Bun! Sa începem cu începutul! 22.2.2022!

Acum ceva vreme, poate niște ani buni în urma, dacă spuneam cuiva ca exista energii, energie, chakre, telepatie etc, s-ar fi uitat cu o sprânceană ridicată și m-ar fi trimis la un spital. Azi, e din contra! Toată lumea știe cu energia, portaluri, numere, îngeri etc.

Splendid! E un pas înainte pe care e bine sa îl facem cu toții și mai ales sa fim consecvenți în ..PRACTICA!

Dar dincolo de orice, e nevoie sa te ții și cu picioarele pe pământ! Dincolo de orice, e nevoie sa te uiți la tine în oricare ar fi energia, numărul sau portalul, și sa iti extragi ceea ce e benefic pentru tine!

Si mai ales, hai sa nu mai exageram!

Hai sa nu ne mai imaginam ca orice portal iti va rezolva instant orice problema, ca orice tresărire pe spate este un înger care te mângâie! Poate fi! Dar nu exagera și nu-ți lasă imaginația sa te facă sa vezi lucruri care nu sunt!

Intr-un portal numerologic, nu iti imagina ca brusc e o aglomerație incredibila pe autostrada astralului, ca te clacxoneaza din spate vecinul care levitează pentru ca deh..atâtea numere de 2 te cam fac sa levitezi.

Si mai ales, nu iti vizualiza trăirile, sentimentele și stările ca fiind rezolvate de entități superioare, îngeri și cohorte de arhangheli, ET și păsări zburătoare!

Nu! Nu despre asta este un portal energetic și numerologic!

Un portal energetic DOAR amplifica anumite tendințe, predispoziții, efecte!

Un portal energetic si numerologic DOAR iti arata tendințe specifice pentru ziua, luna sau anul respectiv!

Restul e la tine în curte! În curtea în care ar fi bine sa te uiți putin și sa o analizezi în funcție de tendințele portalului!

Ca sa facem studiu de caz împreună!

Se da ziua de 22.2.2022!

Tendințele care sunt amplificate sunt cele legate de:

  1. Relatii – oricare ar fi ele, pentru simplul motiv ca numărul 2 defineste relaționarea, doi, medierea și înțelegerea, uneori chiar și armonia.

2. Relația cu tine! Da, relația cu tine! – iti va arunca în fata tot ceea ce ai de rezolvat cu tine. Așadar, pune mana și scrie! Ce? Fa o lista cu ce nu-ți place la tine și vezi tu mai departe ce mai scrii. Însă, fii sincer, onest și corect! Asta te pune sa faci un portal cu numărul 2 la baza!

3. Conflicte și stari netransate! – Nu arunca cu roșii în mine 🙂 , iti explic imediat de unde ți se trage aceasta tendința! Un singur număr 2 ar fi fost simpatic, dulce și cuminte! 6 numere 2 ..pfff…e cu supra amplificare, conflict, animozități. Ce ai de făcut? Tine-ti nervii în frâu, nu te arunca în conflicte, iar dacă ai un conflict, disputa recenta sau veche, pune mana pe telefon și cere-ti scuze și rezolva conflictul! (știu, știu! tu nu ai greșit cu nimic! Nu-i nimic, fă-o oricum!)

4. Familie – Eh..aici situația e delicata! În fond , fiecare știe cum e la el în familie. Eu doar iti spun sa ai un strop de liniște, acceptare și asumare!

5. Religie, credință, încredere, stima de sine – 2+2+2+2+0+2+2= 12 ; 1+2 =3 Numărul 3 este despre DIVINITATE! Insă, în primul rând, despre divinitatea din TINE!

Eu ma inclin in fata Divinității din Tine! Namaste!

Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *