde se da în leagăn bine-merci pentru scurt timp… doar intre 26 noiembrie 2008 și 20 ianuarie 2024 🙂

Deci lentul Pluto, considerată planeta morții de către unii, dar care este mai degrabă planeta regenerării, a renașterii, punctează frumos în aprilie 2021, vedem în continuare cum.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Circumstanțele din viața ta se vor schimba în mare măsură, în principal pentru că vrei să fii propriul tău șef și să fii responsabil pentru viața ta. Ești foarte ocupat, lucrezi mult pentru cariera și pentru relațiile de lunga durata. Vei căuta libertatea cu orice preț pentru a fi tu însuți și te vei transforma într-o persoană unica și independenta. Statutul tau s-ar putea schimba de la căsătorit la divorțat sau de la divorțat la căsătorit luna aceasta, dar și pana în 2024.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Influența cade pe casa a 9-a, a  învățământului superior, religiei, călătoriilor pe distanțe lungi. Călătoriile în care întâlnești alte culturi, alte obiceiuri și alte religii (chiar și în propria țara) sunt benefice pentru tine, te conectează cu sinele tău superior. Îți dorești o noua viața și pentru asta nu pregeți sa schimbi localitatea de domiciliu sau chiar sa pleci din țara.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Vei face progrese în achitarea datoriilor. Este posibil să nu te poți baza pe banii altor persoane, așa că luna aceasta si în următorii câțiva ani va trebui să găsești modalități de a câștiga mai mulți bani în mod creativ. Trebuie să știi cum te vei întreține. Folosește oportunitățile care bat la ușa ta în acest moment. Cum? Trebuie să deschizi ușa și asta înseamnă să te ridici și să faci ceva.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Este posibil ca relațiile importante să se schimbe în bine sau în rău. Depinde de modul în care gestionezi acest tranzit și de modul în care partenerii te tratează. Nu sunt recomandate luptele pentru putere, ci compromisul, atât în viața personala cât și în contractele de afaceri, de serviciu. Totul trebuie să fie clar și chiar legalizat. Respecta toate regulile, altfel pot apărea probleme cu legea.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Începi să iti tratezi corpul și sănătatea cu mult mai multă grija si conștiinciozitate. La munca, tratează-i pe cei cu care lucrezi cu mai multă prietenie și comunică mai clar ce dorești celor din jur. Oamenii nu iti pot citi gândurile. Este posibil ca frații / familia să aibă nevoie de ajutorul tău sau este timpul să nu mai certe. Ai putea fi acum creatorul păcii în cadrul familiei.  De asemenea, poate fi timpul să călătorești pentru a-ti vizita rudele.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Este necesar sa să fii mai precaut în ceea ce privește asumarea riscurilor. Trebuie să ai control asupra propriilor bani și sa îți achiți datoriile. Viața în cuplu este plăcută, romantica, vesela. Acum înveți cum să oferi și să primești dragoste, complimente și afecțiune. Acesta este un ciclu excelent pentru munca de creație, muncă artistică și pentru a avea copii, dacă aceasta este dorința ta.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanță – Ești preocupat de casa, de proprietate / proprietăți. Dorești sa vinzi, sa cumperi, sa închiriezi, dar lucrurile nu merg din prima. Este necesar să faci mai multe manevre înainte de a finaliza. Poate copiii pleacă de acasă într-un nou cămin. Pot apărea discuții cu partenerul de cuplu. Ești stresat din cauza dinamicii familiei si datorită faptului ca asupra unor lucruri nu ai control.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Pot apărea mici probleme legate de transportul zilnic (reparații la autoturism, pentru cine are).  Posibil și sa iti iei un laptop nou sau un telefon mobil nou. Slujba ta poate presupune mult mai multe deplasări și călătorii zilnice. Pot apărea certuri la serviciu cu șefii, în urma cărora hotărăști ca e momentul sa schimbi ceva în viața profesională.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Este bine sa reduci din cheltuieli, ca sa economisești pentru viitor, ori pentru achitarea unei datorii sau pentru a achiziționa ceva ce îți dorești de o vreme.  Copiii își doresc independenta și trebuie să-i înveți să fie independenți, să lucreze pentru banii lor, să facă curățenie după ei înșiși etc. Nu îi poți cocoloși mereu. Acum este momentul să găsești noi prieteni, grupuri cu care sa te asociezi, pentru interese  comune.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Pluto este despre extreme, putere extremă, schimbări extreme de aspect, schimbări extreme de atitudine, de gânduri, de  filozofie. S-ar putea sa te îngrași sau sa slăbești, așa ca atenție la dieta. Echilibreaza-ti stilul de viața. Cariera, casa, familia și sinele sunt în curs de transformare majoră, caci în aprilie ești cel mai mult sub influența lui Pluto… și tot așa, pana în 20 ianuarie 2024. Folosește acest tranzit cu înțelepciune; având curaj și încredere îți poți realiza visurile și poți sa ajuți alți oameni.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Ajungi la rădăcina unora dintre problemele tale tainice, legate de karma familiei, și reușești sa le vindeci. Poți reuși sa rezolvi orice problema, oricât de veche și adâncă, prin credința, introspecție și iertare. Este necesar sa te eliberezi de orice neînțelegeri, resentimente sau furie fata de familia natala. Onoreaza-i pe cei plecați dintre noi. Acum este momentul să depui mai mult efort în munca si în cariera ta.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – Pluto în tranzit se află în casa a 11-a,asa ca apar noi prieteni, noi grupuri și organizații în acest ciclu al vieții tale. Câștigi financiar dintr-o noua afacere sau profesie, dar trebuie să fii atent la modul în care cheltuiești banii, caci partenerul poate avea probleme financiare. Rămâi la modurile tradiționale de economisire. Asigură-te ca ai toate informațiile corecte. În aceasta perioada păstrează toate facturile și chitanțele și nu da bani împrumut.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?