Buna,
Foarte multe persoane mi-au spus in cadrul sedintelor de terapie, ca in ultima perioada s-au confruntat cu un nivel ridicat de stres.
Este si normal pentru ca intreaga situatie pe care o traversam este noua, am fost obligati sa ne adaptam rapid la o noua realitate si multe altele.
Astazi iti ofer 5 tehnici rapide de reducere a stresului.

Tine minte! Nu stresul ne omoara ci reactia noastra fata de el! Ingrijorarea este un mod complet nefolositor de a iti folosi imaginatia.
A te stresa este similar cu a te da intr-un balansoir. Ai ceva de facut, dar nu ajungi nicaieri. Ieși din cercul vicios!

Pasul cel mai important este să realizezi că grija este un proces neurologic, nu doar un simplu sentiment și că există lucruri pe care le poți face pentru a te liniști și a putea avea o atitudine mai optimistă asupra lucrurilor:

  1. Rezervă-ți 15 minute în fiecare zi pentru a-ți da seama care sunt lucrurile care te preocupă cu adevărat și de ce.
  2.  Fă o listă cu 5-7 griji și ce măsuri poți lua ca lucrurile să se îmbunătățească. Dacă nu sunt lucruri care depind de tine, este important să conștientizezi acest lucru și să le lași să evolueze de la sine. Faptul că nu poți dormi noaptea din cauza lor nu ajută la nimic.
  3. Practica o terapie alternativa! Stresul blocheaza profund chakrele si curgerea energetica. Un autotratament sau o sedinta de terapie Reiki iti vor restabili fluxul energetic, deblocand chakrele Manipura si Vishudda.
  4. Fie că mergi la yoga sau faci acasă sau la birou puțină mișcare, exercițiile fizice ușoare ajută la întreruperea gândurilor iraționale. 
  5. Dacă ești de multe ori copleșit de griji toxice, ia cu tine un balon pe care să îl ții în buzunar. Ori de câte ori devii mai stresat, umflă-l cu aer. Acest lucru te va face să inspiri și să expiri adânc, reduce presiunea sangvină și îți ajută corpul să folosească oxigenul într-un mod mai eficient. Apoi dezumflă balonul și folosește-l iar când ai nevoie.
 • Terapie Reiki

  150,00 lei
  Adaugă în Coș

aboneza-te la canalul meu de youtube

urmareste video despre numerologie, reiki, spiritualitate

Contacteaza-ma

contact@cristinaudrescu.ro | 0724 364 843

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *