5/5

Pe 7/7, un portal „extrasenzorial” rar se deschide tuturor solicitărilor tale de manifestare a abundentei, dar si a karmei nerezolvate.

 

Și asta face ca marți sa fie cea mai PUTERNICĂ zi pentru a se manifesta ORICE in viața ta.

  • Consultatii

    Compatibilitate afectiva

    230,00 lei
    Adaugă în Coș

Avem in continuare in acest an  parte de tot felul de alinieri numerologice speciale.

7.7.2020 – beneficieaza de dublarea a doua numere -7 si 2 – ceea ce conduce la o explozie de energie pe mai multe planuri.

7 este singurul numar dual din cele 9. Functioneaza la fel de bine si pe latura pragmatica, specializata si de nisa, dar si pe cea esoterica, spirituala, nevazuta, energetica.

Nu degeaba vorbim de 7 zile, 7 chakre, 7 minuni ale lumii. 

De indata ce discutam de un numar 7 la puetrea a doua, traiectoria zilei este pe aflarea sensului vieţii. Prezenţa fie şi a unui singur 7 indică posibilitatea apariţiei unei preocupări faţă de metafizică, supranatural sau ocultism, in majoritatea cazurilor aceste preocupări manifestandu-se in cea de-a doua parte a zilei. 

Ziua nu este uşoară, insa nu se prea poate face nimic pentru a uşura situaţia, din cauza importanţei intelegerii situatiilor.

Vor fi activate sistemele karmice individuale si nerezolvate cu o putere de impact deosebita. Atentie la semnele care va apar astazi si la cele mai mici situatii care vi se par si de necrezut.

Recomandarea este sa fiti linistiti, dar atenti; detasati, dar constienti!

La acest aspect se adauga si dublarea numarului 2 din an 2020 , ceea ce genereaza o explozie de sentimente, emotii, intuitii neacceptate din aceasta viata sau din vieti anterioare. 

Sa va fie de folosi,

Cristina Udrescu

Numerolog

 

Dezvoltare personala

Tehnica Reiki de accesare a vietilor anterioare

Când ne accesăm amintirile din viața trecută, aceasta ne ajută să eliberam durerea, confuzia, înstrăinarea, emoțiile negative și amintirile dureroase instantaneu, de aici se întâmplă vindecarea imediată. De asemenea, încetează apariția unor tipare repetative în viața noastră, deoarece am eliberat karma negativă asociată cu ea, astfel ne ajută să trăim o viață mult mai fericită.

Mai mult »
Dezvoltare personala

3 metode pentru deblocarea fluxului energetic al banilor

Te intrebi cum poti atrage abundenta financiara in viata ta?

Cauti o modalitate prin care sa simti ca banii iti sunt la indemana mereu si ca ii poti folosi ca o unealta creativa pentru ati ajuta visele sa prinda viata?

Citeste si pune in practica cele 3 tehnici testate

Mai mult »