DOZA TA DE LINISTE SI ECHILIBRU INTERIOR

Numerologie

Fugi sau stai? | Previziuni numerologice noiembrie

Raritatea lunii este data de cele doua numere MAESTRE – 11 si 22 – care se intalnesc acum! Nu ratati aceasta intalnire, insa tineti cont de faptul ca depinde doar de VOI daca va fi o intalnire inaltatoare sau una dezastruoasa!

Numerologie

4/4 Cea mai grea luna din an

Scriam zilele trecute intr-o postare pe Facebook ca nu ai cum sa nu iubesti anul 2020 din perspectiva numerologica deoarece avem parte de tot felul de alinieri numerologice speciale.

Iata ca si luna septembrie nu face exceptie având în vedere că 2020 este de vibratie 4 la fel ca si vibratia lunii. Practic avem de a face cu o dublare a energiei numarului 4. Lecția lunii constă în a te auto-evalua și a deveni real despre ceea ce faci. Și, uneori, lecția constă în a ne împăca cu modurile în care ne limităm și ne restricționăm.

Numerologie

O noua etapa de viata pentru 5 zodii – Horoscop Septembrie

Din 15 august Uranus este în mișcare retrograda în zodia Taurului, pana pe 14 ianuarie 2021. In acest răstimp poate exista un impuls crescut pentru a vă stabiliza situația în orice direcție nouă ați început sa mergeți.

Numerologie

Numarul Secret al Sanatatii

Sub o forma sau alta, numerele sunt pretutindeni in jurul nostru. Numerele ne ocrotesc, ne supun influentelor lor si ne marcheaza destinul si existenta. Stiai insa ca intre numerele care ne guverneaza viata si starea de sanatate fizica si mental a organismului exista o legatura foartre stransa?

Reiki

Cum sa iti vindeci chakra de baza -Muladhara

Chakra Muladhara reprezinta stabilitatea psiho-fizică. Vibrȃnd cu elementul pămȃnt, vine vorba aşadar de dreptul de a fi aici, de a exista, de a avea grijă de noi, de a avea posesiuni, iar cȃnd chakra e închisă sau afectată, intervine teama, depresia, neîncrederea în viitor.

Numerologie

Horoscop august

Jupiter se afla în zodia Capricornului și este retrograd, alături de Saturn și Pluto, tot retrograde. Atâtea retrogradări ne vor face sa retrăim sentimente vechi, sa scoată la lumina probleme de care vrem sa uitam și să ne dea încă o șansa de rezoluție.

Vrei sa scrii si tu?

Daca te pasioneaza cuvintele si spiritualitatea, alatura-te comunitatii