5/5

Septembrie este o lună de vârf pentru a reflecta și a acționa asupra tuturor temelor importante, stabilirea obiectivelor pe termen lung, lucrul cu efort și concentrare mare, sistematizarea și lucrul cu unele probleme emoționale vechi.
Septembrie este o lună crescendo sub vibratia numarului 4 în anul 2020, pandemic, de vibratie tot 4!

  • numerograma compatibilitate

    Numerograma Compatibilitate

    300,00 lei
    Adaugă în Coș

Scriam zilele trecute intr-o postare pe Facebook (ma poti urmari AICI ) ca nu ai cum sa nu iubesti anul 2020 din perspectiva numerologica  deoarece avem parte de tot felul de alinieri numerologice speciale.

Iata ca si luna septembrie nu face exceptie având în vedere că 2020 este de vibratie 4 la fel ca si vibratia lunii. Practic avem de a face cu o dublare a energiei numarului 4. Lecția lunii constă în a te auto-evalua și a deveni real despre ceea ce faci. Și, uneori, lecția constă în a ne împăca cu modurile în care ne limităm și ne restricționăm.

Îmi pot imagina doar că te întrebi „De ce eu!?!?!” în mai multe ocazii luna aceasta din cauza acestei energii serioase si stabile.

Simți asta? Un pic din acel strigat disperat: „Nimeni nu poate înțelege cât de greu mi-a fost și cât am avut de sacrificat?” …sau cam asa ceva.

Către sfârșitul lunii septembrie, veți începe să simțiți mâncărimea și dorința de libertate și expansiune, mai degrabă decât sentimentele de-a dreptul limitate asociate acestei luni. Se poate spune că toată lumea s-ar putea simți astfel, având în vedere circumstanțele noastre ciudate și limitative cu pandemia globală. Cu toate acestea, va exista un sens central și o seriozitate în viața voastră.

Unul dintre obiectivele acestei luni va fi sa va sublinieze limitările – atât într-un mod bun, cât și într-un mod provocator. Va fi vorba despre găsirea limitelor dvs., stabilirea obiectivelor realiste și practice și obținerea lor în mod direcționat și consecvent.

Desigur, unii dintre noi vom experimenta provocările legate de energia muncitorului număr 4, care se exprimă uneori evitând să facem mai mult în ceea ce privește planificarea pe termen lung, organizarea și punerea „osului la treaba” 🙂

De asemenea, se prezintă o necesitate de a renunța la micromanagement și ne presează adesea să învățăm să spunem „nu” atunci când trebuie să spunem nu și „da” atunci când trebuie să spunem da. De asemenea, ne determină să învățăm să cerem ajutor și sprijin pentru a avea succes în orice facem. Cu toate acestea, tendința este de a se împotmoli și de a face totul singur, în ciuda faptului că se simte greu, ineficient, ineficient și de-a dreptul mizerabil să facă acest lucru.

Nu s-a terminat până nu s-a terminat! este avertizarea lunii. Continuați până la sfârșitul lunii pentru a face totul aliniat și organizat.

Unde ești cu obiectivele tale pe termen lung pe măsură ce curge luna septembrie?

Uite care-i propunerea. Munca este centrul acestei luni – este în față și în centru. Vibrația dublă 4 din septembrie creează un moment de cotitură semnificativ, chiar dacă focalizarea schimbării ar putea să nu fie imediat evidentă. La fel ca în ultimele nouă luni, s-ar putea să se simtă ca „sheesh!”

În sau în jurul datei de 4 septembrie, fiți gata să construiți sau să întăriți unele fundații înainte de dezvoltarea ulterioară a uneia sau a două întreprinderi importante. Totul este să vă concentrați asupra activității care trebuie finalizate și să abordați totul cu cea mai mare organizare și eficiență. Organizeaza-te. Faceți alegeri practice practice și mențineți o abordare sistematică a tot ceea ce trebuie făcut.

Mai mult ca sigur, acesta este oricum punctul culminant asupra a ceea ce v-ați concentrat aproape tot anul. S-ar putea să te simți ca ultima apăsare către linia de sosire, unde ai alergat un maraton și te simți epuizat și deshidratat și te întrebi de ce naiba ai crezut vreodată că vrei să alergi un maraton în primul rând.

Și totuși iată-te, în ultima treaptă și îți necesită toată rezistența pentru a rămâne cu ea. Ține-ți obiectivele ferm în minte, astfel încât să nu te îndepărtezi de curs sau să arunci prosopul chiar înainte de a ajunge la linia de sosire.

Câteva probleme de familie – juridice sau financiare – ar putea avea nevoie, de asemenea, de atenție, probabil în săptămâna 13 septembrie.

Deși aceasta este într-adevăr o lună de forță, știți, de asemenea, că este obligatoriu să găsiți timp pentru a face lucruri care vă plac. Luați pauze. Odihnește-te suficient și dormi. Fă niște exerciții. Relaxați-vă, astfel încât să puteți face acest lucru pe termen lung.

Cel mai mare lucru din acest an este sentimentul enorm de satisfacție atunci când poți să faci un pas înapoi și să vezi imaginea mai largă a ceea ce ai realizat luna acesta – a unei lucrări bine făcute. Dacă vă jucați cărțile bine, toată munca grea pe care ați făcut-o în acesta luna,  vafi răsplătita regal. 

Vrei sa afli mai multe despre cum te influenteaza numerele, care e scopul tau, dar si cea mai usoara cale spre o viata fabuloasa, programeaza-te la o consultatie numerologica.

 
 

Sa va fie de folos,

Cristina Udrescu

Numerologul tau