5/5
  • Terapie Reiki

    150,00 lei
    Adaugă în Coș

Conceptul stimei de sine este strans legat la nivel energetic de buna functionare a chakrei Muladhara – chakra de baza. 

Chakra Muladhara este temelia corpului energic. În zilele noastre, oamenii cred că, pentru că este cea mai joasă chakră, nu merită atenție. Oricine crede că fundația este ceva de care nu trebuie să aibă grijă, trăiește într-un paradis al proștilor. Fundația este cel mai important lucru. Muladhara este cel mai important lucru. 

Când practicam Reiki, suntem mai concentrați pe Muladhara decât pe orice altceva, pentru că, dacă stabilizăm acest aspect, restul este ușor de creat. În cazul în care fundația construcției nu este fixată și se încearcă să se facă o construcție rezistentă, va fi o utopie. Asta este ceea ce s-a întâmplat cu viața umană – a menține o anumită stare de echilibru și de bunăstare zi de zi, a devenit o utopie pentru majoritatea oamenilor. Dar, dacă Muladhara este stabilă, tu vei fi stabil, deoarece fundația ta este bună și poți repara alte lucruri mai târziu. Dar dacă fundația ta este instabilă, stima de sine este extrem de scazuta.

 

Doua exercitii de life coaching pentru ridicarea stimei de sine

Scrieți-vă lista realizărilor.

Mai întâi, puteți scrie o listă cu lucrurile care vă fac remarcabili. Poate că ați câștigat premii în sport, sau poate v-ați implicat într-o strângere de fonduri în comunitatea dvs. Vă recomand să începeți prin a le scrie și a le avea la îndemână pentru a vă împărtăși succesul și altora.

Trimiteți un e-mail prietenilor și colegilor.

Exercițiul meu preferat pe care îl recomand tuturor in sedintele de life coaching, este să trimită un e-mail către zece persoane cu care au lucrat sau care le sunt prieteni, în care să îi întrebe: „Îmi poți spune când a fost ultima dată când te-am ajutat cu ceva?” „Ce anume am făcut?”

Și apoi să îi roage: „Spune-mi trei lucruri pe care le apreciezi cu adevărat la mine.” Este fascinant cum majoritatea oamenilor este profund impresionată de e-mailurile primite de la persoanele cu care lucrează sau de la prieteni. Creați-vă propriul rucsac de încredere. Puteți să vă sporiți încrederea când e vorba de autopromovare exersând cum să vorbiți cu entuziasm despre abilitățile, calitățile și realizările dvs. O tehnică sau abilitate clasică pentru a vă spori încrederea este ceea ce numim „rucsacul plin cu încredere”. Gândiți-vă la toate lucrurile pe care le-ați făcut și cu care vă mândriți, toate realizările dvs., imaginați-vă acele situații și puneți-le într-un rucsac imaginar. Apoi, când vă aflați într-o situație în care vă simțiți neliniștit sau îngrijorat, amintiți-vă de toate acele momente în care ați excelat și aveți încredere că sunteți capabil să o faceți încă o dată. Încercați o poziție care inspiră putere 🙂

Sa va fie de folos,

Cristina

Numerologie

4/4 Cea mai grea luna din an

Scriam zilele trecute intr-o postare pe Facebook ca nu ai cum sa nu iubesti anul 2020 din perspectiva numerologica deoarece avem parte de tot felul de alinieri numerologice speciale.

Iata ca si luna septembrie nu face exceptie având în vedere că 2020 este de vibratie 4 la fel ca si vibratia lunii. Practic avem de a face cu o dublare a energiei numarului 4. Lecția lunii constă în a te auto-evalua și a deveni real despre ceea ce faci. Și, uneori, lecția constă în a ne împăca cu modurile în care ne limităm și ne restricționăm.

Mai mult »
Numerologie

Numarul Secret al Sanatatii

Sub o forma sau alta, numerele sunt pretutindeni in jurul nostru. Numerele ne ocrotesc, ne supun influentelor lor si ne marcheaza destinul si existenta. Stiai insa ca intre numerele care ne guverneaza viata si starea de sanatate fizica si mental a organismului exista o legatura foartre stransa?

Mai mult »
Reiki

Cum sa iti vindeci chakra de baza -Muladhara

Chakra Muladhara reprezinta stabilitatea psiho-fizică. Vibrȃnd cu elementul pămȃnt, vine vorba aşadar de dreptul de a fi aici, de a exista, de a avea grijă de noi, de a avea posesiuni, iar cȃnd chakra e închisă sau afectată, intervine teama, depresia, neîncrederea în viitor.

Mai mult »
Numerologie

Horoscop august

Jupiter se afla în zodia Capricornului și este retrograd, alături de Saturn și Pluto, tot retrograde. Atâtea retrogradări ne vor face sa retrăim sentimente vechi, sa scoată la lumina probleme de care vrem sa uitam și să ne dea încă o șansa de rezoluție.

Mai mult »