Proiect Spania

  RFME CEV, fete!

RFME CEV

News!

Incepand cu 2016 se introduce o noua categorie la clasa de fete, pe langa Open 600 si Open 1000 deja existente in Cupa Feminina! Aceasta va fi monomarca si de ea se va ocupa Chicho Lorenzo, tatal lui Jorge Lorenzo. . Nu va fi limita de varsta, se va oferi chiar si suport tehnic !

UPDATE: Cupele vor avea loc in cadrul competitiilor Yamaha R3 CUP din tarile organizatoare (Italia, Spania, Franta) Aceastea avand fiecare clasa de fete,  iar la sfarsitul sezonului se va organiza o finalam cu primii clasati la  fiecare cupe R3 , lucru similar finalei de la Albacete, care era pentru campionatele din Europa.

Puteti vedea aici prima cursa a Cupei Feminine Spaniole, ce a avut loc in 2015 in Navarra! Aici au participat multe fete pe care le-am cunoscut la Cantonamentul de la Albacete, Andreea Sibaja Moreno, Cristina Juarranz, Laura Martinez!

 

 

 

 

 

 

Daca doriti sa ma sustineti cu orice suma puteti, din compasiune, in 2 minute de internet  banking  puteti dona in contul meu echivalentul unei Cola sau Red Bull, pentru voi un efort minim, pentru mine un ajutor maxim. Toti pentru si unul pentru toti!

Contul este RO51 RZBR 0000 0600 1405 5551 pentru RON si RO71 RZBR 0000 0600 1405 5579 pentru Euro pe numele Alina-Cristina Udrescu, Raiffeisen Bank – Sucursala Baba Novac,  cod SWIFT RZBRROBU  .

Va multumesc nespus! Fara voi nu as fi fost aici!

Cantonamentele oficiale FIM pentru fete:

 FIM are planuri mari pentru femei pilot in motociclism. Au un plan pe termen lung legat de acest subiect: 2013_FIM_Advancing_Women_In_Motorcycling_Programm_APPENDIX

 

Iata si viziunea FIM despre acest subiect: 2013_FIM_Advancing_Women_In_Motorcycling_Programm-2

Pentru un eventual sponsor, aceste lucururi de mai sus as vrea sa le subliniez: este o oportunitate de imagine deoarece FIM vrea sa promoveze printre femei motociclismul si doresc sa organizeze un campionat mondial feminin in viitor.

Oricine doreste o colaborare, ne poate contacta pe facebook Alina-Cristina Udrescu sau la email crisvsvARONDgmail.com

 

Pasul 2 este mai jos, in citat:

 

 

Am placerea de a va anunta ca recent am fost contactata de un Team Manager spaniol din zona Barcelonei, care doreste echipa de fete pentru a participa in diverse campionate din Spania si Europa. El are o experienta vasta in acest domeniu, avand o echipa pregatita pentru un nivel inalt.

Primul pas care trebuie facut este sa merg la iarna in Spania, si sa ma antrenez acolo la ei la scoala. Au supermoto, cross, bicicleta, tot ce trebuie pentru avansarea in mersul cu motocicleta. Un lucru ne lispeste: banii pentru acest proiect. Avem nevoie de sprijin financiar , pentru a ma ajuta sa particip acolo.

Mentionez un singur lucru, pentru un potential sponsor: se transmite live la tv competitia, caci se pare ca dl. manager doreste sa ma dau la o clasa Moto 2 . Mai multe detaliii despre costuri  voi adauga intr-un dosar care il voi posta aici, in viitor.

Noutati: Pot participa si in   Kawasaki Z-Cup ce are loc in Spania sub egida FRME  In cadrul acestei competitii deja aveam o echipa   o fata, si dorim sa participam impreuna. Este una din cele mai accesibile cupe din afara la care as putea participa si face parte din Campionatul Spaniol de Viteza  (CEV)

One Reply to “Proiect Spania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *