sase
5/5

Noiembrie va sta sub auspiciile numarului 6 (2+0+2+0+1+1= 6).

 

In general, numarul 6 este dulce, cald, armonios si cu tendinte catre casa si familie. Insa, nu va fi cazul in aceasta luna a faimosului an 2020.

Ne vom confrunta cu impactul major al altor 2 numere , numere MAESTRE de data aceasta:

11 – numarul lunii noiembrie
22 – anul 2020

 

  • numerograma compatibilitate

    Numerograma Compatibilitate

    350 lei
    Adaugă în Coș

Scriam zilele trecute intr-o postare pe Facebook (ma poti urmari AICI ) ca nu ai cum sa nu iubesti anul 2020 din perspectiva numerologica  deoarece avem parte de tot felul de alinieri numerologice speciale.

Iata ca si luna noiembrie nu face exceptie având în vedere că 2020 de vibratie 4 si sub influent numarului maestru 22 va intra in conflict major cu numarul maestru 11 al lunii. Practic avem de a face cu o dublare a energiei numarului 4. Lecția lunii constă în a te auto-evalua și a deveni real despre ceea ce faci. Și, uneori, lecția constă în a ne împăca cu modurile în care ne limităm și ne restricționăm.

Îmi pot imagina doar că te întrebi „De ce eu!?!?!” în mai multe ocazii luna aceasta din cauza acestei energii instabile, puternice, ravasitoare si care te scoate din clasic, previzibil si normal.

Simți asta? Un pic din acel strigat disperat: „Nimeni nu poate înțelege cât de greu mi-a fost și cât am avut de sacrificat?” …sau cam asa ceva.

Către sfârșitul lunii, veți începe să simțiți mâncărimea și dorința de libertate și expansiune, mai degrabă decât sentimentele de-a dreptul limitate asociate acestei luni. Se poate spune că toată lumea s-ar putea simți astfel, având în vedere circumstanțele noastre ciudate și limitative cu pandemia globală. Cu toate acestea, va exista un sens central și o seriozitate în viața voastră.

Unul dintre obiectivele acestei luni va fi sa va sublinieze limitările – atât într-un mod bun, cât și într-un mod provocator. Va fi vorba despre găsirea limitelor dvs., stabilirea obiectivelor realiste și practice și obținerea lor în mod direcționat și consecvent.

Desigur, unii dintre noi vom experimenta provocările legate de energia muncitorului număr 22, care se exprimă uneori evitând să facem mai mult în ceea ce privește planificarea pe termen lung, organizarea și punerea „osului la treaba” 🙂

De asemenea, se prezintă o necesitate de a renunța la micromanagement și ne presează adesea să învățăm să spunem „nu” atunci când trebuie să spunem nu și „da” atunci când trebuie să spunem da. De asemenea, ne determină să învățăm să cerem ajutor și sprijin pentru a avea succes în orice facem. Cu toate acestea, tendința este de a se împotmoli și de a face totul singur, în ciuda faptului că se simte greu, ineficient, ineficient și de-a dreptul mizerabil să facă acest lucru.

Nu s-a terminat până nu s-a terminat! este avertizarea lunii. Continuați până la sfârșitul lunii pentru a face totul aliniat și organizat.

Unde ești cu obiectivele tale pe termen lung pe măsură ce curge luna noiembrie? Cum faci fata rasturnarilor de situatie?  Stii sa iti controlezi imboldurile, nervii, anxietatea? 

FUGI sau STAI? ABANDONEZI sau MERGI MAI DEPARTE?  

Este foarte clar ca se da ultimul examen! Examenul maturitatii, al incheierii etapelor relationale disfunctionale si al accesarii unui nou tip de energie.

 

Nu se mai sta pe ganduri! Nu mai exista ultima sansa sau inca o sansa! Mergi mai departe sau nu! Atat de simplu!

 

Luna noiembrie este despre accesarea fortei interioare autentice, dincolo de mesaje, semne, energie. In Reiki se invata despre Sinele Interior si Sine Superior! Accesati-le pe amandoua este mesajul lunii. Aveti nevoie de voi in totalitate, cu totul, cu simtire, emotii si senzatii, cu intelegineta, ratiune , argumente,r ealism si pragmatism. Cu Energia Universului si cu Energia Mamei Paman!

Raritatea lunii este data de cele doua numere MAESTRE – 11 si 22 –  care se intalnesc acum! Nu ratati aceasta intalnire, insa tineti cont de faptul ca depinde doar de VOI daca va fi o intalnire inaltatoare sau una dezastruoasa! 

Vrei sa afli mai multe despre cum te influenteaza numerele, care e scopul tau, dar si cea mai usoara cale spre o viata fabuloasa, programeaza-te la o consultatie numerologica.

 
 

Sa va fie de folos,

Cristina Udrescu

Numerologul tau

previziuni numerologice
Numerologie

Iubirea în prim plan? Previziuni numerologice iulie 2024

Intr-o luna universala de Vibrație 6 vom asista la multe elemente emoționale care isi cer drepturile. Numărul 6 aduce în prim plan relaționarea, familia, iubirea.

Concentrează eforturile tuturor în ameliorarea relațiilor sau, din contra, va arunca în situații pe care le-ati lăsat nerezolvate în familie, relațiile de la munca.

6 ar fi simpatic și drăgăstos dacă nu s-ar așeza pe vibratia anului universal 8.

Mai mult »
Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?