Uneori ne simțim ca și cum nimeni nu ne va auzi când ne trimitem gândurile in Univers. Ne trimitem dorințele noastre cele mai intime catre stele și le proiectăm în gol, sperând că se vor indeplini într-un termen limită.

Când nu primim răspunsul pe care il sperăm, ne descurajăm. În acest moment începem să ne întrebăm pe noi înșine, ce vrem și cu ce am gresit. Ne simțim ca și cum Universul nu ne răspunde, suntem convinsi că Legea Atracției nu lucrează pentru noi.

Iata cateva metode prin care poti sa iti pui în valoare intențiile când le trimiti catre Univers.

 

# 1. Fii clar

 

 

Ca atunci când vorbiți cu prietenii, colegii sau subordonații, atunci când dați instrucțiuni, trebuie să fiți clar cu ceea ce doriți să se întâmple.

 

Dacă mesajul tau nu este clar, metoda ta de comunicare nu va fi eficientă, atunci răspunsul la cererea ta va fi cu siguranță nesatisfăcător.

 

# 2. Go with the flow

 

Afla că atunci când iti trimiți intențiile, s-ar putea să dureze ceva timp pentru a se materializa. Nu aștepta ca ea, intentia,  să apară chiar în fața ta instant.

 

Spune Universului dorințele tale și apoi uita-le! Nu este nevoie să aștepți ca Universul să răspundă cu un răspuns clar sau să strălucească o lumină pe calea pe care ai luat-o pentru a ajunge acolo unde vrei să fii.

 

Adu-ti aminte cu placere de acel sentiment pe care il resimti când dorința ta cea mai arzatoare, te va surprinde brusc, din senin: „A fost nevoie de ceva timp, dar sunt aici!”


# 3. Fii consistent

Așa cum am menționat mai devreme, atunci când ai un mesaj, e bine sa il transmiti cat mai bine pentru a te asigura sa se realizeaza corect. Modul prin care îl trimiți va influenta felul în care se va întoarce la tine. De asemenea, trebuie să fii conștient de modul în care te comporți după ce îți trimiți mesajul.

De exemplu, spuneți Universului că sunteți pregătit pentru o relație serioasă, dar continuați să flirtati si sa aveti intalniri pasagere și le spuneți prietenilor că faceți acest lucru doar pentru moment.  In acest fel trimiteti mesaje confuze Universului.

Lăsați acțiunile voastre să vorbească despre dorințele voastre!

 

 # 4. Fii pasionat

Uneori Universul ne trimite semne sau ne direcționează spre calea unde vom găsi ceea ce vrem, dar suntem prea ocupați să căutăm semnele aparte si speciale si le ignoram pe cele care sunt de fapt acolo.

 

Fiți conștienți de lucrurile simple din jurul vostru, de oportunități, de schimbările din jurul vostru. Uneori când simțim că nu ni sa dat ceea ce vrem, este de fapt pentru că nu citim semnele potrivite sau semnele corecte.

# 5. Fii recunoscător

 

Indiferent de situația în care te afli, fii recunoscător! Când diminuezi plângerile tale catre Univers, creezi mai mult spațiu de manifestare a dorintelor.

 Traieste-ti viata pe care o doresti! Ceea ce veți canaliza în cele din urmă, va fi viața pe care o trăiți.

 

 

 

Daca vrei sa stii mai multe despre cum sa iti indeplinesti dorintele si sa actionezi benefic la nivel energetic, invata REIKI.

Invata

  • Curs Reiki

    500,00 lei
    Adaugă în Coș

articole similare

Horoscop martie – Luna Karmei

Martie 2021 este guvernata de energia numărului 8, deci de Saturn. Intre 17 decembrie 2020 si 7 martie 2023, Saturn se afla în Vărsător. Vărsătorul

Citeste »
Dezvoltare personala
Cristina Udrescu

Tehnica Reiki de accesare a vietilor anterioare

Când ne accesăm amintirile din viața trecută, aceasta ne ajută să eliberam durerea, confuzia, înstrăinarea, emoțiile negative și amintirile dureroase instantaneu, de aici se întâmplă vindecarea imediată. De asemenea, încetează apariția unor tipare repetative în viața noastră, deoarece am eliberat karma negativă asociată cu ea, astfel ne ajută să trăim o viață mult mai fericită.

Citeste »
Dezvoltare personala
Cristina Udrescu

3 metode pentru deblocarea fluxului energetic al banilor

Te intrebi cum poti atrage abundenta financiara in viata ta?

Cauti o modalitate prin care sa simti ca banii iti sunt la indemana mereu si ca ii poti folosi ca o unealta creativa pentru ati ajuta visele sa prinda viata?

Citeste si pune in practica cele 3 tehnici testate

Citeste »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *