Ce impact au Luna Roz și eclipsa hibrida asupra zodiei tale – Horoscop aprilie

În aprilie 2023 suntem guvernați de numărul 2, deci influența Lunii este puternică. Pe 6 aprilie avem fenomenul de luna plină. Fiind prima luna plină de după echinocțiul de primăvară, aceasta se numește și Luna Roz (luna brumărelelor roz). Ea are o semnificație deosebita, deoarece este și înaintea sărbătorilor pascale. Luna Roz este o lună plină în Balanță, deci plină de energia aerului, în conjuncție cu Pluto aflat în Vărsător. Balanta este semnul zodiacal care guvernează toate parteneriatele, angajamentele și uniunile – fie că sunt de natură personală sau profesională. Balanța dorește ca acestea să fie corecte, drepte, pline de iubire, dar și de logica. Este necesar să ne orientam către alții. Pe 20 aprilie avem o eclipsă de soare de un tip mai rar: va fi o eclipsă intermediară și totală, dar și inelară. În anumite zone de pe Pământ va putea fi văzută ca o eclipsă totală, în timp ce în alte părți va apărea sub forma unei eclipse inelare. Acest tip de eclipsă se numește eclipsă hibridă.

Horoscop pentru fiecare zodie

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Iubirea cu potențial pe termen lung este mai aproape decât oricând. Dacă sunteți într-o relație, acum este un moment interesant, deoarece treceți la un nou nivel: o declarație de dragoste, o decizie de a vă muta împreună, logodna sau chiar căsătoria. Dacă nu exista compatibilitate reală în relație, este bine sa folosiți acest timp pentru evaluare. Acest lucru ar putea poate duce chiar la separare.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Indiferent dacă ești angajat sau nu, apar mari schimbări în domeniul profesional. Veți fi mai ocupat ca niciodată, veți jongla cu multe responsabilități diferite pentru (noul) job. Puteți sa alegeți un loc de munca mai bun decât cel actual. Dacă sunteți șomer, împrospătați-vă CV-ul. Fiți atent și la sănătate. Faceți alegeri mai sănătoase în ceea ce privește fitness-ul și dieta.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Gemeni, această perioadă a anului sună foarte distractiv pentru dvs. Va bucurați de hobby-uri, sport și divertisment, dar și de flirturi. Aici puteți avea mai multe opțiuni. Dacă sunteți într-o relație, aceasta merge strună, partenerul este prioritar. Acum este un moment excelent de a va concentra pe copii. Nu va uitați totuși și îndatoririle pe care le aveți, fata de persoanele cu care aveți un trecut.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Luna Roz va pune în lumina reflectoarelor trecutul dvs., tot ceea ce legat de familie, moștenire și educație. Acest lucru vă poate determina să acordați atenție unei anumite situații familiale sau parentale. Aceeași energie ar putea fi direcționată către o chestiune legată de casă sau imobiliară – renovarea spațiului de locuit sau mutarea completă.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – Comunicare buna cu membrii familiei, frați, vecini, colegii de serviciu. Atenție, însă, să nu favorizați unii membri ai familiei în detrimentul altora, deoarece pot ieși la iveală tensiuni acumulate în ani de zile. Luna plină vă va aduce o serie de idei interesante, pe care le puteți pune pe hârtie și care pot fi acceptate la locul de munca. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Luna plină energizează sectorul  prosperității, al propriilor resurse, al banilor câștigați prin munca, oferindu-va șansa de a genera bani și de a va evalua bugetul: o mărire de salariu, o noua oferta de muncă, o colaborare. Este posibil și sa finalizați un contract de munca, dar imediat veți încheia unul nou. Atenție la relațiile cu cei apropiați, pot apărea tensiuni.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanţă – Această lună plină ar putea aduce punctul culminant al unui proiect sau efort personal semnificativ, asupra căruia v-ați concentrat foarte mult și care înseamnă mult pentru dvs. Învățați sa va cunoașteți propria valoare, atât la serviciu, cât și în relații. Dacă nu sunteți apreciat, nu mai merită osteneala 🙂 Treceți mai departe fără resentimente. 

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – E timpul să încetiniți ritmul. Luna vă spune să vă relaxați și să faceți o pauză, pentru a vă odihni și a vă reîncărca, chiar dacă lucrurile nu merg cum ați dori. Acest lucru vă va oferi timp să reflectați în singurătate asupra punctului în care vă aflați în viața voastră și direcției spre care doriți să mergeți. Este necesar să înțelegeți cu nu puteți controla alți oameni, că trebuie respectată independența tuturor.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Viața nu poate fi doar despre muncă, prin urmare este timpul și sa fiți alături de oameni cu care sunteți compatibili. Luna plină va va energiza viața socială și va aduce evenimente interesante pentru dvs. Întâlniți oameni noi; exista și o șansă pentru o noua dragoste. Cineva va poate oferi ajutor pentru a va atinge una dintre cele mai importante aspirații ale inimii dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Luna roz este pe pe casa carierei; poate apărea o evaluare, o promovare sau o nouă ofertă de muncă. La serviciu și în familie totul este calm, ceea ce va da un pic de răgaz, pentru autoevaluare și pentru realizarea unei strategii pentru viitor: ce faceți în continuare în domeniul profesional, alături de cine merita ă fiți mai apropiat în familie etc.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Unii Vărsători s-ar putea decide că este timpul să se întoarcă la școală sau să finalizeze un proiect important. Din punct de vedere spiritual, se poate să vă reconsiderați sistemul de credințe.  Moment bun pentru călătorii sau pentru planificarea unei călătorii. Simțiți nevoia să faceți o curățenie de primăvară… în relații 🙂 Dar este bine să o faceți frumos, fără tapaj.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Pești – Adevărul este probabil să iasă la iveală în relațiile apropiate. Luna roz va pune în lumină locul în care vă aflați într-un parteneriat semnificativ în afaceri sau în dragoste. Este multă lume în jurul dvs., fiecare dorește câte ceva, atenție deci cum va împărțiți timpul și energia. Dreptatea și echilibrul în relațiile dvs. sunt importante acum.

Aveți încredere, Universul lucrează în favoarea noastră!

Teodora Gheorghevici

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna! Cu ce te ajut?