Numerologic, luna IULIE, se afla sub vibratia numarului 2

7+2+0+2+0 = 11

1+1 = 2

Cu siguranta, daca m-ai urmarit pana acum si ai citit previziunile pentru anul 2020, esti deja expert in vibratia numarului 2 ­čÖé

In esenta, numarul 2 este simpatic, cald, aducator de iubire si parteneriate. Functioneaza si acceseaza energia feminina, tandra, doritoare de evolutie, empatie, intuitie si creatie.

Acestea vor fi si notele de baza ale lunii iulie care va solicita cu precadere accesarea lor la nivel intim, cunoscut doar de fiecare. Mai mult ca niciodata acele aspecte lasate intr-un con de umbra isi vor scoate acum coltii. Se cer lamurite aspecte care au fost generate in urma cu 2 luni, 2 ani, 20 de ani.

Asadar nu va mirati daca brusc (la prima vedere) vor aparea in viata voastra oameni, conjuncturi, situatii uitate din acele perioade. Este ca si cum trecutul este in fata dintr-odata. Si nu oricum! Bate cu pumnul in masa si se cere lamurit, reglat, gestionat.

Nu mai merge cu ascunderea adevarului fata de sine, nici cu amanarile. Veti simti, caci cuvantul de ordine al lunii iulie este A SIMTI, ca va scapa haturile si altcineva sau altceva va conduce in viata si prin viata.

Si asa si este: este o veche versiune a voastra care acum va trage de maneca. 

In acelasi timp, luna iulie va aduce o crestere instanta a constientizarii de sine si deschide un portal al inimii. Sau mult mai corect spus, al energiei iubirii…Nu, nu va fi cu fluturasi, inimoare si declaratii de iubire, desi putem asista si la acestea intr-o anumita masura.

 

Portalul deschis acum va pune pe tapet furtuna perfecta a energiei iubirii neconditionate, autentice si asumate. 

Sfatul lunii iulie este sa depuneti toate eforturile spirituale, dar si concrete pentru a echilibra si armoniza aceasta energie.

 

 

La locul de munca lasati-i pe altii sa treaca inaintea voastra, nu luati cuvantul daca nu sunteti intrebat in mod direct, fiti discreti si perseverenti. Pe scurt, ramaneti in planul al doilea. Este bine sa amanati orice decizie pentru mai tarziu.

 

Este o luna excelenta pentru tot ceea ce inseamna DOI, afaceri in doi, proiecte comune, relatii si colaborari. Mai mult decat atat, acum sunt favorizate parteneriatele, relatiile afective recent incepute, in acest an, in aceasta luna. Asadar, gasiti-va parteneri pentru un nou inceput indiferent de domeniile din viata.

 

In privinta banilor, economisiti, puneti deoparte, interesati-va de contul vostru bancar. Nu va lasati prada tentatiilor sau cumparaturilor impulsive, nesabuite. Exista o tendinta acuta de a cheltui foarte mult si inutil pe lucruri pe care ulterior veti descoperi fie ca nu va mai plac fie nu va trebuie.

De asemenea, planul relatiilor sociale sau afective este sub semnul dualului, al dublului, astfel toate emotiile se vor simti la patrat :). Se va trai intens si fericit sau se vor destrama acele relatii de orice tip care nu mai sunt benefice. Oricum, planul afectiv este pus la incercare. Viata de cuplu este foarte importanta.

 

La capitolul sanatate pot aparea tensiuni. Nu acumulati prea multa oboseala si o sa fie bine. Evitati tensiunile, conflictele mai ales cele sentimentale, incarcate de emotii. Acceptati sa va reculegeti din cand in cand, meditati si straduti-va sa ramaneti calmi. Faceti sport sau infrumusetati-va casa!

 

Sa va fie de folos,

Cristina Udrescu

Numerolog

  1.  
  • Consultatii Numerologice

    150,00 lei
    Adaugă în Coș

aboneza-te la canalul meu de youtube

urmareste video despre numerologie, reiki, spiritualitate

Contacteaza-ma

contact@cristinaudrescu.ro | 0724 364 843

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *