11:11 Portal energetic | Previziuni noiembrie

ENERGIILE LUNII NOIEMBRIE

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, începem, de asemenea, încet, dar sigur, să simțim energiile anului care vine. Dacă sunteți atenți la tot ceea ce vă înconjoară, puteți deja să observați câteva indicii și semne ale energiilor pentru 2024 – care va fi un An Universal 8. Dar, înainte de a vă da un indiciu despre anul care urmează, haideți să vorbim mai întâi despre unele dintre afacerile neterminate pe care trebuie să le rezolvăm înainte ca acest an să se încheie.

Acum, această parte finală a anului 2023 este, pentru majoritatea dintre noi, un moment în care așteptăm cu nerăbdare un nou început sau facem planuri pentru a începe o nouă cale sau o nouă direcție. Dar înainte de a putea merge înainte și de a începe acest nou capitol pe care îl căutăm sau îl dorim cu disperare, există încă o karma nerezolvată pe care trebuie să o plătim – fie la nivel colectiv, fie la nivel individual.

Deși anul 2024 este chiar după colț, mai avem de așteptat pentru a ne face marea intrare în noul an, deoarece s-ar putea să avem parte de evenimente karmice neașteptate sau așteptate – fie ele pozitive sau negative. Dar orice s-ar întâmpla de acum până în decembrie, sau poate cu o prelungire până la jumătatea lunii martie, țineți minte că totul este pentru binele vostru cel mai înalt. Tot ceea ce se întâmplă între noiembrie și pentru următoarele șase luni de acum încolo este menit să se întâmple. Totul este în interesul vostru cel mai bun, astfel încât să vă puteți simți eliberați.

Cu luna noiembrie ca lună universală 9, într-un an universal 7, veți vedea finaluri, finalizări, culminații, despărțiri și transformări de tot felul. Dacă nu s-a întâmplat deja în octombrie, atunci în această lună veți vedea cum lucrurile se vor încheia în viața dvs. personală sau în a altora. Este vorba despre finalizarea și încheierea unor lucruri – fie că este vorba despre un loc de muncă, o carieră, un proiect, o relație, un loc de trai, probleme de sănătate sau o mentalitate veche. Este o lună a câtorva despărțiri și a unor adio-uri, dar și a unor reîntâlniri. Astfel, este posibil să te reîntâlnești, să te reconectezi sau chiar să te împaci cu cineva din trecutul tău recent sau din viața anterioară.

Așadar, dacă au existat certuri sau neînțelegeri între tine și cineva important din viața ta, atunci acesta este un moment excelent pentru a lăsa diferențele deoparte și a îngropa securea războiului. Este, de asemenea, un moment bun pentru a te întoarce la un proiect vechi care încă nu a fost finalizat sau pentru a te apuca de un nou curs și a iti perfecționa abilitățile astfel încât să poți atinge cel mai înalt nivel de excelență.

Ești curios să afli ce îți rezervă anul 2024 în plan personal?

Când vine vorba de viața personală, lucrurile pot arăta puțin diferit, desigur. Totul depinde de energiile numerologice care iti influențează anul personal. Dacă vrei cu adevărat să știi cum va decurge noul an pentru tine, atunci privește înapoi la anul 2015. Numărați înapoi cu nouă ani, deoarece 2024 nu este decât o reflectare a anului 2015. Aceleași teme și energii vor apărea și se vor repeta până când veți învăța lecțiile din acele experiențe pe care le-ați trăit. Poți chiar să te uiți în urmă cu 18 ani sau chiar mai departe (dacă îți mai poți aminti ce se întâmpla în viața ta atunci). Așadar, dacă sunteți suficient de bătrâni pentru a vă aminti, atunci uitați-vă în urmă la anii 2015, 2006, 1997 și 1988, deoarece evenimentele care s-au petrecut atunci în viața voastră v-ar putea oferi câteva indicii pentru noul vostru An Personal din 2024.

Dacă vrei sa știi ce iti rezerva exact Anul Tău Personal în 2024 programează-te la o consultație online.

it.

11:11 Portalul se DESCHIDE

Portalurile în Numerologie devin vizibile prin numere repetate – Portalurile sunt porți energetice care ne sprijină să SCHIMBĂM ceva în viața noastră. Ce anume vrei să schimbi în viața ta în acest moment?

Pe 11 noiembrie putem asista la Portalul 11:11 în Numerologie. Acest portal energetic înseamnă că energia va fi intensificată cu câteva zile înainte și după portal. Așadar, haideți să ne pregătim pentru acest Portal Puternic de Manifestare și Conștientizare.

Afirmații pentru Portalul 11:11 🕯
❤️Știu că universul are oportunități nelimitate în rezervă pentru mine.
❤️Îmi permit să îmi urmez dorințele inimii și îmi las intuiția să îmi ghideze calea.

Semnificația Portalului 11:11 🖤

În numerologie, fiecare număr are o varietate de semnificații, așa că există mai multe posibilități de a afla care ar putea fi mesajul exact al unui număr, sau al unei secvențe de numere. La fel și în cazul numărului 1. Numărul 1 reprezintă:

#Leadership #Mișcare rapida/ Inițiere #Creativitate #Unicitate #Exprimare de sine #Auto-motivare

Văzând de 4 ori numărul 1, semnificația numărului 1 devine mult mai puternică. Intuiția ta este necesară pentru a decodifica care este semnificația concretă atunci când vezi 11:11 sau ceea ce vei experimenta pe Portalul 11:11 în noiembrie.

Acțiuni pentru Portalul 11:11

Lasă trecutul în urmă: Renunță la vechile obiceiuri, verifică ce obiceiuri îți servesc cel mai înalt sine – care sunt obiceiuri deconstructive
Creați un nou început: Este timpul să începi ceva nou, de exemplu să îți schimbi obiceiurile alimentare, să începi o nouă rutină de antrenament, să începi un nou proiect, …
Fii curajos și puternic: Este un moment bun să îți urmărești cu încredere visele și să inviți upgrade-uri în viața ta
Îmbrățișați-vă independența: Exprimă-ți sinele unic
Mergeți pe propriul drum: Cel mai probabil, calea ta este departe de tendințe generale. Aveți curajul de a explora noi căi
Fiți creativi: Desenați, pictați, dansați pentru a lăsa energia creativă să curgă prin voi – În creativitate veți primi idei creative și descărcări
Practicați autocunoașterea: Ești ceea ce gândești, exersează să fii prezent cu gândurile tale
Acționați: Ieși în lume, arată-te, arată-ți ideile, vei fi susținut în acest proces

Sa va fie de folos!

Cristina #NumerologulTau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *