5/5

Pe 7/7, un portal „extrasenzorial” rar se deschide tuturor solicitărilor tale de manifestare a abundentei, dar si a karmei nerezolvate.

 

Și asta face ca marți sa fie cea mai PUTERNICĂ zi pentru a se manifesta ORICE in viața ta.

  • Consultatii

    Compatibilitate afectiva

    230,00 lei
    Adaugă în Coș

Avem in continuare in acest an  parte de tot felul de alinieri numerologice speciale.

7.7.2020 – beneficieaza de dublarea a doua numere -7 si 2 – ceea ce conduce la o explozie de energie pe mai multe planuri.

7 este singurul numar dual din cele 9. Functioneaza la fel de bine si pe latura pragmatica, specializata si de nisa, dar si pe cea esoterica, spirituala, nevazuta, energetica.

Nu degeaba vorbim de 7 zile, 7 chakre, 7 minuni ale lumii. 

De indata ce discutam de un numar 7 la puetrea a doua, traiectoria zilei este pe aflarea sensului vieţii. Prezenţa fie şi a unui singur 7 indică posibilitatea apariţiei unei preocupări faţă de metafizică, supranatural sau ocultism, in majoritatea cazurilor aceste preocupări manifestandu-se in cea de-a doua parte a zilei. 

Ziua nu este uşoară, insa nu se prea poate face nimic pentru a uşura situaţia, din cauza importanţei intelegerii situatiilor.

Vor fi activate sistemele karmice individuale si nerezolvate cu o putere de impact deosebita. Atentie la semnele care va apar astazi si la cele mai mici situatii care vi se par si de necrezut.

Recomandarea este sa fiti linistiti, dar atenti; detasati, dar constienti!

La acest aspect se adauga si dublarea numarului 2 din an 2020 , ceea ce genereaza o explozie de sentimente, emotii, intuitii neacceptate din aceasta viata sau din vieti anterioare. 

Sa va fie de folosi,

Cristina Udrescu

Numerolog

 

Numerologie

4/4 Cea mai grea luna din an

Scriam zilele trecute intr-o postare pe Facebook ca nu ai cum sa nu iubesti anul 2020 din perspectiva numerologica deoarece avem parte de tot felul de alinieri numerologice speciale.

Iata ca si luna septembrie nu face exceptie având în vedere că 2020 este de vibratie 4 la fel ca si vibratia lunii. Practic avem de a face cu o dublare a energiei numarului 4. Lecția lunii constă în a te auto-evalua și a deveni real despre ceea ce faci. Și, uneori, lecția constă în a ne împăca cu modurile în care ne limităm și ne restricționăm.

Mai mult »
Numerologie

Numarul Secret al Sanatatii

Sub o forma sau alta, numerele sunt pretutindeni in jurul nostru. Numerele ne ocrotesc, ne supun influentelor lor si ne marcheaza destinul si existenta. Stiai insa ca intre numerele care ne guverneaza viata si starea de sanatate fizica si mental a organismului exista o legatura foartre stransa?

Mai mult »
Reiki

Cum sa iti vindeci chakra de baza -Muladhara

Chakra Muladhara reprezinta stabilitatea psiho-fizică. Vibrȃnd cu elementul pămȃnt, vine vorba aşadar de dreptul de a fi aici, de a exista, de a avea grijă de noi, de a avea posesiuni, iar cȃnd chakra e închisă sau afectată, intervine teama, depresia, neîncrederea în viitor.

Mai mult »
Numerologie

Horoscop august

Jupiter se afla în zodia Capricornului și este retrograd, alături de Saturn și Pluto, tot retrograde. Atâtea retrogradări ne vor face sa retrăim sentimente vechi, sa scoată la lumina probleme de care vrem sa uitam și să ne dea încă o șansa de rezoluție.

Mai mult »