5/5

Pe 7/7, un portal „extrasenzorial” rar se deschide tuturor solicitărilor tale de manifestare a abundentei, dar si a karmei nerezolvate.

 

Și asta face ca marți sa fie cea mai PUTERNICĂ zi pentru a se manifesta ORICE in viața ta.

  • Consultatii

    Compatibilitate afectiva

    230,00 lei
    Adaugă în Coș

Avem in continuare in acest an  parte de tot felul de alinieri numerologice speciale.

7.7.2020 – beneficieaza de dublarea a doua numere -7 si 2 – ceea ce conduce la o explozie de energie pe mai multe planuri.

7 este singurul numar dual din cele 9. Functioneaza la fel de bine si pe latura pragmatica, specializata si de nisa, dar si pe cea esoterica, spirituala, nevazuta, energetica.

Nu degeaba vorbim de 7 zile, 7 chakre, 7 minuni ale lumii. 

De indata ce discutam de un numar 7 la puetrea a doua, traiectoria zilei este pe aflarea sensului vieţii. Prezenţa fie şi a unui singur 7 indică posibilitatea apariţiei unei preocupări faţă de metafizică, supranatural sau ocultism, in majoritatea cazurilor aceste preocupări manifestandu-se in cea de-a doua parte a zilei. 

Ziua nu este uşoară, insa nu se prea poate face nimic pentru a uşura situaţia, din cauza importanţei intelegerii situatiilor.

Vor fi activate sistemele karmice individuale si nerezolvate cu o putere de impact deosebita. Atentie la semnele care va apar astazi si la cele mai mici situatii care vi se par si de necrezut.

Recomandarea este sa fiti linistiti, dar atenti; detasati, dar constienti!

La acest aspect se adauga si dublarea numarului 2 din an 2020 , ceea ce genereaza o explozie de sentimente, emotii, intuitii neacceptate din aceasta viata sau din vieti anterioare. 

Sa va fie de folosi,

Cristina Udrescu

Numerolog

 

Numerologie

Numarul Casei – noroc sau ghinion?

Poate ca ai intrat intr-o casa si instant ai simtit ca ti-ai gasit locul sau ai rezonat cu spatiul respectiv. Daca iti doresti sa cumperi o casa sau sa inchiriezi , e bine sa stii dinainte ce te asteapta sau care sunt predispozitiile spatiului respectiv.

Mai mult »