1 -2 august ~10.oo - 14.oo

Traversam o perioada cu multe provocari in care fricile si temerile legate de ziua de maine s-au activat. Ne dorim sa fim prosperi, sa avem bani, insa, in acelasi timp tinem cu dintii de gandurile pline de griji si temeri. Constient dorim eliberarea acestora cu usurinta si deschiderea unor drumuri noi legate de prosperitate. Pentru multi abundenta financiara inseamna libertate, insa de multe ori la nivel subconstient exista in acelasi timp frica de libertate. Pentru ca aceasta libertate vine la pachet cu responsabilitate – responsabilitatea propriei vieti!

abundance-2
 
Avem rezistente in ceea ce priveste libertatea noastra financiara pentru ca in mod paradoxal, cea mai mare frica este legata de ceea ce ne dorim. Si uite asa, cu timpul apar multe blocaje in mintea noastra care functioneaza ca niste programele loiale la care nu vrem sa renuntam, pentru ca asta ar insemna o responsabilitatea uriasa a propriei vieti.
 
„Unul dintre aspectele in care oamenii care isi doresc abundenta si libertate financiara raman blocati este rezistenta sau dorinta de a schimba felul in care au privit si gestionat banii parintii lor. Marea majoritate a oamenilor adopta perspectiva parintilor asupra banilor, indiferent daca aceasta a functionat sau nu pentru acestia, ori dimpotriva, ii opun rezistenta.”

Daca vrei insa, sa incepi un drum al prosperitatii si abundentei financiare si esti dispus/a sa deschizi o noua cale pe care sa pasesti cu curaj, noi iti suntem alaturi. Inscrie-te la workshop-ul Deblocheaza Abundenta sa lucram pentru cateva ore asupra acelor aspecte care iti blocheaza prosperitatea. Vom face impreuna:

exercitii de introspectie referitoare la convingerile si credintele tale cu privire la bani

exercitii pentru eliminarea rezistentelor si a blocajelor legate de prosperitatea si abundenta financiara

meditatii pentru stabilirea unui nou mindset care sa te ajute sa iti cresti noi oportunitati financiare.

calculul numarului personal al avutiei si tehnici de activare

DETALII WORKSHOP

1 - 2 august

2 ZILE
  • 10.00 - 14.00

COST

600 lei
  •  
BONUS
  • 10% REDUCERE DACA PARTICIPI SI LA WORKSHOP VINDECA FRICA

TE VOR GHIDA

Cristina UDRESCU, life coach, maestru profesor reiki, numerolog.

Sunt Maestru Profesor Reiki, Numerolog si Holistic Yoga Instructor, cu o experienta de peste 10 ani in practicarea si predarea terapiilor alternative. Studiez Reiki, meditatie, numerologie si life coaching de mai bine de 15 ani. Când am învățat Numerologie in 2010, eram deja profesor spiritual Reiki și life coach, educând și îndrumând clienții să-și recapete și să protejeze fiecare aspect al bunăstării lor – spiritual, mental, emoțional, social și fizic.Colaborez cu TVR, Antena Stars, 6TV. Organizez tabere de spiritualitate, workshop-uri si cursuri menite sa ajute oamenii sa isi gaseasca drumul spre o viata implinita, echilibrata si fericita. 

Mirela Maheu, personal coach, terapeut reiki

 

Are o experienta profesionala in domeniul resurselor umane de peste 15 ani si este pasionata de autenticitatea naturii umane si terapiile alternative. Firea curioasa si entuziasmul de a lucra cu oamenii au facut-o sa studieze de-alungul vietii: microexpresiile faciale, comportamentul non-verbal si tehnicile de citire a chipului. Detine cateva certificari ca si life and business coach, consultant si terapeut reiki

Detalii inscriere

 
* Pentru oferte personalizate, daca veniti in cuplu sau cu cineva drag, contactati-ne.
** Detaliile despre modalitatea de plata, le primesti contactand pe oricare dintre organizatoare:
–        Cristina Udrescu – contact@cristinaudrescu.ro / 0724.364.843
–         Mirela Maheu: 0722/332.625
Locatie workshop: Cabinet Cristina Udrescu – Str. Pietei, nr. 20, parter, Bucurestii Noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *