Jupiter se afla în tranzit în zodia Taurului, iar pe data de 21 aprilie face o conjuncție istorica cu Uranus. Jupiter și Uranus sunt conjuncte doar o dată la 14 ani. Uranus denotă inovație, tehnologie, metafizică, în timp ce Jupiter indică bogăție, expansiune, înțelepciune, sistem de credințe. Această conjuncție poate stimula noi hobby-uri sau obiective financiare cu riscuri mari asumate. Conjuncția lor în zodia Taurului – un semn asociat cu stabilitatea și cu resursele materiale – sugerează un mix viitor intre stabilitate și schimbări bruște, care se va manifesta manifesta ca un val de reforme tehnologice și sociale.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Conjuncția Jupiter-Uranus se încadrează în a doua ta casă astrologică a banilor, aducând câștiguri tangibile, dar și schimbări în percepția ta generală a valorilor. Începând de acum, s-ar putea să atribui mai multă valoare produselor ecologice sau durabile. Acesta ar fi un moment bun pentru a te specializa spre tot ceea ce implică noi tehnologii, știință, metafizică și mediul înconjurător – toate tărâmurile asupra cărora domnește Uranus.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Faptul că această conjuncție rară se întâmplă în zodia ta, Taur, înseamnă că deja te-ai deschis față de schimbare și necunoscut. Această nouă expresie a individualității tale se accelerează în 2024, cerându-ți să-ți asumi riscuri mari cu privire la modul în care abordezi viața. Este o perioada de trezire spirituala, dar și de schimbare a modului în care te prezinți în lume (îmbrăcăminte, aspect). 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Probabil trăiești diverse coincidente, datorate efectului de sincronicitate. Efectele „din culise” ale conjuncției în casa subconștientului ți-au dovedit că gândurile tale îți creează realitatea, ajutându-te să eliberezi tipare negative preconcepute. În această primăvară, s-ar putea să experimentezi revelații majore și eliberatoare despre viața ta, precum și despre lumea din jurul tău. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Conjuncția Jupiter-Uranus din 2024 ar putea aduce un moment social plăcut pentru tine, pe măsură ce ajunge în a 11-a ta casă a prieteniei. Pentru a profita cât mai bine, este posibil să fii nevoit să ieși din carapace mai mult decât de obicei. În același timp, ai putea intra în contact cu oameni cu spirit liber, care ar putea avea un efect pozitiv asupra ta. Este posibil sa te atragă grupurile care fac voluntariat pentru persoane defavorizate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Conjuncția Jupiter-Uranus are loc în a 10-a, a carierei și reputației publice. Dacă ai muncit din greu pentru a atinge un obiectiv, acesta s-ar putea manifesta foarte rapid și brusc. În mod similar, dacă jobul tău este aliniat cu adevăratul tău drum și cu scopul tău de viață, o promovare semnificativă sau o ridicare a statutului ar putea fi rezultatul. Alternativ, acesta ar putea fi momentul să-ți cauți libertatea de la un loc de muncă, mai potrivit ție.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Sunt favorizate călătoriile la distanța. Îndrăzneala de a călători în locuri neobișnuite în această primăvară te-ar putea pune față în față cu oameni inspiraționali și experiențe uluitoare, ar putea duce la un salt cuantic în ceea ce privește sistemul tău de credințe. Alternativ, acesta ar fi un moment fantastic pentru a te înscrie la un curs de spiritualitate, ca o modalitate de a valorifica energia acestui tranzit rar.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – Cu acest tranzit în cea de-a opta casă a sexului și a intimității, ai putea vedea o relație serioasă într-o lumină complet nouă. Dacă ești într-o relație romantică dedicată, s-ar putea să realizezi că pentru ca aceasta să aibă succes, este nevoie de mai multă libertate și entuziasm. Și dacă ești singur? Ai putea decide să încerci o relație în care sa nu îți controlezi partenerul, bazata pe încredere. Scopul acestui tranzit pentru tine este să scapi din zona ta de confort – chiar și doar puțin.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – În ultimii câțiva ani ai învățat ca nu toate relațiile sunt menite să dureze pentru totdeauna. Și conjuncția Jupiter-Uranus din 2024 solidifică acest adevăr pentru tine, având loc în a șaptea ta casă a parteneriatelor. Dacă un partener romantic sau de afaceri sau asociat îți inhibă creșterea personală, ai putea decide să pleci. Adevărata descoperire vine atunci când realizezi că pentru a fi cea mai bună versiune a ta, ai nevoie doar de tine (și de o minte și inimă deschise, conectate cu Sinele Divin).

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Chiar și spiritele libere ca tine pot rămâne blocate în locuri de muncă și obiceiuri sufocante. Această conjuncție este aici pentru a te elibera, cerându-ti să îmbrățișezi o schimbare radicală și pozitiva în rutina zilnica. Fie că îți dorești un program mai flexibil, să fii propriul tău șef sau sa ai o rutină mai sănătoasă, le poți realiza în această primăvară. De asemenea, un program stabil îți permite sa te ocupi și de sănătate.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Pregătește-te să tei eliberezi inhibiții! Ești invitat să-ți asumi riscuri de la viață – la urma urmei, conjuncția are loc în a cincea ta casă a romantismului, jocurilor, plăcerii și copiilor. Întâlnirile și dragostea sunt câteva dintre domeniile în care poți valorifica aceste vibrații, iar creativitatea este o alta. Dacă nu ai încă un hobby creativ, adoptarea unuia ar putea declanșa o serie de schimbări pozitive în viața ta.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Uranus este guvernatorul zodiei tale. Din 2018, te inspiră să te răzvrătești împotriva constrângerilor legate de familie și chiar a precondiționării ancestrale, deoarece s-a mutat in Taur și în casa rădăcinilor familiale. Cu energia sa amplificată de Jupiter din această primăvară, cele doua planete te vor împinge către o vindecare mai profundă când vine vorba de rănile copilăriei, însă vor crea și spațiu pentru a-ți dezvolta propriile viziuni despre viață și despre lumea din jurul tău. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Conjuncția are loc în casa comunicării și ai putea găsi răspunsul la o întrebare uluitoare, ai putea avea o revelație. Împărtășirea descoperirilor tale, indiferent de cât de ciudate ar părea, ar trebui să fie prioritatea ta, deoarece va atrage spre tine alți oameni care, ca și tine, sunt gata să îmbrățișeze o perspectivă complet nouă într-un domeniu care te preocupa.

Aveți încredere, Universul lucrează în favoarea noastră!

Teodora Gheorghevici

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?